http://news.walla.co.il/?w=/1/1835436 העבריין, שהוכתר בעבר בכינוי "המחסל מספר 1" בעולם התחתון, נידון למאסר לאחר שהורשע בקשירת קשר לרצוח את אייל בליסה. השופטים גם קבעו, שהררי עמד בראש הפירמידה. בשל כך גזרו עליו השופטים חמש שנות מאסר והפעילו שנת מאסר נוספת שנגזרה עליו על תנאי לפני כשלוש שנים.
שלשה סימנים יש באומה זו: רחמנים, ביישנים וגומלי חסדים. כל שיש בו שלשה סימנים הללו ראוי להדבק באומה זו. (תלמוד - יבמות עט, א) יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)
יחיה עכשיו על חשבוננו, וגם יצבור מעמד ויוקרה ויהווה מודל לחיקוי עבור כאלה שעוד יש סיכוי בשיקומם?
ציטוט: "מה הוא הסביר לך?" שאלתי. "שני דברים עיקריים", השיב אבי: "הראשון, שכל פרט ופרט במציאות, כל שערה בזקן שלי, קשורים זה בזה ודבר אינו מקרי; והשני, שיש טוב ורע בעולם, ויש לבחור בטוב ולדחות את הרע". מונחי הטוב והרע שאליהם התוודע בחלום, היה ברור, שונים מאוד מאלה שבהם הורגל. הוא לא שכח את החלום הזה, וכששאלתי אותו עליו זמן מה אחר כך, הוא זכר אותו בבירור.
פה מדובר ברצח, ומי שעומד בראש הפירמידה של חיסולים. זה נראה כאילו שהשופטים מפחדים מהעבריינים. ואולי, אני מהרהר בקול, אולי יש גם מקל וגם גזר. שלא תבינו אותי נכון: אולי העבריינים בהתחלה מאיימים על השופטים שהם חייבים לאכול גזר, ואחר כך השופטים מתרגלים לזה ואוכלים את הגזר בתאבון.