11-06-2011, 03:52
|
|
|
|
חבר מתאריך: 04.03.10
|
|
|
למביני מג"ב, הגיע הזמן לשפוך ידע
שלום
לפני הכל, קצת ידע כללי עליי:
דור, 18.5, בעוד כחודשיים מתגייס(10/8) לפי מה שראיתי זה למשטרה צבאית או לגיוס כלל צה"לי.
הפרופיל שלי הוא 82 ואני לא מיועד למסלול לוחמים כיוון שאני בן יחיד, מה גם הוריי גרושים.
כבר מזה שנה שאני מעוניין ללכת למג"ב ובזמן האחרון נטיתי לכיוון שח"מ בעקבות אי הסכמתו של אבי לחתום לי על שירות קרבי.
עכשיו כשאני קרוב מתמיד לגיוס שלי , אני חושב שמג"ב זה המקום בשבילי.
אני מעוניין להגיע במג"ב ליחידת ימ"ג, מאז ומתמיד עניין הבילוש עניין אותי ובזמן האחרון זה די תפס תאוצה.
יש לי מס' שאלות שאשמח אם תענו עליהן:
1. מה הולך שם בעצם, מה יהיה התפקיד שלי? האם אני "מתלווה" כמו בשח"מ, או "מרכז העניינים"?
2. איך היציאות ביחידת ימ"ג? איך היציאות בזמן הקורס?
3. במידה ואני מגיע לימ"ג, אני צריך לחתום קבע לשנה או שזה קורה רק בימ"ס?
4. מה תהליך ההגעה לימ"ג? דודה שלי במג"ב ואמרה לי שיש 4 חודשים טירונות, לאחר מכן 4 חודשים פעילות כשוטר מג"ב, ורק אז גיבוש והקורס, ואז עוד 4 חודשים כשוטר מג"ב ואז(!) נכנס לתפקיד כשוטר ימ"ג במג"ב.
5. ההורים שלי גרושים ואני בן יחיד, האם אוכל לצאת לעתים קרובות יותר מאשר שאר שוטרי מג"ב בעקבות בעיות הת"ש שציינתי שיש לי?
אני מעוניין להגיע ליחידת רותם הממוקמת ליד צומת שוקת, בדרום הארץ(אני מבאר שבע), האם יעשו לי בעיות בכך?
* קראתי באתר שבוז שיש מס' ל- הת"ש.
הת"ש 2 - שני לילות בבית בשבוע
הת"ש 3 - שלושה לילות בבית בשבוע + שהבסיס לא יעלה על מרחק של 100 קילומטר מהעיר בה אני מתגורר
וכו' ...
לפי מה שכתוב שם, לוחם יכול לקבל עד הת"ש 2, האם זה הגיוני שאוכל לשרת בקרבי - מג"ב וביחידה מובחרת שכזו,
ואשתחרר לבית לשני לילות בשבוע?
תודה.
|