לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-05-2011, 21:28
  אחרי לצנחנים אחרי לצנחנים אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.01.05
שאלה על מוטיבציה

שלום
אני משרת בתפקיד יחסית טוב שאין בו חיילים בעיתיים
ביקשתי להגיע אליו ובהתחלה הייתי מרוצה
עם הזמן מיציתי את התפקיד ואחרי זה כבר נמאס לי ממנו
זה גם קצת קשור לשאר הסגל שחלקו השתחרר ואני פחות מתחבר לחדשים, ואין בכלל פריבלגיות לפזם, בכלל. שזה הכי מתסכל שעוד משרתות איתך בנות שעושות שנתיים
אבל בעיקר השחיקה של התפקיד. אני לא חושב שאפילו יש מה לנסות להגיש 55 כי הבנתי שאין סיכוי שיתקבל וגם אם כן לא יעזור כי אני אשתבץ לאותו תפקיד בבסיס אחר
בכל מקרה יש לי עוד 8 חודש לשחרור שזה לא מעט וכרגע אני לא יודע איך אני אשרוד ככה...מה עושים כששחוקים מהתפקיד ואין מוטיבציה?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-05-2011, 17:42
צלמית המשתמש של benny.zhit
  benny.zhit benny.zhit אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.01.09
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי mt999 שמתחילה ב "יש הבדל גדול בין שביזות לקושי..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי mt999
לדעתי כן יש סיבה להאמין שלוחמים נתונים בלחץ נפשי רב יותר.

לא יודע.
אני ממש לא בטוח שלוחם שעומד במחסום נתון בחלץ נפשי יותר גדול מאשר איש מודיעין שעכשיו צריך לקבל החלטה שיכולה להשפיע באופן קיצוני על בטחון המדינה, מאשר מש"קית ת"ש שצריכה לשמוע על בסיס יומי סיפורים שוברי לב, ולהבין שזהו תפקידה לעזור, אך לא תמיד להיות מסוגלת לעשות זאת, או מאשר קצין נפגעים, שצריך להיות כל הזמן בקשר מול משפחות שכולות ולייצג את הצבא מול משפחות שחרב עליהן עולמן.
כשאומרים לאנשים רבים 'חייל במטה' (אני לא אוהב את המונח ג'ובניק. הוא מזלזל בעייני), הם מדמיינים מש"ק ממטרות, שבא כל יום לשעתיים לקריה, ובמהלכן הוא עסוק שעה וחצי בלהיות בהפסקת סיגריה. רב חיילי המטה עושים עבודה אחרת לחלוטין.

ישן 25-05-2011, 19:32
צלמית המשתמש של benny.zhit
  benny.zhit benny.zhit אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.01.09
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי mt999 שמתחילה ב "הייתי אפסנאי חודש אחד אם זה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי mt999
הייתי אפסנאי חודש אחד אם זה נחשב תפקיד עורפי. ובוודאות גמורה אני אומר לך שלוחם עובד יותר קשה מרוב רובם של החיילים שאינם לוחמים. מי יעיד? הגב, הברכיים והפעם האחרונה שישנתי יותר מ3 שעות ביממה. ותגיד לי מה יותר מלחיץ, להיות הבנאדם שיגיד למישהו שירו עליו בזמן הקרוב, או להיות הבחור שמקבל את הידיעה שיירו עליו?

אני עשיתי הגנ"שים לפרק זמן מצטבר של יותר מחודש. זה אומר שאני יודע מה בדיוק עושה ומרגיש כל חייל קרבי בכל תפקיד?
בשביל לקבוע שכל לוחם עובד יותר קשה מרב רובם (מה זה רב רובם? 80%? 90%? 99%?), של החיילים שאינם לוחמים, אתה צריך לעשות מחקר הרבה יותר מעמיק מזה שאתה מציג.
וכן - גם בתפקידי מטה מסויימים לא ישנים הרבה בלילה, ואמנם, בדרך כלל לא כואבות הרגליים והגב, אבל תאמין לי שלדעת שאם לא תעשה את העבודה שלך כמו שצריך, חיילים אחרים עלולים למות, זה מאוד מלחיץ.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:01

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר