22-07-2011, 14:45
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 30.05.02
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי רומק שמתחילה ב "אשכול הנאחס השבועי בהקדשה למכבי ת"א כדורסל שחוץ מהלפרין איבדו גם את דריק שארפ שפורש"
למרות שאני טס ביום ראשון וגם קצת בגלל אז השבוע האחרון היה קשה ונוראי.
א. המקום שבו עשיתי מילגה בשנתיים האחרונות הולך להיסגר הסיבה הרישמית היא חוסר תקציבים, הסיבה האמיתית היא פוליטיקה מסריחה של אנשים קטנים, מאבקי כוחות טיפשיים בין העמותה לעירייה שיותר מידיי אנשים יושבים על כסאות ושוכחים שלהחלטות שלהם יש משמעות גבוה מאוד על נערים ונערות שלא יהיה להם שום מקום שאליו הם יוכלו להגיע להתייעץ ולקבל תמיכה. כשהיו קאסמים כולם קפצו לעזור לשדרות, עכשיו שנגמרו הקאסמים אז שדרות יצאה מהאופנה, כל כך הרבה תחומים הוזנחו בזמן הקאסמים וכשנגמרה התקופה הזאת אז כל הבעיות ה"רגילות" התחילו לצוף ודווקא עכשיו הכי חשוב לטפל.
ב.היה אמור להיות לי עד סוף החודש לפנות את הדירה, אבל אז קיבלתי הזדמנות לטוס בתחילת השבוע הקרוב (ראו אשכול האושר) מה שגרם ללחץ אדיר של העברות מצד אחד ופרידות מצד שני, היה שבוע הזוי, המון נסיעות, המון מפגשים עם אנשים שברור שעם חלק כבר לא אשאר בקשר, לעזוב עיר שגרתי בה 3 שנים ולמדתי לאהוב, ודירה שגרתי בה 2 ומאוד התחברתי אליה. מצד אחד יש תחושה של מיצוי, במיוחד לקראת הסוף כבר נמאס לי כמעט מהכל, מצד שני יש המון יתרונות בלגור בדרום בפיריפריה אני ממש הולך להתגעגע למקום הזה, זאת הייתה תקופה נפלאה.
ג. ב2006 הייתי במחנה קיץ במישיגן, אני מאוד אוהב את המחנה, את הצוות, ההנהלה והילדים ולמרות שכבר עברו לא מעט שנים מדובר במקום שעדיין קרוב לי מאוד ללב. אתמול בלילה התחילו להופיע בפייסבוק הודעות של מדרכים שהיו איתי שכתבו "המחשבות והתפילות שלנו עם המחנה" דיברתי מיד עם אחת האמהות של ילד שהייתי מדריך שלו והיא סיפרה לי שלילה לפני טבע אחד הילדים באגם של המחנה, היא סיפר גם שהבן שלה ראה איך מוציאים את הגופה מהמים.
רק לפני כמה ימים שקלתי לפנות למנהלת של המחנה בבקשה לעזרה בתרומות למקום שבו אני עושה את המלגה, ידעתי שהיא תרצה לעזור אבל לבסוף ויתרתי כי הרגשתי זה לא הוגן להפיל את זה עליה בזמן שיש מחנה קיץ (היא ערה בערך 24 שעות ביממה וכל הזמן עסוקה) עכשיו פתאום כל החשק שלי הוא לסוע בחזרה לשם כדי לעזור בכל מה שהם צריכים, זאת טרגדיה ענקית.

הגלריה שלי בפליקר
|