20-07-2011, 14:08
|
|
מנהל פורום סטודנטים
|
|
חבר מתאריך: 03.09.08
|
|
|
בקשת, קבלת
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "אני חושב שיצא המרצע מהשק לגבי הר"י וכוונותיה בניהול המו"מ..."
הרופאים המתמחים הודיעו על שביתה ללא הגבלת זמן, וברחבי הארץ ממשיכה התארגנות הרופאים המתמחים במחאה על ההסכם המתגבש בין ההסתדרות הרפואית לאוצר. הרופאים מדווחים כי אין בכוונתם לשוב בשלב זה לעבודה.
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1235408.html
ברמה האישית אני שמח, אני די זקן ואני מאוד אתבאס שכשאתחיל לקבל משכורת בעוד די הרבה שנים, זה יהיה פחות ממה שאני מרוויח היום.
אבל בנטישת בית החולים יש התלקחות חריפה של מחלה שהמשק סובל ממנה המון שנים.
של "כל דאלים גבר"
בראש הפרמידה נמצאים עובדי חברת החשמל והנמלים. הם קדושים אף אחד לא מתעסק איתם. ולא כי הם יותר חשובים מהאחרים, הם פשוט יותר ערסים. מבחינתם שתשרף המדינה הם על משכורת 14 וסטייקים לצהריים לא מוותרים.
בקצה הפרמידה נמצאים העובדים הסוציאלים ואנשי הרווחה, שכן ברוך ה' רובנו לא צריכים להם במשך כל ימי חיינו. ולאלו שזקוקים להם אין יכולת להתרעם.
בלב הייתה לי קצת שמחה, שאם כל הציניות והחליים שיש במערכת הבריאות, אז את מאבק השכר נהלו הרופאים בשונה מאנשי פרקליטות המדינה. ובחרו להציק למחות אבל לא למנוע את השירות.
שכן אם הרופאים ינהגו כמו הערסים מחברת חשמל השביתה תתקצר לדקות.
כיום המצב במדינת ישראל הוא שבלי לקחת פח נפט ולשרוף את הבנק. יבחרו לעמוד ולהשתין עליך. (אני לא יודע למה אני חושב שזה קשור אבל נראה לי שזה שבן-דב בוחר שלא להחזיר את החובות שלו, לפנסיות שלנו איך שהוא קשור לזה. אבל אולי זה באמת לא קשור)
וכשכולם לוקחים פח נפט ומתחילים להזיז את הרהיטים בסוף יגיע זה שבמקום פח נפט יביא גפרור.
נערך לאחרונה ע"י eshely77 בתאריך 20-07-2011 בשעה 14:11.
|