יוון ממשיכה "לחבל" במשט: הציעה לאבו מאזן לשלוח סיוע הומניטרי לעזה
יוון בחרה בנשק לא קונבציונלי כדי להמשיך את תמיכתה בישראל נגד משט השנאה: היא פנתה אל אבו-מאזן והציעה לשלוח סיוע הומניטרי לעזה. משרד החוץ היווני הודיע שיוון מוכנה לקחת על עצמה לשנע סיוע הומניטרי לעזה באמצעות ספינות יווניות או אמצעים אחרים ודרך הצינורות המקובלים. מזכ"ל האו"ם באן-קי מון הביע תמיכה בהצעה. באופן לא מפתיע, הפלסטינים ואנשי המשט מתנגדים לה. סעיב עריקאת אמר בתגובה כי ההצעה של יוון להזרים מזון, תרופות וחומרי בנייה לעזה בצינורות המקובלים מחמיצה את המטרה. "מטרת המשט היא להפסיק סופית את המצור, לא להקל על תושבי עזה".
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "יוון ממשיכה "לחבל" במשט: הציעה לאבו מאזן לשלוח סיוע הומניטרי לעזה"
בחנוכה האחרון לא אכלתי סופגניות וזה מרגיש טוב אחרי הסיפור הזה והקודם.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "אם לא היית אוכל אוזני המן בפורים"
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "יוון ממשיכה "לחבל" במשט: הציעה לאבו מאזן לשלוח סיוע הומניטרי לעזה"
ועוד ממעללי היוונים "המרושעים":
אתמול עצר משמר החופים היווני יאכטה שיצאה מכרתים ועליה "פעילי שלום" מקנדה. הספינה אולצה לחזור לאחור.
בתוך כך, גילויי אלימות של "פעילי השלום" (כמה מפתיע, אה? ) - הבוקר התפרצה קבוצת משטיסטים לשגרירות ספרד באתונה תוך שהיא מניפה את דגל פלסטין, זאת במחאה על הטיפול הנוקשה של יוון.
ירון, יקירי, אני מבלה חצי שנה מכל שנה רחוק מישראלים, ביערות המבודדים. לא מפריע לי למצוא ישראלים להכניס קצת כסף לכלכלת יוון באיזה טיול בעקבות יוון הקלאסית. מלבד זאת, אני בספק אם אמצא הרבה ישראלים באקרופוליס. אין שם מספיק שופינג ובטן-גב ופיראוס וסנטוריני הם במרחק יריקה