20-04-2011, 02:51
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.04.03
|
|
|
לא ידעתי שיש לך גם חוש הומור מפותח יתר על המידה, איש סופר-יקר
מצחיק מאוד שאתה מדבר על אידיאולוגיה. אני מוכן להתערב שגם אם אתן לך סטיית תקן של 30%, אתה
עדיין לא תגדיר אותי נכון מבחינה אידיאולוגית. מסתבר שאני אנטישמי ואני שונא את עצמי, וכל זה למה?
כי אני כותב ומאמין שהשמאל הקיצוני הוא אסון לאומי. אם כך, אז כנראה שאני וואחד אנטישמי.
שכחתי כמובן שאתה, האור לגויים, שוחר שלום גדול, אבל רק עם מחבלים. לרגע לא חשבת שהשנאה
העצמית שאתה יורק פה על המדינה ועל יהודים - זאת צרה צרורה. מבחינתך זה לגיטימי לקרוא למאמינים
בדת היהודית בורים מפגרים. מבחינתך ג'וליאנו מר בטח נרצח ע"י בן עוולה יהודי ושישראל אחראית על
הרעלתו למוות של הראיס, אבו-עמאר.
אגב, אתה חוצפן גדול. איך אדם שמחזיק בדעות שטניות כדוגמתך, מעז לדבר על פטריוטיזם? מפריעה לי
מאוד הזילות שאנארכיסטים לדמוקרטיה כמוך עושים למילה. פטריוטיזם זאת לא מילה גסה. אתה כמובן
סולד ממנה, כי עבורך מדובר במילה נרדפת לאהבת ארץ. אצלך המושג הזה לא לגיטימי (אלא כשהוא
בא מערבי\פלסטיני\אויב ישראל\מחבל)
אגב, יש מאמינים באלוהים, יש מאמינים בבודהיזם, אבל האמונה באויב היא הנוראית מכל. אתה תלקק
לאדם כדוגמת ברגותי כי הוא מחבל בכיר שרצח המון יהודים (ככה היוקרה שלו עולה בשבילך) ותקרא
נואשות לשחרורו המיידית "לטובת השלום", אבל תדרוש מהמדינה להכניס לשנים רבות לכלא נער עבריין
שזרק אבן על פלסטיני.
אין צורך להתרגש מביטויים כמו גזענות, אנטשמיות, עיוות המציאות כשהמילים האלה יוצאות מפיך, שהרי
ברגע שאנשים טובי לב שכמותך אומרים את זה לישראלי - כנראה שהוא בגדר הנורמה ואפשר להירגע.
הייתי מודאג מאוד אילו היית מסכים איתי.
אהה, ובינתיים הבורות היחידה באשכול הזה היא במשפט שלך, שמוכיח עד כמה אתה לא יודע כלום על
אוייבי ישראל. כי כפי שציינתי - מצרים מחזיקה בצבא חזק ומתקדם מאוד (וממש לא מעניינות אותי הזולות
בראס א-שטן):
ציטוט:
|
וגם אם הם יתקרבו מדובר על שתי מדינות נחשלות.
|
נערך לאחרונה ע"י EtEoR בתאריך 20-04-2011 בשעה 02:54.
|