לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-04-2011, 10:23
  משתמש זכר EtEoR EtEoR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.04.03
מצרים לכיוון הרע; אתר המזוהה עם האייתולות: דיפלומט בכיר מונה שגריר בקהיר מזה 30 שנה

איראן מהדקת יחסים עם מצרים: "מינתה שגריר"

אתר המזוהה עם השלטון דיווח כי דיפלומט איראני בכיר מונה לשגריר בקהיר - לראשונה זה 30 שנה.
עם זאת, לא פורסם מועד יציאתו למצרים. מאז עזיבת מובארק התהדקו הקשרים בין המדינות, לאחר
שנים של איבה

סיבה לדאגה בירושלים? איראן מינתה שגריר במצרים - לראשונה זה 30 שנה. כך דיווח אמש (יום ב')
אתר אינטרנט המזוהה עם תומכי הנשיא מחמוד אחמדינג'אד.

לפי הדיווח באתר "משרק", טהרן מינתה את עלי אכבר סיבויה, אחד הדיפלומטים הבכירים באיראן בעל
ותק של 28 שנים בשירות החוץ האיראני, לשגרירה הראשון. ההחלטה התקבלה לאחר שיחות שקיימו
שרי החוץ של שתי המדינות, ולאחר שיחות שקיים בקהיר שגריר איראן באו"ם, מוחמד חוזעי, בשבוע
שעבר. עם זאת, לא נמסר מתי ייצא השגריר החדש לשליחות. כמו כן, קהיר טרם מינתה שגריר משלה.

לכתבה במלואה - Ynet

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-04-2011, 11:50
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
ומובראק יושב לו בחדרו כעצור - נזכר בריזה פהלאהווי ובסאדאת ואומר לעצמו:
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "מצרים לכיוון הרע; אתר המזוהה עם האייתולות: דיפלומט בכיר מונה שגריר בקהיר מזה 30 שנה"

"המוסלמים הם אותם מוסלמים - והים אותו הים"

לוח הזמנים הוא די ברור והשאלה היא רק על כמה זמן יפרס:

המרוץ לשלטון במצרים יעורר הקצנה רטורית נגד ישראל בקרב המעורבים

לשון המאזניים של האחים המוסלמים תקבל סיוע מאיראן

לאחר זמן ביניים של שלטון חילוני עוין לישראל בסיוע מוסלמים קיצוניים תשלט מצרים ע"י מוסלמים קיצוניים בסיוע חילוניים עויני ישראל

משבר כלכלי במצרים יוליך את ההמונים הנבערים לרחובות והדבר היחיד שיוכל לעשות השלטון המצרי הינו להפנות את הזעם נגד ישראל

באמתלה כלשהי של תביעת פצויים על גזלת הגז המצרי/ פגיעה ברבונות המצרית בעצם מניעת ההברחות מציר פילדלפי / סדק שנתגלה במשקוף אחרי שיפוץ שער המוגרבים - תחזיר מצרים את שגרירה ותקדם צבא לתוך סיני

הסנאט ימחה, הקונגרס יאיים בהפסקת סיוע למצרים אבל תום פרידמן [ידיד ישראל כידוע, רק קצת פחות חברותי מפרעה] יאשים את ישראל בכך שעשתה שלום עם מפלגה לולא שלום עם עם [אחלה סיסמה לזאטוטי שוקן כמובן]. הבית הלבן ימחה קלות.

הצבא המצרי יתפוס עוד ועוד עמדות התקפיות בתחילה מערבית למעברים ובהמשך יזלוג מזרחה. הרטוריקה הערבית תתלהם ותנהל דו שיח בסגנון 'המופתי' בין עזה ורמאללה לבין קהיר, דמשק וטהרן.
נשק מצרי יזלוג ללא הפרעה לרצועה וסוכני טרור איראנים יצעדו כנסיכים ממעבר רפיח.

ישראל תמצא המצב בעייתי מדינית שכן מצרים תהיה בגדר מפרת הסכם השלום אך לא בגדר מכריזת מלחמה. הדיפלומטיה הארופאית תאיים על ישראל לבל תסלים את המצב...

הנשיא פרס יצא לסיבוב בבירות העולם להשגת תמיכה בינלאומית ויחזור עם תובנות עמוקות בדבר 'ויתורים כואבים' ו'מהלכים אמיצים' שישראל צריכה לבצע בכדי להשביע לרבע שעה את האויב. הוא גם יגיד שהידידות בין העם המצרי לעם הישראלי אינה ניתנת לערעור ויגיד גם ננוטכנולוגיה ועמוס עוז אבל זה כבר לא ממש קשור.

עמרו מוסא או ברדעי יגידו ש'הם מחכים לגנץ'

בכל שלב ושלב כמובן תוענק תמיכת וואללה וYNET לצד הערבי ויואשמו המתנחלים/הימין/נתניהו/רצח רבין אבל זה כבר ממש לא חשוב. מה שחשוב זה האם ישראל תפנים כבר היום ש"הערבים הם אותם ערבים ושהים הוא אותו ים" ותרחיב מחדש את צה"ל בכדי שיוכל לספק מענה לחזית נוספת.

ישן 20-04-2011, 08:06

בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי Leopad שמתחילה ב "אין לנו שליטה על הדברים"

לצערי אני לא רואה טוב יותר ממובארק. אם המצב ישאר כמו קודם או יחמיר, אני לא יודע, אבל טוב - אני לא רואה בסיפור הזה.

למורת רוחה של ישראל ואולי של העולם המערבי כולו - ה-so called מהפיכות דמוקרטיות בעולם הערבי מתגלות אט אט כמקרה המהפיכה האסלאמית ב-79'. גם האייתולות תפסו את השלטון באופן דמוקרטי - והיום הם רחוקים מהדמוקרטיה שנות אור.

בינתיים דמוקרטיות חדשות לא קמו במזה"ת מאז תחילת ההפיכות, ומה שכן רואים זה שבירדן מתפרעים מוסלמים קיצוניים מארגון אסלאמיסטי שהוצא מחוץ לחוק, בסוריה אסד מתיר למוסלמים קיצוניים חוקים מקלים ובמצרים מתקרבים לאיראן. הדמוקרטיה שאנחנו מכירים זה לא מה שהעולם הערבי מכוון לו (לפחות לא על פני הדברים)

ישן 20-04-2011, 05:51
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
הערבים הם אותם ערבים ושהים הוא אותו ים
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "ומובראק יושב לו בחדרו כעצור - נזכר בריזה פהלאהווי ובסאדאת ואומר לעצמו:"

לכן החשוב ביותר הוא לקבע את גבולות מדינת ישראל ולהשאיר, כמה שיותר ערבים פלסטינאים מחוץ לגבולותיה.

אני קורא עכשו את ספרו של דן שיפטן - פלסטינים בישראל. ספר עשיר ומאלף בן כ- 800 עמודים.
בשלב זה קראתי את פרק הסיכום - בו מתואר המצב במערומיו באופן מאלף. לגבי מי ומה גרם למצב זה הוא נושא המחייב דיון עמוק אני מניח שבגוף הספר אמצא את דעתו של שיפטן. בכל מקרה גם הוא מציין שמדינת ישראל אינה "חפה" מתרומתה למצב.
בכל מקרה גם הוא מצביע (בסיכום), שגדר ההפרדה והשלכותיה על ההיפרדות היא חיובית ושחייבים להפרד ולהשאר עם המיעוט הערבי פלסטינאי הקיים כיום במדינת ישראל ולא להרחיבו. אני מקווה שבקרב משתתפי הפורום, עדין אין מזווגים את דן שיפטן כשמאלן.
ישן 20-04-2011, 06:21
צלמית המשתמש של רועי AZ
  רועי AZ רועי AZ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.01.05
נכון דן.. המותקף, על סף השמדתו - אינו "חף" מהמצב
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "הערבים הם אותם ערבים ושהים הוא אותו ים"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ישראל היפה
לגבי מי ומה גרם למצב זה הוא נושא המחייב דיון עמוק אני מניח שבגוף הספר אמצא את דעתו של שיפטן. בכל מקרה גם הוא מציין שמדינת ישראל אינה "חפה" מתרומתה למצב.

מה הוא נקלע למצבים כאלה - חסר אחריות שכמותו? ויש כאלה הטוענים שהוא כל כולו אשם...

ישן 20-04-2011, 08:02
צלמית המשתמש של רועי AZ

כן.. להמשיך ולהשריש את קיומנו כאן ולממש את זכויותינו ע"י המשך בניה והרחבת התנחלויות..
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "לכשתהיה מסוגל לקרוא את הספר ולו רק את הסיכום"

ציטוט:
תוכל להתייחס לנושא ברצינות יתרה

איזו השמדה ואלו נעלים - פתאום נעשיתה תבוסתן. פתאום אתה חושש לקיומנו - יש מוצא מזו ה"צרה".

תבוסתנות מגלים אתה וחבר מרעייך שהביאו עלינו את אסון אוסלו וממשיכים לדבר בזכותו השכם והערב אחרי שנוכחנו (השכם והערב) מה הן הכוונות האמיתיות ושהאויב נשאר אויב...

ישן 20-04-2011, 11:27
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
הודות להורים הישראלים, השולחים את ילדיהם לצבא
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי רועי AZ שמתחילה ב "כן.. להמשיך ולהשריש את קיומנו כאן ולממש את זכויותינו ע"י המשך בניה והרחבת התנחלויות.."

ההורים הישראלים אינם שולחים את ילדיהם לצבא. הילדים, אלו הממלאים את החוק, מרביתם מתגייסים לצבא בתוקף חוק הבטחון המחייב זאת.

אני שרתתי בצבא החל מיום הגיוס ולא יום אחד טרם הגעתי לגיל 55. לא נהנתי ולו אף ליום אחד ובצעתי את כל הפקודות עליהן צוותי במסירות ובנאמנות ואני מקווה שגם ביעילות. זה כלל כיבושים, גירושים ואפילו הרג בני אדם במארבים. בני ובנותי שרתו שרות מלא ועתה משרתות נכדותי.
הגיוס במדינתנו הוא חובה ולדאבוני נאלץ לקיימו במשך שנים אפילו אם וכאשר יושג השלום הנכסף. בעולמינו המשוגע גם הבטחת השלום דורש כוח ודורש צבא.
ישן 20-04-2011, 11:37
צלמית המשתמש של רועי AZ

רבין ושרון תרמו קצת יותר ממך (וממני וכל הפורום ביחד).. ועדיין עשו טעויות פטאליות
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "הודות להורים הישראלים, השולחים את ילדיהם לצבא"

ציטוט:
ההורים הישראלים אינם שולחים את ילדיהם לצבא. הילדים, אלו הממלאים את החוק, מרביתם מתגייסים לצבא בתוקף חוק הבטחון המחייב זאת.

אני שרתתי בצבא החל מיום הגיוס ולא יום אחד טרם הגעתי לגיל 55. לא נהנתי ולו אף ליום אחד ובצעתי את כל הפקודות עליהן צוותי במסירות ובנאמנות ואני מקווה שגם ביעילות. זה כלל כיבושים, גירושים ואפילו הרג בני אדם במארבים. בני ובנותי שרתו שרות מלא ועתה משרתות נכדותי.
הגיוס במדינתנו הוא חובה ולדאבוני נאלץ לקיימו במשך שנים אפילו אם וכאשר יושג השלום הנכסף. בעולמינו המשוגע גם הבטחת השלום דורש כוח ודורש צבא.

שאנחנו משלמים עליהם בדם עד היום... אני לא מטיל ספק ולו לרגע אחד ששירתת והגנת וכבשת והרגת.. רק תסביר לי מדוע אתה חושב שהיום כל זה לא לגיטימי - אחרי שהעמידו אותך על טעותך פעם אחר פעם אחר פעם אחר פעם?!!?

למה אורי אבנרי שיש עליו שלל סיפורים מתקופת שועלי שמשון שולל את זכות קיומינו כאן?!

ישן 19-04-2011, 23:57

בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי Homo sapiens שמתחילה ב "[QUOTE]וכמובן שאתה לא דואג,..."

חס וחלילה, קץ וגרג'ובה. אני טענתי או חשבתי אי פעם שמי שלא מחזיק בדעותיי הוא שמאל קיצוני?

המציאות היא שהשמאל הקיצוני הוא מחלה גדולה למדינה. למרות הטענות (המגוחכות, אגב) שלהם
כאילו הם גם "דואגים למדינה" ורוצים בטובתה - הרי שגם אתם מצחקקים בלבכם כשאתם שומעים
את עצמכם משמיעים את הטענות הקומיות האלה.

ברור לכולם, גם לכם, שאין לכם שום רצון בטובתה של המדינה. לכן גם, אין שום פליאה בכך שאדם כמוך
לא ממש מודאג מזה שהמדינה הערבית החזקה ביותר במזרח התיכון עברה מהפך, ומראה כעת סימנים
של התקרבות למדינות אויב גדולות של העולם המערבי ושל ישראל.

30 שנים לא היו שגרירים בשתי המדינות, וכעת, אחרי המהפך שהביא לנפילת מובארק - מצרים כבר מחדשת
את היחסים עם מדינות קיצוניות שמחפשות להחזיר את העולם מאות שנים אחורה.

והכי הכי גרוטסקי, זה שאתה, שידוע בשנאת הדמים שלך לדת היהודית - לא רואה בכל המהפך הזה במצרים
וחידוש היחסים שלה עם איראן - איזו בעיה ממשית או משמעותית. ברור שלא, כי האסלאם הקיצוני לא
ממש מטריד אותך, רק הדת היהודית. שנאת אחים תמיד הייתה בהיסטוריה של עם ישראל - אתה ודומים
לך הם השונאים של התקופה הנוכחית.

ישן 20-04-2011, 02:51

לא ידעתי שיש לך גם חוש הומור מפותח יתר על המידה, איש סופר-יקר
בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי Homo sapiens שמתחילה ב "רק שאתה מנסה להצדיק את..."

מצחיק מאוד שאתה מדבר על אידיאולוגיה. אני מוכן להתערב שגם אם אתן לך סטיית תקן של 30%, אתה
עדיין לא תגדיר אותי נכון מבחינה אידיאולוגית. מסתבר שאני אנטישמי ואני שונא את עצמי, וכל זה למה?
כי אני כותב ומאמין שהשמאל הקיצוני הוא אסון לאומי. אם כך, אז כנראה שאני וואחד אנטישמי.

שכחתי כמובן שאתה, האור לגויים, שוחר שלום גדול, אבל רק עם מחבלים. לרגע לא חשבת שהשנאה
העצמית שאתה יורק פה על המדינה ועל יהודים - זאת צרה צרורה. מבחינתך זה לגיטימי לקרוא למאמינים
בדת היהודית בורים מפגרים. מבחינתך ג'וליאנו מר בטח נרצח ע"י בן עוולה יהודי ושישראל אחראית על
הרעלתו למוות של הראיס, אבו-עמאר.

אגב, אתה חוצפן גדול. איך אדם שמחזיק בדעות שטניות כדוגמתך, מעז לדבר על פטריוטיזם? מפריעה לי
מאוד הזילות שאנארכיסטים לדמוקרטיה כמוך עושים למילה. פטריוטיזם זאת לא מילה גסה. אתה כמובן
סולד ממנה, כי עבורך מדובר במילה נרדפת לאהבת ארץ. אצלך המושג הזה לא לגיטימי (אלא כשהוא
בא מערבי\פלסטיני\אויב ישראל\מחבל)

אגב, יש מאמינים באלוהים, יש מאמינים בבודהיזם, אבל האמונה באויב היא הנוראית מכל. אתה תלקק
לאדם כדוגמת ברגותי כי הוא מחבל בכיר שרצח המון יהודים (ככה היוקרה שלו עולה בשבילך) ותקרא
נואשות לשחרורו המיידית "לטובת השלום", אבל תדרוש מהמדינה להכניס לשנים רבות לכלא נער עבריין
שזרק אבן על פלסטיני.

אין צורך להתרגש מביטויים כמו גזענות, אנטשמיות, עיוות המציאות כשהמילים האלה יוצאות מפיך, שהרי
ברגע שאנשים טובי לב שכמותך אומרים את זה לישראלי - כנראה שהוא בגדר הנורמה ואפשר להירגע.
הייתי מודאג מאוד אילו היית מסכים איתי.

אהה, ובינתיים הבורות היחידה באשכול הזה היא במשפט שלך, שמוכיח עד כמה אתה לא יודע כלום על
אוייבי ישראל. כי כפי שציינתי - מצרים מחזיקה בצבא חזק ומתקדם מאוד (וממש לא מעניינות אותי הזולות
בראס א-שטן):
ציטוט:
וגם אם הם יתקרבו מדובר על שתי מדינות נחשלות.

נערך לאחרונה ע"י EtEoR בתאריך 20-04-2011 בשעה 02:54.
ישן 20-04-2011, 11:02

אני חש שאתה כותב בצורה רובוטית בלי קשר לדבריי
בתגובה להודעה מספר 36 שנכתבה על ידי Homo sapiens שמתחילה ב "אתה יכול להמשיך לתרץ את..."

ראיית העולם שלי מאוד ריאלית. אני לא דתי מעופף מהגבעות, אני לא שמאלן אנארכיסט מלקק עכוזי
מחבלים. שוב אני חורה על עצם השימוש שאתה עושה במילה פטריוטיזם. אל תהרוס את המשמעות
של המילה ע"י שימוש בה. אתה רחוק שנות אור מהמושג, מהערכים, מההבנה.

אתה מאלה שנולדו בישראל וחושבים שמה שהיה - בהכרח תמיד יהיה. צר לי אבל חיינו עד כה על
חרבינו וזה לא הולך להשתנות בשנים הקרובות אם לא לעולם לא. זה לא שבישראל לא רוצים שלום.
כולם רוצים שקט, הבעיה שהאוייב שלנו הוא אויב מר, שונא, קיצוני ולא מתפשר. המדינות סביבנו
מכילות מיליוני ערבים שמשתוקקים לדם. ע"ע מובארק. בן שמונים ומשהו, החזיק את המדינה הזאת
30 שנה, היה המנהיג הערבי הכי חזק - והם לא ינוחו עד שלא יתלו אותו. הם לא רוצים רק את
התפטרותו, הם רוצים דם.

ונחזור אלייך. אדם שאשכרה כותב "לא ממש כיוון רע" על התקרבות מצרים ואיראן - הוא חי לא בבועה
תל-אביבית, אלא בבועת "ארץ לעולם לא". אתה באמת ובתמים, ואני אומר את זה לא כדי חלילה לפגוע
בך, לא מבין שום דבר אם כתבת את השטות הזאת.

המשפט הזה אומר שאו שאתה נטול ידע בכל הנוגע למזה"ת, או שאתה האורגניזם הנושם הכי תמים
על פני כדור הארץ, או שאתה פשוט שונא את העם הזה כל כך, עד שממש לא אכפת לך שיכול להיות
שהמזרח התיכון הולך להפוך למקום הרבה יותר גרוע לישראל. בכל האפשרויות אתה לא יוצא משהו...

ישן 20-04-2011, 11:24
  Homo sapiens Homo sapiens אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.08.10
בתגובה להודעה מספר 37 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "אני חש שאתה כותב בצורה רובוטית בלי קשר לדבריי"

ציטוט:
ראיית העולם שלי מאוד ריאלית.

טוב שאתה אומר זה!
הנחתום אכן מעיד על עיסתו

ציטוט:
אני לא דתי מעופף מהגבעות, אני לא שמאלן אנארכיסט מלקק עכוזי
מחבלים.

אוקי אתה לא דתי מעופף מהגבעות, ולא שמאלן (למרות שאין לי מושג למה הכוונה אבל שיהיה... נזרום עם זה)
ואתה לא אנרכיסט.
אבל הפטריוטיזם המזויף שלך ושנאת ישראל גורמת לך לקק עכוזי מחבלים, תמיד מפתיעה כמה בן אדם יכול להיות אוטואנטישמי, ובעד קניבליזציה עצמית, עד כדי כך שהוא מוכן לקק עכוזי מחבלים.

ציטוט:
אל תהרוס את המשמעות
של המילה ע"י שימוש בה. אתה רחוק שנות אור מהמושג, מהערכים, מההבנה.

ההבנה נתונה רק לך, האחד והיחיד.

ציטוט:
אתה מאלה שנולדו בישראל וחושבים שמה שהיה - בהכרח תמיד יהיה.

אתה לא חייב לענות אבל - אתה מאלה שנולדו פה?
מה שכתבת מתאים יותר לדעות שלך מאשר שלי.

ציטוט:
ונחזור אלייך. אדם שאשכרה כותב "לא ממש כיוון רע" על התקרבות מצרים ואיראן - הוא חי לא בבועה
תל-אביבית, אלא בבועת "ארץ לעולם לא". אתה באמת ובתמים, ואני אומר את זה לא כדי חלילה לפגוע
בך, לא מבין שום דבר אם כתבת את השטות הזאת.

המשפט הזה אומר שאו שאתה נטול ידע בכל הנוגע למזה"ת, או שאתה האורגניזם הנושם הכי תמים
על פני כדור הארץ, או שאתה פשוט שונא את העם הזה כל כך, עד שממש לא אכפת לך שיכול להיות
שהמזרח התיכון הולך להפוך למקום הרבה יותר גרוע לישראל. בכל האפשרויות אתה לא יוצא משהו...

אוקי... כל מי שלא מסכים איתך חיי בבועה בלה בלה בלה... אתה מומחה גדול למזרחי התיכון וכל אחד שאומר משהו שאתה לא מסכים איתו אז משהו בטח לא בסדר איתו..
לדעתי, אתה לא מומחה גדול ולא נעלים, סתם עוד דמגוג פוליטי שיושב וכותב כאילו שהוא מבין משהוא
בדברים שהוא לא מבין, ואפשר לראות את זה בקלות לפי הנחרצות שלך ואיך שאתה מבעיה דעה בצורה נחרצת כאילו אתה יודע הכל - אחד הסממנים של הבורות > ככל שאתה יודע פחות אתה חושב שאתה יודע יותר ולפי התגובות שלך - אתה לא יודע כלום.
כל מה שאתה כותב נובע מהאידיולוגיה והרצון שלך להתאים את המציאות לאידיולוגיה שלך, ושמשהו לא מסתדר אתה פונה לפטריוטיזם מזויף.

נערך לאחרונה ע"י Homo sapiens בתאריך 20-04-2011 בשעה 11:39.
ישן 19-04-2011, 21:40
  Homo sapiens Homo sapiens אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.08.10
בתגובה להודעה מספר 40 שנכתבה על ידי infected aviad שמתחילה ב "שתי מדינות נחשלות? בוא..."

ציטוט:
שתי מדינות נחשלות?
בוא נבדוק:
1.שתיהן ביחד בעלות אוכלוסיה שגדולה פי 20 מישראל.

נו אז מה? אנחנו בעידן המודרני (גם בעת הקדומה גודל האוכלוסיה לא היה אינדיקציה לכלום)
גודל האוכלוסיה לא משנה

ציטוט:
.התמ"ג של שתיהן גדול פי 6 משל ישראל.

אבל לדבריך, אוכלוסיה שגדולה פי 20+דיקטטורה

ציטוט:
.איראן נמצאת בעיצומו של תהליך התחמשות בנשק גרעיני.

גם אם תהיה לה נשק גרעיני זה לא ישנה כלום, האיום היחידי שהיה יהיה איום פסיכולוגי/תעמולה
והאיום החמור ביותר יהיה שתקרה שם תקלה.

ציטוט:
.למצרים צבא ענק שנשען על סיוע אמריקני גדול, אם אני לא טועה מדובר באחת המדינות שמקבלות הכי הרבה סיוע אמריקני.

זה שיש להם צבא ענק ומציגים אותו לראווה זה לא אומר שיש להם את התשתית לתמוך בצבא הענק שלהם,
או את היכולת והמשמעת הטקטית שדרושה כדי להפעיל אותו.

ציטוט:
5.לשתיהן שליטה ישירה ועקיפה בכמויות הנפט הגדולות בעולם.

גם הטנקים, המטוסים וצבא הענק שלהם נוסעים על נפט...

ציטוט:
6.לשתיהן שליטה ישירה בכמות הגדולה ביותר של טרוריסטים בעולם.

שימושי ללוחמה פסיכולוגית הפחדה, פעולות גרילה.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:52

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר