לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-04-2011, 18:03
צלמית המשתמש של bx1905
  bx1905 bx1905 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.03.11
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Leopad שמתחילה ב "הכפשות"

אין בעיה שיצאו למבצע בעזה ויחזירו אותו חיי או מת,אבל אני דיברתי על החותמים עצמם כאנשים בעיקר.

מציע לך לחפש מידע על כמה מהם וכיצד הם מתנהגים לציבור הרגיל הישראלי הממוצע ואז תבין מדוע רשמתי את זה. רשמת תגובה בלי לבדוק עובדות על אותם אנשים. הבחור השלישי מימין למשל דוגמא מעולה למה שאני מדבר עליו והתקשורת תפסה אותו על חם כיצד הוא מתנהג לציבור הרגיל בעבר.
חוץ מזה ynet והשמאל יוצאים כאן צבועים לגמרי ותראה מי הכתבים שנותנים להם כיסוי תקשורתי רמז אנשי שמאל,כאשר אחד גיס חמישי ומשנה מידע באופן קבוע על הציבור הערבי לטובה. פרטים שאתה לא בודק כמו רוב הציבור,אבל הם ברקע למי שבדק.

Seinfeld forever

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-04-2011, 20:04
  Sam Weller Sam Weller אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.01.05
הכפשות אישיות ותאוריות קונספירציה לא הופכות אותך למשכנע
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי bx1905 שמתחילה ב "אותם אנשים ביטחוניסטים שקנו..."

למרות שדעותיהם הפוליטיות של חלק מהאנשים הללו הזויות בעיני, אני לא רואה שום דבר שמעיד על כך שהם מעוניינים להרע לישראל.

בנושא גלעד שליט יש שתי עמדות ברורות - האחת גורסת שיש לשחררו בכל מחיר משום שמדינת ישראל יכולה בטחונית, וחייבת מוסרית לקחת סיכונים למען שחרורו. הגישה השניה טוענת שהמחוייבות המוסרית של המדינה היא קודם כל לשלום אזרחיה, ושמחיר העסקה צריך להשקל במונחים של הסבירות (הוודאות לאור עסקאות קודמות) להפגעות של אזרחים על ידי המשוחררים.

ה"בטחוניסטים" הללו טוענים שאפשר להגיע לכל מפגע, וזה נכון כמעט במאה אחוז מהמקרים, אם מוקצים לכך משאבים וזמן מספיק. הבעיה המרכזית בגישה הזאת היא שזו לא גישה מונעת. אם יהרגו ישראלים הן על ידי המשוחררים והן במהלך הנסיונות ללכוד אותם מחדש, הלכידה / חיסול שלהם לא ישנו את העובדה שחיי חייל אחד ניצלו במחיר חייהם של X אזרחים וחיילים אחרים.
ישן 18-04-2011, 22:30
צלמית המשתמש של benny.zhit
  benny.zhit benny.zhit אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.01.09
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי פסטן שמתחילה ב "[right]וחזרה על ססמות מטופשות..."

הטענה שאנשים שדעתם שונה משלך, שמו לעצמם מטרה להזיק במכוון למדינה (בין אם מתוך אידיאולוגיה, ובין אם כחלק מקונספירציה, במסגרתה מישהו משלם להם כדי להביע דעות כאלה או אחרות, כמו שטוען bx1905,) היא טענה מגוכחת.
ברור שיש לך דעה לגבי איך המדינה אמורה להתנהל, ושאתה חושב שכל התנהלות אחרת מזיקה למדינה.
גם לי יש דעה לגבי איך המדינה אמורה להתנהל, וגם אני חושב שאנשים שגורמים למדינה לחרוג מדרך זו (ימנים, מתנחלים, חרדים ועוד) פוגעים בסופו של דבר במדינה, אבל אני מבין שגם אותם אנשים רואים את טובת העם והמדינה כמטרתם, והדרך בה הם בוחרים היא הדרך הכי טובה למדינה בעינייהם. הנזק שהם גורמים (לדעתי, כמובן) נגרם בתום לב, ולא מתוך כוונה להרע.
אני לא יודע אם הגישה שלך, שכל מי שלא חושב כמוך, שואף להזיק למדינה במכוון נובעת מתמימות או מרוע, אבל בכל מקרה, אני מציע לך לשקול אותה מחדש.

נערך לאחרונה ע"י benny.zhit בתאריך 18-04-2011 בשעה 22:34.
ישן 12-04-2011, 03:37
  The_Equivocator The_Equivocator אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.02.04
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי Leopad שמתחילה ב "דיי לקישקוש"

ציטוט:
לא הוכח ולדעתי זה גם לא נכון, ששיחרור מחבלים,
שינה את דפוסי או הגביר את פעילות הטרור נגדנו,

"וגם לא נכון לדעתי", הרי זה ידוע שעסקעות נוסח עסקת טטנבאום, מרסנות את הטרור, כי ההגיון אומר שאם הצלחתי היום אז כדאי לשנות את הטקטיקה, ולהפסיק לחפש עוד עסקאות דומות בעתיד נכון? אז דעתך לא סתם לא נכונה, היא פשוט תלושה מהמציאות..

ציטוט:
למרות (זה כבר ידוע) שחלק מהם עלול בהחלט להמשיך ולפגע.

אתה צודק, אכן מנסיון עבר(ולא שבאמת צריך היה להתנסות בכדי להווכח בזאת), רבים מהמשוחררים חזורים לטרור בעתיד, 300 מחבלים משוחררים, משמעו בוודאות, גזר דין מוות עבור מספר נכבד של אזרחים, ועוד מספר גדול מכך שלא כתוצאה ישירה לשחרור, אבל לדעתך זה כמובן "לא נכון".

ציטוט:
רדידות של פופוליסט עלוב נפש.
מה הוא בעצם אומר: גלעד שליט לא ישוחרר, כי אין שום דרך מעשית
להבטיח שאיש מהמחבלים שישוחררו לא יחזור לפעילות ויפגע בנו.

או הנה, נגמרו פניני "החוכמה", והגענו לסוג חדש של רדידות בדיון..
מה שהוא אומר, זה שכרגע שחרורו לא נראה לעיין, בדיוק כמו שהפסקת יירי על ישובי הדרום(שנמשכת עשור תמים) גם היא לא נראית קרובה..
ישן 12-04-2011, 16:25
צלמית המשתמש של ashoichet
  ashoichet ashoichet אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.07.07
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי Leopad שמתחילה ב "דיי לקישקוש"

ציטוט:
לא הוכח ולדעתי זה גם לא נכון, ששיחרור מחבלים, שינה את דפוסי או הגביר את פעילות הטרור נגדנו,

א) ממליץ לך להמעיט בשימוש בסיומת "-נו". לי בכלל לא ברור מי זה "אנחנו" ומי זה "הם" בסיפור הזה. מבחינתי כל אלה שמזלזלים בערך החיים שלי וחיי בני משפחתי שיקראו לעצמם "אנחנו", ואני אקרא להם "הם". ושלא יעיזו לדבר כאילו קיימת איזשהי הזדהות ביני ובינם.

ב) קטונתי מלדבר על מה הוכח ומה לא הוכח לגבי "דפוסי פעילות טרור". אני יודע רק על דבר אחד שהוכח מעבר כל ספק - שהנבלות שמנסים למכור לנו שחרור מחבלים לעולם לא מצטערים על שפיכות הדמים שהם גורמים בעקיפין, ושיש להם תמיד את מי להאשים חוץ מעצמם כאשר אזרחים תמימים משלמים את המחיר בנפשותיהם. אני אישית מסרב להיות קורבן לשפלות המוסרית שלך ושל חבריך.
ישן 12-04-2011, 00:19
צלמית המשתמש של Leopad
  Leopad Leopad אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.08.06
נתניהו מגיב ל"ביטחוניסטים": אסור שעסקת שליט תסכן אזרחים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי infected aviad שמתחילה ב ""הביטחוניסטים" מכים שנית: "שחררו את שליט, נסתדר עם הרוצחים""

נתניהו מגיב ל"ביטחוניסטים": אסור שעסקת שליט תסכן אזרחים
לשכת ראש הממשלה התייחסה לקריאת ראשי מערכת הביטחון לשעבר
לשחרר את החייל החטוף, גלעד שליט, באופן מיידי.

בהודעה שפרסמה נכתב: "ניסיון העבר מלמד שעשרות ישראלים נרצחו
בפיגועי טרור, שבוצעו על ידי מחבלים ששוחררו בעסקאות קודמות, כמו
עסקת ג'יבריל ועסקת טננבוים. ראש הממשלה עומד בתוקף על כך, שכל
עסקה שתושג לא תסכן את אזרחי ישראל".

(אטילה שומפלבי ynet)
------------------------------------------------------------------------------------------
רדידות של פופוליסט עלוב נפש.
אז על מה בכלל מנהלים איתם משא ומתן, חלוקת קרמבו לפעילים?
אני לא חושב שצריך לפתוח בית זונות לעסקי החטיפות, אבל שלא
ילעג לאינטליגנציה שלנו.

נערך לאחרונה ע"י Leopad בתאריך 12-04-2011 בשעה 00:24.
ישן 12-04-2011, 03:24
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
לא, הפופולויזם הוא הקריאה "לשחרר בכל מחיר" והקביעה ש"נסתדר" עם המשוחררים
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי Leopad שמתחילה ב "נתניהו מגיב ל"ביטחוניסטים": אסור שעסקת שליט תסכן אזרחים"

העסקה המוצעת מבטיחה שני דברים:
1. יהיו הרבה גלעד שליטים, שכן בבתי הכלא יישארו עוד 9000 מחבלים שיש לשחררם - והעסקה תוכיח
שחטיפות משתלמות (ולך תגיד למשפחות הבאות שמה ששילמת עבור שליט, אתה מסרב לשלם עבור בנן).
2. יהיו המוני נרצחים מפיגועים. המשוחררים בעסקה זו הם באמת-באמת-באמת ראשי הנחש. מחבלים
מהסוג המוכשר ביותר, האכזרי ביותר והיעיל ביותר. לפלסטינים אין הרבה מהנדסים ברמתו שלו עבדאללה
ברע'ותי ואין הרבה מוחות מתכננים מסוגו של אבראהם חאמד. אין להם הרבה עבאס א-סייד ואין להם יותר
מדי חסן סלאמה.

את גלעד שליט יש לנסות לשחרר בכל האמצעים מ-ל-ב-ד כניעה לדרישות חוטפיו. זה יכול להיות באמצעות
מצור קשה (מוזר שאלה שמציעים לשלם "כל מחיר" לא מעלים על הדעת לגבות "כל מחיר" זה דווקא
מהפלסטינים ולא מאיתנו...), זה יכול להיות באמצעות הפסקת העברת כספים וחניקה כלכלית של משק
חמא"ס ברצועה, זה יכול להיות באמצעות התחלת קמפיין חיסול בכירים, וזה יכול להיות (אם כי לא מומלץ)
באמצעות ניסיון לעולת חילוץ ישירה.
כל האמצעים הללו, ועוד רבים אחרים שלא חשבתי עליהם, גם מבטאים נכונות לעשות מאמץ-על למען השבת גלעד לביתו - וגם מבטאים מחוייבות לשאר אזרחי וחיילי המדינה, שאינה פופוליסטית ונגזרת מכך שאת
שמו של החטוף הנוכחי אנחנו מכירים, בעוד שאת ששמו של החטוף הבא (זה שייחטף אחרי העסקה הקרובה, כלקח
מהצלחתה הגדולה), אנחנו עדיין לא מכירים - בדומה לשמותיהם של הרוגי הפיגוע הראשון שיבצעו
המשוחררים.
ישן 12-04-2011, 07:02
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
מה מונע מהם לחטוף עכשיו ולצבור מלאי של חטופים
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "לא, הפופולויזם הוא הקריאה "לשחרר בכל מחיר" והקביעה ש"נסתדר" עם המשוחררים"

לטענה שהשחרור יגביר את החטיפות אין לה רגליים. אם הם היו מסוגלים הם היו חוטפים כבר היום להגביר את אמצעי המיקוח ולא מחכים.

באשר לכלואים ה"יחודיים" - לכל אחד קיים תחליף ולעתים התחליף אכזר יותר, אטום יותר לרחשי לב ועולה במומחיותו. כלומר גם לטענה זו אין רגליים.

באשר להגברת הטרור - וכי חסרים טרוריסטים מרצחים היום ? תוספת של עוד 1000 לא תשנה את המצב. אני מאמין ששלטונות הבטחון יוכלו להתגבר גם על ה"תוספת".

בכלל על מנת לשחרר את הלחץ יש לשחרר את כל אלו העצורים מעל לשנתיים ימים ואין ביכולת המערכת להוציא כנגדם כתבי אישום.
ישן 12-04-2011, 08:37
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
ממש לא פופוליזם אלא אמירה ישירה וברורה למי שלא חושב שגלעד הוא חזות הכל
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי Leopad שמתחילה ב "נתניהו מגיב ל"ביטחוניסטים": אסור שעסקת שליט תסכן אזרחים"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Leopad
.

זה בדיוק מה שהוא אומר.

על מה כן מנהלים מו"מ? אני יכול לשער כי עצם ניהול המו"מ משמר את ערך חייו של גלעד שליט בעיני חוטפיו ומייצר בעבורם ביטוח חיים מסויים. ניהול מו"מ הינו טקטיקה מקובלת בעת משברי בני ערובה ולעצם קיומו יש משמעות ויתרונות מסויימים של משיכת זמן, ציפיה להזדמנויות מבצעיות, איסוף מודיעין או לחילופין הגעה לנקודת התרככות של האויב בה יהיה מוכן לעסקה שתהיה סבירה יותר ומסוכנת פחות.

מדוע צריך להפריע לך כאזרח שמנהלים מו"מ? האם אינך מאמין בכנות המו"מ מהצד הישראלי שעבר כבר שתי ממשלות ובהן בטחוניסטים לא פחות ביטחוניסטים מהביטחוניסטים שבכותרת [רק כאלה שנבחרו לתפקידם באופן רשמי, מכהנים בתפקיד הנושא באחריות כוללת ובעלי גישה למידע רב יותר]? האם לא הבחנת בנכונות הישראלית ללכת כברת דרך ארוכה מאוד כלפי הטרוריסטים למען החטוף?

שים לב לכך שישראל הסכימה בעבר לשחרור רשימה נכבדת של מחבלים עם הרבה דם על ידיהם בעבור גלעד שליט אך החמאס דרש לשחררם לשטחי יו"ש - כלומר למקומות בהם הפיקוח עליהם יעמיס על שרותי הבטחון ומשם יוכלו לשוב ולייצר טרור.

נתניהו כמו כל יתר פוליטיקאי הצמרת לוקה לעיתים תכופות בפופוליזם אבל דווקא אמירתו זו אינה פופוליסטית.

ישן 12-04-2011, 01:23
צלמית המשתמש של פסטן
  פסטן פסטן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.12.09
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי infected aviad שמתחילה ב ""הביטחוניסטים" מכים שנית: "שחררו את שליט, נסתדר עם הרוצחים""

בהנחה שמחבל רוצח אדם בממוצע - בהינתן כל הפעולות של מערכת הביטחון (מודיעין, סיכול, וכו') - שחרור של 350 מחבלים מסתכם במותם של 350 אזרחים בתוחלת. קל לביטחוניסטים האלה לתמוך במותם של 350 אזרחים, כשהם לא האזרחים הללו. אפילו בהינתן שההתפלגות המתים הייתה אחידה, יש להם סיכוי של 6E-5 בלבד להיפגע. כלומר, הם מרגישים די בטוחים, ובצדק. אני מציע להוציא להורג 350 מהביטחוניסטים האלה. בתנאי שמוודאים שהם יהיו הנפגעים, אני תומך מאוד בתוכנית. אפשר אפילו להציע לחמאס להחליף חטוף אחד בדרגה נמוכה ב-350 מבכירי המערכת הביטחונית בארץ...

(הטענה תקפה עבור כל מספר, כמובן. אפילו בהנחה שהמחבלים המסוכנים שהחמאס דורש רוצחים רק עשירית אדם בממוצע, להיפטר מ-35 "ביטחוניסטים" מהסוג הזה יהיה שיפור רציני.)
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:48

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר