לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-07-2011, 12:56
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
אני חושב שיצא המרצע מהשק לגבי הר"י וכוונותיה בניהול המו"מ...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי eshely77 שמתחילה ב "מתמחים נטשו את המחלקות בבית החולים מאיר"

הו מתמחה יקר, האינך מתרגש? לאוניד מסדר לך 4.5% לשנה תוספת לשכר מינימום ואפילו אזיק אלקטרוני במתנה... תנו לי לנחש שמתמחה שאזיקו הסלולרי יראה 120 שעות עבודה שבועיות שמעל מחציתן בלילה ובסופשבוע - לא יזכה לראות מזה 'שעות נוספות' ואילו בכיר שאזיקו יראה נסיעה הביתה לרמת אביב ב12:30 ידווח עלישיבה חשובה באוניברסיטה [במידה והטלפון לא 'ישכח' באקראי במגירה שבביה"ח עד שובו בערב לקחתו]

תנו למתמחים לשבות חודשיים כנגד ההסתדרות הרפואית [כלומר שהבכירים יאלצו לקחת דמים, לעשות מיון ותורנויות לעשות ביקור ולכתוב מכתבי שחרור] ותראו איך המו"מ הופך ליעיל.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-07-2011, 17:59
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
אני מסכים איתך לגבי הכל פרט לאפליקצית שעון הנוכחות.
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "אני חושב שיצא המרצע מהשק לגבי הר"י וכוונותיה בניהול המו"מ..."

נכון ש "אזיק אלקטרוני" נשמע איום ונורא, אבל מתנגדי העברת שעון נוכחות יוכלו לקרוא לזה גם "מתקן עינוים מודרני" וזה כבר נשמע יותר גרוע. בבסיס מדובר בשעון נוכחות ומי שדורש עוד כסף עבור שעת עבודה ושעות נוספות חייב לספק דרך למדוד את השעות האלה.

לגבי זה שבניגוד למתמחים,הרופאים הבכירים יצליחו בתכסיסים שונים לעקוף את שעון הנוכחות הזה - זה לא שונה ממה שמתרחש אצל זוטרים ובכירים שאינם רופאים

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 20-07-2011, 14:08
  eshely77 eshely77 אינו מחובר  
מנהל פורום סטודנטים

חבר מתאריך: 03.09.08
בקשת, קבלת
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "אני חושב שיצא המרצע מהשק לגבי הר"י וכוונותיה בניהול המו"מ..."

הרופאים המתמחים הודיעו על שביתה ללא הגבלת זמן, וברחבי הארץ ממשיכה התארגנות הרופאים המתמחים במחאה על ההסכם המתגבש בין ההסתדרות הרפואית לאוצר. הרופאים מדווחים כי אין בכוונתם לשוב בשלב זה לעבודה.
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1235408.html

ברמה האישית אני שמח, אני די זקן ואני מאוד אתבאס שכשאתחיל לקבל משכורת בעוד די הרבה שנים, זה יהיה פחות ממה שאני מרוויח היום.

אבל בנטישת בית החולים יש התלקחות חריפה של מחלה שהמשק סובל ממנה המון שנים.
של "כל דאלים גבר"
בראש הפרמידה נמצאים עובדי חברת החשמל והנמלים. הם קדושים אף אחד לא מתעסק איתם. ולא כי הם יותר חשובים מהאחרים, הם פשוט יותר ערסים. מבחינתם שתשרף המדינה הם על משכורת 14 וסטייקים לצהריים לא מוותרים.
בקצה הפרמידה נמצאים העובדים הסוציאלים ואנשי הרווחה, שכן ברוך ה' רובנו לא צריכים להם במשך כל ימי חיינו. ולאלו שזקוקים להם אין יכולת להתרעם.
בלב הייתה לי קצת שמחה, שאם כל הציניות והחליים שיש במערכת הבריאות, אז את מאבק השכר נהלו הרופאים בשונה מאנשי פרקליטות המדינה. ובחרו להציק למחות אבל לא למנוע את השירות.
שכן אם הרופאים ינהגו כמו הערסים מחברת חשמל השביתה תתקצר לדקות.

כיום המצב במדינת ישראל הוא שבלי לקחת פח נפט ולשרוף את הבנק. יבחרו לעמוד ולהשתין עליך. (אני לא יודע למה אני חושב שזה קשור אבל נראה לי שזה שבן-דב בוחר שלא להחזיר את החובות שלו, לפנסיות שלנו איך שהוא קשור לזה. אבל אולי זה באמת לא קשור)
וכשכולם לוקחים פח נפט ומתחילים להזיז את הרהיטים בסוף יגיע זה שבמקום פח נפט יביא גפרור.

נערך לאחרונה ע"י eshely77 בתאריך 20-07-2011 בשעה 14:11.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:33

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר