לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-04-2011, 13:56
  YHS YHS אינו מחובר  
מהנדס אווירונאוטיקה, עוסק במגוון נושאי תעופה שנים רבות

חבר מתאריך: 17.07.05
אבל עידו ענה לך:
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי ססתתםם מישהו שמתחילה ב "חחחח לקח לי זמן לשים לב..."

"לשאלה לא רצינית מגיעה תשובה לא רצינית"

מה זה "חד משמעית?

חוץ מזה, אתה כתבת "באיזה ישיבה עם חברים היה לנו ויכוח ....". ממתי לחברים בישיבה יש ענין בטיס?

וברצינות - מה זה "יחידה מובחרת"?
יחידה מובחרת היא המצאה של עיתונאים שרוצים לספר בכתבה שהם לא היו סתם ביחידה כלשהיא ושיש להעריך אותם על אומץ ליבם, או המצאה של אמא פולניה כדי שהשכנות (הפולניות או העירקיות) יקנאו בה על הילד הנורא מוכשר שלה שנמצא ב"יחידה מובחרת" ולא סתם אחד שרץ עם רובה צלפים במעלה הגבעה.

נערך לאחרונה ע"י YHS בתאריך 23-04-2011 בשעה 13:59.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-04-2011, 14:20
  ססתתםם מישהו ססתתםם מישהו אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.08.06
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי YHS שמתחילה ב "אבל עידו ענה לך:"

יש יחידות שמכונות
יחידות עילית או יחידות מיוחדות, הכינויים האלה הם לא פרי דמיונם או גאוותנותם של עיתונאים או אמא פולניה אלא כינויים ש''הומצאו'' על ידי צהל ובכל אתר של צהל תימצא תיזכורת על יחידות מיוחדות או יחידות עילית.
אני לא חושב שזו שאלה לא רצינית כי במידה והייתי שואל את אותה שאלה על סיירת מטכל כולם היו קופצים ועונים באופן חד משמעית שזו יחידה מובחרת, כך גם לגבי טייס יש תשובה חד משמעית אך אף אחד מהחברים שהשתתפו בויכוח לא יכל להביא סימוכין לטענות שלו ועל כן החלטתי לשאול את השאלה פה בפורום כדי שמישהו יגיד לי את התשובה.
ולתמיהה שלך ''ממתי לחברים יש עניין בטייס?'' אז כמו שמדברים עם החבר'ה על ספורט, פוליטיקה, מוזיקה ועוד המון דברים אחרים, אז לפעמים יוצא שמדברים גם על צבא, על טייס הגענו לדבר בעקבות איזכור העובדה שאחיו של אחד החברים נמצא בחודשים האחרונים של קורס טייס...
עם כל הכבוד, אני מקווה שמה שכתבתי עכשיו מספיק רציני בשבילך הפעם...
ישן 23-04-2011, 15:10
  emile-a emile-a אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.05.06
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי ססתתםם מישהו שמתחילה ב "יש יחידות שמכונות יחידות..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ססתתםם מישהו
יש יחידות שמכונות
יחידות עילית או יחידות מיוחדות, הכינויים האלה הם לא פרי דמיונם או גאוותנותם של עיתונאים או אמא פולניה אלא כינויים ש''הומצאו'' על ידי צהל ובכל אתר של צהל תימצא תיזכורת על יחידות מיוחדות או יחידות עילית.
אני לא חושב שזו שאלה לא רצינית כי במידה והייתי שואל את אותה שאלה על סיירת מטכל כולם היו קופצים ועונים באופן חד משמעית שזו יחידה מובחרת, כך גם לגבי טייס יש תשובה חד משמעית אך אף אחד מהחברים שהשתתפו בויכוח לא יכל להביא סימוכין לטענות שלו ועל כן החלטתי לשאול את השאלה פה בפורום כדי שמישהו יגיד לי את התשובה.
ולתמיהה שלך ''ממתי לחברים יש עניין בטייס?'' אז כמו שמדברים עם החבר'ה על ספורט, פוליטיקה, מוזיקה ועוד המון דברים אחרים, אז לפעמים יוצא שמדברים גם על צבא, על טייס הגענו לדבר בעקבות איזכור העובדה שאחיו של אחד החברים נמצא בחודשים האחרונים של קורס טייס...
עם כל הכבוד, אני מקווה שמה שכתבתי עכשיו מספיק רציני בשבילך הפעם...

אם זה ככה אז לא צריכה להיות בעיה? תביא הגדרה ליחידה מיוחדת ואז נוכל לראות אם טייס זו יחידה מובחרת או לא..

ישן 23-04-2011, 15:29
  emile-a emile-a אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.05.06
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי ססתתםם מישהו שמתחילה ב "יש יחידות שמכונות יחידות..."

האמת שרק עכשיו התמקדתי בפרטים של התגובה הלא כל כך רצינית שלך..
אבל רק כדי להסביר..לפי הסטנדרטים של "צה"ל" כפי שאת הכותב..קורס טייס נמצא בצורה ברורה מעל סיירת מטכ"ל בהיררכיה של היחידות המובחרות. לוחם בסיירת מטכ"ל יכול לעזוב את הסיירת כדי להיכנס לקורס טייס, טייס לא יכול לעזוב כדי להצטרף לסיירת מטכ"ל...שלא נדבר על התקציבים, המיון, אורך ההכשרה וכו'..
בקיצור, השאלה עצמה די מטופשת בסגנון "למי יש יותר גדול" אבל אם אתה מתעקש לכתוב שברור לך ולחבריך שסיירת מטכ"ל הם יחידה מובחרת אבל טייס לא אז כנראה שצדק YHS כשכתב שזה לא שאלה רצינית ושאתם לא רציניים.
תתגייסו או שסתם תלמדו קצת על צה"ל.. ואם עדיין תהיה שאלה ותצליח לנסח אותה בצורה שאינה "למי יש יותר גדול" אז תחזור לכאן...

ישן 23-04-2011, 15:46
  ססתתםם מישהו ססתתםם מישהו אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.08.06
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי emile-a שמתחילה ב "האמת שרק עכשיו התמקדתי בפרטים..."

ההסבר לא מנוסח כ''למי יש הכי גדול?'' אלא אם ננסח את זה בדוגמה הזו אז ''האם גם שלו גדול?'', מה שאמרת לגביי תקציבים ושלא ניתן לעבור מטייס למטכל אבל ההפך זה אפשרי זו עובדה שלא ידעתי, אני חושב שטייס זה נחשב כמובחר אך כשחיפשתי הוכחה באינטרנט אז תחת הכותרת יחידות מיוחדות מצאתי את מטכל, שייטת, שלדג, דובדבן וכל שאר היחידות שידועות על פי רוב כיחידות מיוחדות אך בין כל שמות היחידות לא מצאתי את טייס, לכן הפנתי את השאלה לפורום, שאלה שאתם חושבים שהיא טיפשית אבל עובדה שאף אחד מכםעדיין לא אמר חד משמעית בלי שום ציניות ועוקצניות-"כן! טייס זו יחידה מובחרת!"
עצם זה שמישהו שואל שאלה, דעה או מבקש עצה מראה שהוא לא יודע משהו ולכן הוא שואל אותו פה בפורום, במקום לעקוץ על תוכן השאלה או באיזה אופן היא נכתבה, הרבה יותר פשוט לענות וזהו, תהיה בטוח שאם היתה לי תשובה חד משמעית לשאלה לא הייתי שואל אותה פה בפורום ושלא כתבתי את השאלה בפורום לפני שחיפשתי תשובה באינטרנט... ויש דברים שברורים מאליהם למישהו אחד אבל לא ידועים למישהו אחר ולהיפך...
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:37

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר