
20-06-2011, 10:26
|
|
|
|
חבר מתאריך: 28.10.04
הודעות: 9,419
|
|
|
הנערה שקפצה מהרכב בכדי להימלט מחטיפה - פצועה קשה
http://www.mako.co.il/news-israel/l...c8548031004.htm
בסביבות 13:45 ביום חמישי האחרון נפגעה הנערה, תלמידה במדרשה מקומית, מרכב שנהגו הצליח להימלט מהמקום מבלי להשאיר עקבות. אחד המורים במוסד הבחין בצעירה שוטטת דם וחש לעזרתה. הוא הזעיק למקום את צוותי מד"א, שפינו אותה כשהיא סובלת מפגיעות ראש לבית החולים "הלל יפה" בחדרה.
מידע פנימי שהגיע לאחר האירוע לחוקרים, גרם למשטרה להוציא את החקירה מידי משטרת התנועה ולהעביר לידי משטרת חדרה. במשטרה סבורים כי ייתכן שמדובר בניסיון חטיפה או תקיפה מסוג כלשהו, שגרם לנערה לקפוץ מהרכב הנוסע.
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/221434
09/06/11
בישוב אבני חפץ בשומרון מתפללים לרפואתה של הנערה ישועה יוספסון שנמצאה בצהריים מתבוססת בדמה סמוך לפרדס חנה.
במשטרה פתחו בחקירת האירוע ועדיין לא ברור האם נפגעה בתאונת פגע וברח או נפצעה כשניסתה להימלט מניסיון אונס או חטיפה. החשש הכבד הוא שמדובר באירוע על רקע לאומני.
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/221434
עדויות של תלמידות באולפנה בה לומדת ישועה יוספסון, בת ה-15 שנמצאה מוטלת על הכביש בפרדס חנה, שופכות ככל הנראה אור על התעלומה שההביאה לפציעתה הקשה, כך דווח הערב (ראשון) בערוץ 2.
שתי תלמידות העידו, כי הבחינו ברכב ואף עלו עליו לאחר שהציע להן טרמפ, כחצי שעה לפני הזמן המשוער בו נעלמה חברתן, אך משהתנהגותו של הנהג נראתה להן חשודה דרשו לרדת מהרכב ואף הצליחו.
תלמידה נוספת העידה אף היא כי הבחינה ברכב והנהג הציע לה טרמפ, אולם מאחר שחשדה בו לא הסכימה לעלות על הרכב.
במשטרה מעריכים כי ישועה אכן עלתה גם היא על אותו הרכב, אשר נהגו ביקש לחטוף נערה על מנת לתקוף אותה, אולם עדיין אין ודאות שאכן כך קרה, מאחר שמצבה הרפואי איננו מאפשר לה לספר מה עבר עליה.
_____________________________________
יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)
|