לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-06-2011, 21:52
  NoviceIL NoviceIL אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.06.11
עזרה| העלאת קב"א ומבחנים חוזרים

שלום רב,

קודם כל, אני מבקש מאנשים שיגידו לי שאי אפשר לעשות את זה לא להגיב. פתחתי את האשכול הזה כדי לבקש עזרה.

אז ככה, אני כבר כמה חודשים מתעסק בלנסות להעלות את הקב"א והדפ"ר שלי(קב"א 45 ודפ"ר 30 או 20 לא זוכר בדיוק).
שלחתי ללש"כ נימוקים שהיו כתובים בצורה רהוטה ובנוסח צבאי(אבא שלי עוסק בזה ועזר לי בכתיבה), עם המלצות מגורמים מחנכים ומהיועצת של המקום האחרון בו למדתי, תעודה של כיתה י'(עזבתי אז את ביה"ס ועברתי לאקסטרני) שהאמת הציונים שלה לא היו משהו וציוני בגרויות שעשיתי עד עכשיו.

לפני כמה ימים קיבלתי מכתב ובו האחראית על הנושא דחתה את הבקשה שלי ולא נימקה למה.
לפי מה שנראה לי יש לי כרגע שתי אפשרויות עקריות(אם למישהו יש עוד משהו להוסיף אשמח אם יגיד לי):
א. אחרי שפניתי ללש"כ בנושא הפקיד שם אמר לי שאני יכול לנסות לערער, אז אולי אערער ואנסה למצות את כל מה שאני יכול לעשות בנושא בעצמי וללא עזרה משפטית.
ב. לפנות לעורך דין לענייני צבא ולנסות דרכו לקבל מבחנים חוזרים וכל מה שקשור לקב"א שלי(שאת זה אפשר לעשות גם אחרי שאנסה לערער בעצמי).

בנוסף, אני מתחיל עוד מעט שנת שירות(וגם את זה ציינתי בנימוקים כמשהו טוב) וזה אומר שאולי יש לי פה ייתרון וזמן בלנסות לקבל את המבחנים. אני אמור להתגייס באוג' 12 לנח"ל.

עכשיו אתם, מישהו אולי יכול לתת עצה או כל דבר אחר שיכול לעזור לי לקבל מבחנים חוזרים? אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעזרת הידע שלו.
תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב ומבורך
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://images.fxp.co.il/smilies2/smile.gif]
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-06-2011, 16:26
  NoviceIL NoviceIL אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.06.11
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Barx שמתחילה ב "עניין הכבוד אינו פאקטור..."

אני יודע שהוא יכול להשתנות, אני יודע שכשנכנסים לצבא הכל שונה וכל תפיסת העולם משתנה.
מבחינתי זה לא משנה את העובדה שאני רוצה וחושב על היציאה לקצונה ופיקוד. יכול להיות שבעתיד לא ארצה אבל אני רוצה להשאיר את האופציות פתוחות למקרה שלמרות הכל כן ארצה. בעניין בקשת החריג, אני יודע שאוכל לנסות לבקש חריג אבל למה לחכות לזמן ההוא ולבקש חריג כשאני יכול לנסות להגיע כבר מעכשיו עם נתוני פתיחה טובים יותר שאולי יקלו עליי בעתיד?
דיברתי עם הלש"כ היום ושאלתי על ערעור. אמרו לי שאני יכול לערער ולנמק.
אני אקדיש לזה עוד מחשבה ובדיקה אבל בעקרון במכתב המקורי נתתי את הנימוקים שהיו לי.
מה אתה אומר בנושא הזה?
בכל מקרה אני אבדוק ואחשוב אם יש לי עוד נימוק להוסיף לערעור.

חוץ מזה, תודה רבה שוב!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 02:40

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר