
09-05-2011, 19:06
|
|
|
|
חבר מתאריך: 17.02.11
הודעות: 169
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי yuval14
ובכן, אחד הדברים שאמורים אנשי ביטחון הינו שמירת סודיות. אם אין להם את היכולת להימנע מחיפוש כותרות, הם ממש לא בכיוון הנכון. ובקשר למעשי המוסד, אם נשווה את ההשקעה הכספית לתוצאות בשטח, ולאי יכולת לחזות את נפילת המשטר במצרים ועוד - אני בספק אם המוסד ראוי כיום לתהילת העבר, קל וחומר אותם מינויים מוזרים המתרחשים מזה מספר עשורים בארצנו.
|
כמה כאלו אתה מכיר שלאחר חלוף כהונתם והפכו לאזרחים מין השורה לא הפציעו את פיהם פעם אחת?
כמה מקרים זכורים לך (ושאתה יכול להביא מקור) כאשר דגן דיבר רק לחיפוש כותרות עוד כשהיה ראש המוסד?
אתה יודע, עכשיו ממש מעניין אותי מי אתה ומה עיסוקך;
דיברת על מינויים מוזרים,אי יכולת לחזות,ספק אם המוסד ראוי לתהילה - והכי חשוב אתה אומר שלא בטוח בכלל שהמוסד שווה את ההשקעה הכספית לעומת התוצאות בשטח
אז אולי אתה במקרה א' בכיר במוסד שיודע כול דבר שם? (פחות סביר) או שפשוט הקשבת לעיתונאים שמגיל 0 דיברו אמת ועל פי זה אתה שופט? (יותר סביר)
היה את השלב הראשון שבו אמרת שדגן לא ראוי, עברת לשלב השני שהטלת ספק בפעולות של המוסד, עכשיו הגיע הזמן שתציג את עצמך, או לכול הפחות לא תזרוק דברים באוויר בלי שום ביסוס.
יכול להיות שאתה בכיר במערכת, יכול להיות שהקשר בינך לבין איש בטחון זה מקרי בהחלט, אך כדאי להפגין יותר כבוד לפני שאתה יורק על האנשים שהיו אמונים על בטחון מדינתך במשך עשורים.
נערך לאחרונה ע"י Mamor בתאריך 09-05-2011 בשעה 19:08.
|