לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה עשרים פלוס 20plus.fresh.co.il I'll be back חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > 20 פלוס
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-07-2011, 13:32
  משתמש זכר -TsAcHi - -TsAcHi - אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.01.08
בתגובה להודעה מספר 30 שנכתבה על ידי student1 שמתחילה ב "14 שעות ביום?? איך שרדת? מה..."

כי המחשבה שלמדת וסיימת 12 שנות לימוד וכל הבגרויות שעשית וסיימת לא שוות כלום כי אין לך מתמתיקה ביד. והידיעה שקיבלת כאן מתנה מצה"ל ומתנות צריך לנצל
אז כן, זה נתן הרבה מוטיבציה ורצון לתת פוש כדי להתחיל בקו ישר את האזרחות.
היינו לומדים מ8 בבוקר עד 00 בלילה פלוס מינוס . אבל שמקזזים את הרבע שעה הפסקה מדי פעם ו -45 דקות הפסקה בין ארוחות אז זה יצא בין 13 - 14 שעות מדי יום.
לא הייתה ברירה. היה צריך לדחוס לנו חומר של שלוש שנים תיכון לחודשיים בלבד.
וראוי לציין, שאחוזי הצלחה בבגרויות בגבעת חביבה יחסית גבוהות. אם אני זוכר את הנתון אז 87% אחוז עוברים את הבגרות.

נערך לאחרונה ע"י -TsAcHi - בתאריך 21-07-2011 בשעה 13:35.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-07-2011, 11:06
צלמית המשתמש של צ'נדלר בינג
  צ'נדלר בינג צ'נדלר בינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.06.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי רומק שמתחילה ב "אשכול הנאחס השבועי בהקדשה למכבי ת"א כדורסל שחוץ מהלפרין איבדו גם את דריק שארפ שפורש"

הבוקר לא עברתי טסט. בעיה של זיהום אוויר.
הלכתי למוסך ואמרו לי שיכול להיות שלא עברתי בגלל ששיחקתי עם דוושת הגז בזמן הבדיקה (לא הצלחתי לשמור על המחוג המזורגג יציב. דבר בסיסי שאני עושה בזמן נסיעה, לא הצלחתי בזמן הטסט).

בקיצור, קניתי תוסף דלק למקרה שבאמת יש בעיה אבל בגלל שאתמול מלאתי בגאונות מיכל דלק מלא (דבר שלא עשיתי כבר איזה חצי שנה ודווקא אתמול כן) אני צריך לחכות עכשיו עד שהמיכל יתרוקן לחצי ככה שכל הסיפור נגרר עכשיו.

חוץ מזה, יש לי מכה של נמלים במטבח וקניתי עכשיו תרסיס. לא יודע מאיפה הם הגיעו אבל זיהיתי לצערי שהם מגיחים מאחורי הארונות מטבח ככה שאין לי גישה ישירה לקן שלהם. הלוואי שהם ימותו ויעזבו אותי בשקט.

ישן 22-07-2011, 12:37
צלמית המשתמש של צ'נדלר בינג
  צ'נדלר בינג צ'נדלר בינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.06.06
בתגובה להודעה מספר 49 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "נסעת הרבה עם המנורה עובדת של..."

למה הכוונה ב"המנורה של הדלק"? אתה מתכוון שנסעתי עם כמות דלק קטנה לאחרונה?

לבקש מאחד העובדים שם שיחליף אותי מאחורי ההגה זה בעייתי מבחינתי. אני בן אדם שלא מסוגל לבקש עזרה בחיי היום יום. גם בעבודה אני אקרע את עצמי בעשייה של משהו ולא אבקש עזרה למרות שזה יהפוך את הפעולה לקלה יותר ומהירה יותר. זו דפיקות רצינית אצלי שממש לא קיימת אצל כל אחד.

התחושת בטן שלי היא שבאמת לא העבירו אותי על כלום. האוטו שלי במצב מעולה. רק לאחרונה עבר טיפול 120,000, הוא לא מעלה עשן סמיך מאחורה בשום סיטואציה ואני עדין איתה בנסיעה בצורה שחבל על הזמן.

אני מת לדעת האם הייתי עובר אילו הייתי משתלט על הדוושה כמו שצריך. עכשיו זה יטריף אותי עד שאני אעבור את הטסט.

ישן 22-07-2011, 14:45
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי רומק שמתחילה ב "אשכול הנאחס השבועי בהקדשה למכבי ת"א כדורסל שחוץ מהלפרין איבדו גם את דריק שארפ שפורש"

למרות שאני טס ביום ראשון וגם קצת בגלל אז השבוע האחרון היה קשה ונוראי.

א. המקום שבו עשיתי מילגה בשנתיים האחרונות הולך להיסגר הסיבה הרישמית היא חוסר תקציבים, הסיבה האמיתית היא פוליטיקה מסריחה של אנשים קטנים, מאבקי כוחות טיפשיים בין העמותה לעירייה שיותר מידיי אנשים יושבים על כסאות ושוכחים שלהחלטות שלהם יש משמעות גבוה מאוד על נערים ונערות שלא יהיה להם שום מקום שאליו הם יוכלו להגיע להתייעץ ולקבל תמיכה. כשהיו קאסמים כולם קפצו לעזור לשדרות, עכשיו שנגמרו הקאסמים אז שדרות יצאה מהאופנה, כל כך הרבה תחומים הוזנחו בזמן הקאסמים וכשנגמרה התקופה הזאת אז כל הבעיות ה"רגילות" התחילו לצוף ודווקא עכשיו הכי חשוב לטפל.

ב.היה אמור להיות לי עד סוף החודש לפנות את הדירה, אבל אז קיבלתי הזדמנות לטוס בתחילת השבוע הקרוב (ראו אשכול האושר) מה שגרם ללחץ אדיר של העברות מצד אחד ופרידות מצד שני, היה שבוע הזוי, המון נסיעות, המון מפגשים עם אנשים שברור שעם חלק כבר לא אשאר בקשר, לעזוב עיר שגרתי בה 3 שנים ולמדתי לאהוב, ודירה שגרתי בה 2 ומאוד התחברתי אליה. מצד אחד יש תחושה של מיצוי, במיוחד לקראת הסוף כבר נמאס לי כמעט מהכל, מצד שני יש המון יתרונות בלגור בדרום בפיריפריה אני ממש הולך להתגעגע למקום הזה, זאת הייתה תקופה נפלאה.

ג. ב2006 הייתי במחנה קיץ במישיגן, אני מאוד אוהב את המחנה, את הצוות, ההנהלה והילדים ולמרות שכבר עברו לא מעט שנים מדובר במקום שעדיין קרוב לי מאוד ללב. אתמול בלילה התחילו להופיע בפייסבוק הודעות של מדרכים שהיו איתי שכתבו "המחשבות והתפילות שלנו עם המחנה" דיברתי מיד עם אחת האמהות של ילד שהייתי מדריך שלו והיא סיפרה לי שלילה לפני טבע אחד הילדים באגם של המחנה, היא סיפר גם שהבן שלה ראה איך מוציאים את הגופה מהמים.
רק לפני כמה ימים שקלתי לפנות למנהלת של המחנה בבקשה לעזרה בתרומות למקום שבו אני עושה את המלגה, ידעתי שהיא תרצה לעזור אבל לבסוף ויתרתי כי הרגשתי זה לא הוגן להפיל את זה עליה בזמן שיש מחנה קיץ (היא ערה בערך 24 שעות ביממה וכל הזמן עסוקה) עכשיו פתאום כל החשק שלי הוא לסוע בחזרה לשם כדי לעזור בכל מה שהם צריכים, זאת טרגדיה ענקית.

ישן 22-07-2011, 19:28
  Spawn Spawn אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
בתגובה להודעה מספר 53 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "לא ביג דיל? זה יותר מיומיים..."

אחרי ההודעה של תקוות גבוהות לא יכולתי להתבכיין על זה יותר מדי..
האמת שבשבילי זה כבד מאוד במיוחד לאור העובדה שאני טס וחוזר עם מעט מאוד כסף לתחילת הלימודים (וכנראה שסמסטר ראשון אני לא אעבוד..).
חניתי מול פח זבל וחסמתי אותו. הפאק שלי היה שחזרתי ב-3 בלילה הבייתה, ואחרי 20 דקות של חיפושי חניה התייאשתי. השארתי ברוב תמימותי פתק על החלון- אם הרכב מפריע תתקשרו למס' .. הייתי צריך לדעת שהפתק הזה לא מעניין את אף אחד.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:46

הדף נוצר ב 0.12 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר