לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 31-05-2011, 00:59
  avisigal avisigal אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.07.06
עזרה בקניית מחשב חדש תקציב עד 7000 ש"ח.

תקציב למחשב 7000 ₪.

תקציב למסך LCD 37 " 3000 ₪.

אני צריך עזרה לפני קניית מחשב חדש לשימוש ביתי רב מורכב.

למחשב יחוברו שני מסכי LCD באופן קבוע , אחד " ברזולוציה 768 X 1366 ללא חיבור HD עם חיבור PC 15 פין, ישמש כמסך טלוויזיה לצפייה בסרטים שיורצו מהמחשב.(ממוקם בביסמנט), ומסך שני LCD 37" FULL HD(לפני קניה תקציב נפרד מהמחשב), ישמש כמסך עבודה למחשב.

שימושים עיקריים
1 צפייה בסרטים לרוב במסך 42"

2 על המחשב יעבדו באופן קבוע שני מכונות ורטואליות של WINXP

3 עריכת וידאו בSD ו HD אני עובד עם תוכנות עריכה Adobe Premiere , ,Uleadpinnacle , העריכה היא לצרכים אישיים ביתיים,

4 משחקים כבדים באיכות מקסימלית ישוחקו על מסך FHD כנראה LG37"LD460

5 משחקים קלים כולל משחקי און ליין אנטרנט , ומוזיקה בעיקר היילדים.

OFFICE 6 בעיקר ממסמכים (עבודות לבתי הספר של ילדיי),

7 כלי הפיתוח של מיקרוסופט DOT.NET וSQL SERVER .

8 למחשב מחובר Xtreamer Pro שיושב בסלון ללא דיסק (הדיסק במחשב) מריץ סרטים בפורמאט DVDMKV ברזולוציה של 1080p ו 720p.

10 המחשב יעבוד גם במהלך היום ע"י שליטה מרחוק.

המחשב אינו כבה כלל, ופעיל כמעט בכול שעות היום.

המחשב יחובר בקביעות למערכת סראונד בכבל אופטי.

קיבלתי הצעה למחשב אך מאחר ואני לא מבין בחומרה כלל השמח לקבל חוות דעת למפרט, האם הוא מאוזן, מצדיק את המחיר או שניתן לקבל מפרט טוב יותר.

1 תקציב למפרט מחשב בלבד ללא ציוד היקפי עד 7000 ₪.

2 ציוד היקפי- מסך LCD LG37"LD460בתקציב של 3000 , השמח לקבל חוות דעת על המסך.

3 אוברקלוק- בשלב זה אני לא יודע לבצע , אך המפרט חייב לאפשר פעולה זו בעתיד , אני מתכוון ללמוד את הנושא, ולבצע. ממה שאני יודע ניתן לבצע אוברקלוק לא רק למעבד לכן חשוב לכלול אפשרות זו לכול מרכיב שניתן לבצע לו המהרה, מעבד לוח זיכרונות כרטיס מסך וכ'.

בעתיד אני מתכוון להוסיף כונן SSD ודיסק כשיח נוסף.

זיכרונות בשלב זה 8GB ואם תהיה לי בעיה הוסיף עוד 8GB לכן חייבים לשמור שני ערוצי זיכרון פנויים.

להלן המפרט:

מעבד

Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz

לוח

GA-Z68X-UD4-B3gigabyte

קירור למעבד

"shuriken Rev.B " 3 Heat Pipes CPU Cooler

מארז

300 Gaming SERIESANTEC

ספק

Antec HCG 750W 80Plus

זיכרון

Kigston 2x4GB khx1600C9D3K2/8GX

דיסק

Westren Digital 2TB 64MB Sata3 7200rpm Black WD2002FAEX

כרטיס מסך

GigaByte GeForce GTX560Ti 1024MB GDDR5 GV-N560OC-1GI.

צורב

LG GH22Ns40 Dual Layer X22 SATA DVD

סה"כ 6693 כולל מע"מ

למחשב יש אחריות של 12 חודשים לחומרה בבית הלקוח, או 36 חודשים במעבדה של החנות.

למחשב יחוברו שני מסכי LCD ברזולוציה שונה , כרטיס המסך/ מחשב חייב לאפשר זאת , הלוח שהוצע לי אינו כולל יציאות וידאו, האם במקרה זה של חיבור שני מסכים לא כדאי לחבר אחד לכרטיס הגרפי ואחד ללוח .

כיצד מנצלים את יכולות המעבד הגרפי של הI7 בלוחות של Z68 ללא יציאות וידאו ?.

תודה

אבי.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 31-05-2011, 10:40
  rlsf rlsf אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 09.10.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי avisigal שמתחילה ב "עזרה בקניית מחשב חדש תקציב עד 7000 ש"ח."

במקרה שלך, חיבור של שני המסכים אפשרי רק אם שניהם מחוברים לכרטיס המסך הפנימי או שניהם מחוברים לכרטיס המסך הנפרד, אי אפשר לחבר כל אחד מהם למעבד גרפי אחר כי מערכת ההפעלה לא מאפשרת לשניהם לעבוד בו זמנית.
ללוחות Z68 יש אפשרות לכלול יציאות וידיאו על הלוח שמנותבות לכרטיס המסך המובנה, בלוח שבחרת היצרן בחר לא לכלול אותן אבל לוח אחר של יצרן אחר כן כולל אותן.
בכל מקרה כיוון שבמקרה שלך לא תשתמש בהן אלא ביציאות על כרטיס המסך לא תעבוד ישירות מולו, בשביל לאפשר שימוש בו קיימת תוכנה (שאמורה להיות מסופקת ע"י יצרן לוח האם) שנקראת VIRTU שמאפשרת שימוש בכרטיס המסך המובנה גם כשהמסך לא מחובר אליו.

לגבי המפרט - ה HD שלקחת יקר מדי ביחס לתמורה שלו, במחיר שלו אפשר לכלול HD מכני של 1TB + כונן SSD של 64GB שאמור להספיק לך להתקנה של WINDOWS + תוכנות שימושיות, לדעתי אתה תרוויח תוספת ביצועים הרבה יותר גדולה מהאפשרות השנייה.
בניתי מפרט מקביל באתר חנות וקיבלתי מחיר נמוך בכמעט 700 ש"ח, כיוון שלא ציינת מאיזו חנות בנית את המפרט אני לא יכול לתת לך חלופות מדוייקות בחנות בה תקנה, אבל המחיר שיצא לי אמור להיות בערך המחיר שאתה אמור לשלם:
מעבד:
[..] INTEL CORE i7 S1155 2600K 3.4Ghz - BOX - לרוכשי מערכת מחשב! ₪1428

לוח אם:
[..] ASROCK Z68 EXTREME 4 - זמין במלאי ₪967

זיכרון:
[..] KINGSTON HYPER-X BLU 8192MB (4096MBX2) DDR3 1600MHz CL9 ₪522

כרטיס מסך:
[..] GAINWARD GTX560 TI "PHANTOM" 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1298

צורב DVD:
[..] ASUS DVDRW DRW-22B2ST - SATA - RETAIL ₪143

מארז:
[..] ANTEC SONATA IV + 620W PSU ₪767

דיסק קשיח:
[..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪282

דיסק קשיח 2:
CRUCIAL SSD M4 SATA3 2.5" 64GB - זמין במלאי ₪595

הרכבת מחשב:
[..] הרכבה + בדיקות יציבות - לרוכשי מחשב חדש ! ₪80

מחיר סופי: ₪6087

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

בנוסף, בשביל לשחק ברזולוציה של 1080P כשכל ההגדרות על מקסימום הייתי שוקל שדרוג של כרטיס המסך ל GTX 570 , תוספת של כ 300 ש"ח:
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8028

ישן 31-05-2011, 12:22

בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי rlsf שמתחילה ב "במקרה שלך, חיבור של שני..."

ראשית תודה.

"במקרה שלך, חיבור של שני המסכים אפשרי רק אם שניהם מחוברים לכרטיס המסך הפנימי או שניהם מחוברים לכרטיס המסך הנפרד, אי אפשר לחבר כל אחד מהם למעבד גרפי אחר כי מערכת ההפעלה לא מאפשרת לשניהם לעבוד בו זמנית.
ללוחות Z68 יש אפשרות לכלול יציאות וידיאו על הלוח שמנותבות לכרטיס המסך המובנה, בלוח שבחרת היצרן בחר לא לכלול אותן אבל לוח אחר של יצרן אחר כן כולל אותן.
בכל מקרה כיוון שבמקרה שלך לא תשתמש בהן אלא ביציאות על כרטיס המסך לא תעבוד ישירות מולו, בשביל לאפשר שימוש בו קיימת תוכנה (שאמורה להיות מסופקת ע"י יצרן לוח האם) שנקראת VIRTU שמאפשרת שימוש בכרטיס המסך המובנה גם כשהמסך לא מחובר אליו.."

חשבתי שניתן לחבר כול מסך למעבד גרפי שונה , אני מבין שזה לא אפשרי כלל ,
אם כך האם כדאי ללכת על הלוח שהצעתה, בעצם מה היתרונות של לוח Z68 לעומת P67 ומה מתאים לצרכים שלי.

"לגבי המפרט - ה HD שלקחת יקר מדי ביחס לתמורה שלו, במחיר שלו אפשר לכלול HD מכני של 1TB + כונן SSD של 64GB שאמור להספיק לך להתקנה של WINDOWS + תוכנות שימושיות, לדעתי אתה תרוויח תוספת ביצועים הרבה יותר גדולה מהאפשרות השנייה"

ברור שהביצועים יהיו עדיפים, אני אמור לקבל כונן SSD בעוד כחודשים מארצות הברית.
שטחי האחסון חשובים לי מאוד, יש סיבה שבחרת בדיסק 1T או שניתן להחליף אותו ב 2T של SAMSUNG .

אני מתכוון לבצע OC , האם הקירור שמגיע עם המעבד מספק?.
אני החליף את GTX560TI ב GTX570 , האם יש הבדלים משמעותיים בו היצרניות השונות , אני גר בירושלים ומזמין את המחשב מחנות שנקראת שמ"מ - שרות מערכות מחשבים. אני לא חושב שהם עובדים עם "GAINWARD ".
אני מבין שאין בעיה לחבר שתי טלוויזיות ברזולוציה שונה לאותו כרטיס, נכון ?.

תודה
אבי.

לגבי המסך מצאתי עליו ביקורות טובות כצג מחשב, אך לצערי נכון להיום אני לא מוצא אותו עם פאנל IPS ,מחברת קבוצת ח.י היבואנים חזרו אליי הבוקר, והם לא מתחיבים שהפאנל בכול הטלויזיות LG37LD460 יהיה IPS . ב 32" מאותו הדגם הם כן מתחיבים לפאנל IPS .

השמח לקבל הצעות, אפשרויות למסך איכותי אחר כצג מחשב בלבד..

תודה אבי.
ישן 31-05-2011, 12:38
  rlsf rlsf אינו מחובר  
מנהל

בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי avisigal שמתחילה ב "ראשית תודה. ..."

ה Z68 נותן שלושה יתרונות ביחס ל P67:
מאפשר גישה לכרטיס המסך המובנה (גם אם לא תשתמש בו לצפייה, הוא יכול להאיץ קידוד/פענוח של קודקים באמצעות VIRTU).
מאפשר OC של כרטיס המסך המובנה.
מאפשר שימוש ב SSD CACHE (טכנולוגיה שימושית אם יש לך כונן SSD קטן, אחרת אין בה צורך, ולכן לא רלוונטית עבורך).
אם אתה לא חושב שתנצל את התכונות האלו, P67 יתאים לך גם כן, קח בחשבון שהמחירים של לוחות אם מבוססי P67 מאוד דומים למחירי Z68.

אין בעיה להחליף את ה HD לכונן מכני של 2TB, זה יחסוך לך עוד 400 ש"ח בחשבון הכולל (כונן כזה יעלה 200 ש"ח יותר מכונן ה 1TB שכללתי, ואתה חוסך 600 ש"ח בויתור על כונן ה SSD).

אפשר לשדרג את קירור המעבד, אם כי לניסויים ב OC הקירור שהוא מגיע איתו יספיק.
אם אתה רוצה לשדרג אותו, לך על ה SCYTHE MUGEN II REV B, הוא קירור מצויין למעבד במחיר סביר:
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5216

אין בעיה לחבר לאותו כרטיס מסך שני צגים/טלוויזיות ברזולוציות שונות.

אני לא בטוח איזה גודל של צג מחשב אתה רוצה, יש את ה DELL U2311H ב 1400-1500 ש"ח, שנראה לי מחיר די טוב עבור מסך 23 אינץ'.

ישן 31-05-2011, 13:27

בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי rlsf שמתחילה ב "ה Z68 נותן שלושה יתרונות ביחס..."

אני חושב שהשאר עם הלוח שהצעתה Z68 של ASROCK רכשו עבורי כונן SSD 120GB מ B&H הוא פשוט מטייל עכשיו באצות הברית, יגע בעוד חודשיים.
דיסק אני הגדיל ל 2T של SAMSUNG.

"אפשר לשדרג את קירור המעבד, אם כי לניסויים ב OC הקירור שהוא מגיע איתו יספיק"
אני לא מדבר על משחקים ב OC אלה על ביצוע ממשי, אולי לא מייד כי המחשב יהיה חזק מספק.
אם אפשרות זאת לא רצינית אז כדאי להוריד את כול התמיכה של המחשב ב OC חבל על הכסף.

האם הספק שהצעתה יעבוד גם עם ה GTX570 .

האם זיכרון של 8G לדעתך יספיק לי.

צג מחשב אני מעוניין בגודל 37" . ראיתי את ה DELL30" אך הוא יקר לדעתי למסך 30", בנוסף אני לא יודע מה המשמעות של רזולוציה כה גבוהה על גודל החלונות, כיתוב, לא בטוח שניתן לנצל אותו.

תודה אבי.
ישן 02-06-2011, 00:05

בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי avisigal שמתחילה ב "הקירור כן מתאים לפי אתר היצרן..."

חיפשתי בפורום מצאתי מספר התייחסות לחנויות בירושלים, נראה כי אין חנות רצינית שמוכרת און ליין, אני אבדוק עם החנות שאני קונה ממנה ביום ראשון הקרוב.

הסתכלתי על הכרטיס המסך שהצעתה GTX570 אני מבין שמדובר בכרטיס הבא:

http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=449 .

האם בכרטיס הזה עבר המהרה ?.
ואם כן אני יוכל לבצע לו המהרה נוספת ?.

יש עוד כרטיסים מאותו סוג שעברו המהרה (אני מניח כי מהירות הליבה יותר גבוהה) והם יותר זולים, מה ההיגיון . ?

האם צריך להוסיף קירור לכרטיס או שהוא מגיע עם קירור ?.

ניסיתי להבין את ההבדלים בין GTX560TI ו GTX570 לא הצלחתי להבין מלבד זה שראיתי שיש כרטיסים מהירים יותר ב GTX560TI , אני מבין שלא רק המהירות קובעת ומני שהם עברו כנראה המהרה.

מה ההבדל המשמעותי בניהם ?.

תודה אבי.

נערך לאחרונה ע"י avisigal בתאריך 02-06-2011 בשעה 00:18.
ישן 02-06-2011, 10:03
  rlsf rlsf אינו מחובר  
מנהל

בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי avisigal שמתחילה ב "[right][color=black]חיפשתי..."

כן, הכרטיס הזה עבר המהרה קטנה ביחס לתדרי הבסיס עבור GTX 570.
תדרי הבסיס הם 732Mhz לליבה, 1464Mhz למעבדי הזרם ו 3800Mhz לזיכרון.
בכרטיס הזה התדרים הם 750Mhz לליבה, 1500Mhz למעבדי הזרם ו 3900Mhz לזיכרון.

אין מניעה לבצע OC לכל כרטיס שתקנה, גם אם הוא כבר עבר OC.
אם תיתן לינקים לכרטיסים האלו זה יעזור, שים לב שאתה משווה בין GTX 570 מומהר של יצרן אחד ל GTX 570 מומהר של יצרן אחר ולא בין מעבדים גרפיים שונים.
ה GTX 560 TI מבוסס על מעבד גרפי שונה מזה שמשמש את ה GTX 570, המעבד הגרפי שלו חלש יותר (כולל פחות יחידות עיבוד, רוחב פס קטן יותר) מצד שני הוא עובד בתדר גבוה יותר, בסופו של דבר כרטיסי GTX 560 TI מציגים ביצועים פחות טובים מכרטיסי GTX 570.

ישן 02-06-2011, 21:38

בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי avisigal שמתחילה ב "עזרה בקניית מחשב חדש תקציב עד 7000 ש"ח."

אני הסתכלתי בשני האתרים של GAINWORD ו GIGABYTE

http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=449 .

http://www.gigabyte.com/products/li...3,62&v=1,1@2,16

הופתעתי לגלות שיש יותר מכרטיס אחד לאותו סוג מעבד, אז ראיתי גם את המהירויות השונות של הכרטיסים.
אכן בדקתי מעבדים זהים בכרטיסים שונים של שתי החברות, ראיתי גם שמהירויות המעבד ב GTX560 גבוהות יותר, מה שמטריד יותר לאחר כן ניסיתי לבדוק באתרי המכירות איזה כרטיס אני בעצם קונה/מקבל/משלם עבורו , והתברר לי שחלק מהאתרים פשוט אינם נותנים את תאור הכרטיס כפי שמופיע באתר היצרן, כך שלמעשה אתה לא יודע מה אתה קונה, לדוגמה:

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2260

אם לא הייתי מעלה את המפרט ומבקש עזרה למעשה לא הייתי יודע שיש יותר מכרטס אחד, דרך אגב בהצעה הכתובה שקיבלתי מהחנות בירושלים לא כתוב תאור הדגם כפי שמופיע האתר היצרן, אני יודע איזה כרטיס הוכנס להצעה לפי המחיר 1333 ש"ח.

ה GTX 560 TI מבוסס על מעבד גרפי שונה מזה שמשמש את ה GTX 570, המעבד הגרפי שלו חלש יותר (כולל פחות יחידות עיבוד, רוחב פס קטן יותר) מצד שני הוא עובד בתדר גבוה יותר, בסופו של דבר כרטיסי GTX 560 TI מציגים ביצועים פחות טובים מכרטיסי GTX 570.01-06-2011 23:05
התדר של GTX560TI גבוהה יותר !!!! מה הגיון, יכול להיות שאני מחפש הגיון במקום שלא צריך ? .

האם לכרטיס שהצעתה יש צורך בקירור נוסף ?.
http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=449

מיתוך סקרנות מאחר ואני הולך להיכנס לכול נושא ההמהרה יש סיבות פיזיות רכיבים מבנה כרטיס וכ' שהכרטיסים של GIGABYTE עברו המהרה לתדרים גבוהים יותר כי המעבדים הגרפיים בפועל זהים ? .

תודה רבה
אבי.
ישן 06-06-2011, 01:34

בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי avisigal שמתחילה ב "OK תודה שוב, ביום ראשון..."

בדקתי היום עם שמ"מ, הם לא עובדים בכלל עם לוחות של ASROCK , הם גם לא מוכנים שאני הקנה את הלוח במקום אחר והם ירכיבו את המחשב.

הם הציעו לי לחכות שלושה שבועות אז יגעו הלוחות הנוספים של GIGABYTE .

יש לי מספר אפשרויות:

1 לבחור אחד מהלוחות של GIGABYTE האפשרויות הם
http://www.gigabyte.com/products/li...&jid=1&p=2&v=24

אני חשבתי על הלוח הזה:
http://www.gigabyte.com/products/pr...spx?pid=3853#ov

"GA-Z68X-UD3H-B3" כמובן שזה גם תלוי במחיר שלו, בשלב זה לא ידוע.

2 לחפש מקום אחר בירושלים - אני הבדוק עם חנות נוספת בירושלים, אך לדעתי גם הם לא עובדים עם ASROCK , יש את איבורי ו KSP ועוד עשרות חפרים שלא נראים לי כלל.

3 להזמין מ iqpc או מחנות אחרת שמוכרת און ליין.
באופן כללי חשוב לי שהחנות תהיה אמינה אין לי כוח להיסחב עם מחשבים לחנויות, עד היום רכשתי שרות בבית הלקוח , בפרט שהחנות iqpc נמצאת באשדוד חשוב לי לדעת אך הם.

לגבי כרטיס המסך בכול מקרה אני לא קונה משמ"מ ירושלים המחירים שם גבוהים מאוד הם רוצים על הכרטיס 1970 ש"ח לכרטיס הבא:
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7921
בחנות הציעו לי לקחת את הכרטיס הזה בטענה שהוא עובד עם לוח GIGABYTE יותר טוב, על פניו נשמע הגיוני, אך אני לא בטוח. (כרטיס בסיסי לא מומהר).

ראיתי בחנות את המארז הבא:
http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MjA

הוא נראה יפה אך הוא סגור לגמרי, אני לא יודע אם הוא כלל אפשרות בהתאם לצרכים שלי.

תודה
אב.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:28

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר