לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-07-2011, 18:46
צלמית המשתמש של Segmany
  משתמש זכר Segmany Segmany אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.01
Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
בעקבות המחאה: ח"כ אקוניס הודיע שרה"מ בוחן הוזלת הדלק והחשמל וגם הפחתת מיסים משמעותית

סגן יו"ר הכנסת, ח"כ אופיר אקוניס (ליכוד), הנחשב מקורב לראש הממשלה בנימין נתניהו, אמר היום (שבת) כי הממשלה שוקלת הטבות נוספות על מנת להקל את העומס על מעמד הביניים הנשחק. "הממשלה קשובה לרחשי לב הציבור", אמר אקוניס בראיון לרשת ב'. "ראש הממשלה מגבש שורה של צעדים שיקלו על המעמד הבינוני שנושא ברוב הנטל של המיסים העקיפים. כרגע נבחנים צעדים להוזלה במחירי הדלק והחשמל ולא מן הנמנע שתיבחן גם הפחתת מיסים משמעותית", הוסיף אקוניס.

על פי המסתמן, ראש הממשלה יודיע בימים הקרובים על הקמת צוות שיגבש צעדים לפתרון העומס על מעמד הביניים, שיכללו הורדה במסים הישירים והעקיפים. כמו כן, נתניהו הורה למשרדי התשתיות והאוצר לנסות לבלום את העלייה הצפויה במחירי הדלק, עליה אמורים להודיע מחר. בתוך כך, מחר גם צפוי ראש הממשלה להיפגש עם הוועדה לבחינת הריכוזיות במשק, על מנת לבחון את התקדמותה לקראת פרסום תוצאותיה בספטמבר.
http://news.walla.co.il/?w=/1/1845597
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 31-07-2011, 09:50
  illi illi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.03
הייתי ברוטשילד ושמחתי לראות שיש על מי לסמוך
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "בעקבות המחאה: ח"כ אקוניס הודיע שרה"מ בוחן הוזלת הדלק והחשמל וגם הפחתת מיסים משמעותית"

אהלן

ואללה שיש על מי לסמוך ונראה לי שהדורות הבאים בהחלט ראויים לקבל מדינה מתוקנת ומנוהלת כראוי.
יש שם "דיירים" מכל קצות הקשת הפוליטית, חילוניים משכבות חלשות יותר, משכבת הביניים (נראה לי שרובם) גם ציבור קטן של חרדים , לא נראה לי שהם ישנים שם , אבל נמצאים שם וראיתי גם מספר בני מיעוטים. ובהחלט יש שם גם "מזוהים" עם הליכוד.הם גם משוייכים למעמד הביניים.
ההתרשמות שלי, שבאמת אין כאן מניע פוליטי אלא רק הלחץ והעול המוטלים "כמנה עיקרית" רק על מעמד הביניים ומטה.
אמנם הממשלה הזו אינה אשמה ישירות במצב הזה אבל תרומתה ניכרת, מה שכן, למעמד הביניים נגמר כבר בגזילת חסכונותיו ומהאובר דראפטים בבנק שאינם נגמרים.
הממשלה חייבת להוריד המיסים ומשמעותית, ובמקביל חייבת לעשות מה שהיא דורשת מהעם, להתייעל ולהצטמצם. להערכתי, במידה ויורידו את מספר השרים לחצי ואת כל הנילווה לאותם השרים ותצמצם את התקציבים המיוחדים לחברי הכנסת הרי שההורדה במיסים ברובה תקוזז. אבל לצורך כך הממשלה חייבת להראות את רצונה הכנה ואת כוונתה הנחרצת להוריד משמעותית במיסים ולהיטיב קצת עם מעמד הביניים אשר במשך כל השנים נתן ונתן עד ש...זהו. נגמר.
אם הממשלה הזו, תבצע זאת, להערכתי היא "מינפה" עצמה בצורה לא רגילה,תוך ניצול רגעים קשים אלו לטובתה בצורה הכי נכונה, ובמתן דוגמא נכונה לעם היושב בציון.

בברכה
illi
ישן 31-07-2011, 11:23
  roni roni אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.06.02
הפתרון המיידי למצוקת הדיור
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "בעקבות המחאה: ח"כ אקוניס הודיע שרה"מ בוחן הוזלת הדלק והחשמל וגם הפחתת מיסים משמעותית"

תגובה שראיתי זה עתה בגלובס ושאמורה לפתור את בעיית הדיור בארץ:
יש במרכז הארץ קיבוצים בשטח של ראשון לציון אבל מספר הנפשות בהם כמה מאות בלבד.
בכל קיבוץ אלפי דונמים שמשמשים לקניונים, מתקני נופש ומים, בריכות, מכירת חלקות קבורה לציבור, ומדשאות אין סופיות.
וכל זה על אלפי דונמים שניתנו בחינם ע"י המדינה כדי שיעסקו בחקלאות. הכוונה לקיבוצים במרכז הארץ באיזורים הכי יקרים והכי מבוקשים כמו: שפיים, געש, גבעת ברנר, עינת ועוד רבים רבים אחרים.
אזרחים רגילים שרוצים להקים קניון או מתקן נופש משלמים על הקרקע מאות מיליוני שקלים. אבל הקיבוצים עושים זאת על קרקע שקיבלו בחינם ושיועדה לחקלאות. ולכן בשטחים שאין הקיבוצים משתמשים לחקלאות המדינה יכולה לבנות מאות אלפי דירות שיפתרו את מצוקת הדיור במדינה לדורות.
אז שיתכבדו חובבי המדשאות האין סופיות, הקניונים והבריכות ויחזירו את האדמות לעם.
אין ספק שזאת תהיה מחאת הדיור הבאה וכבר מתארגנים מאהלים בנושא.

נערך לאחרונה ע"י roni בתאריך 31-07-2011 בשעה 11:34.
ישן 31-07-2011, 11:31
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי roni שמתחילה ב "הפתרון המיידי למצוקת הדיור"

חחחחח

איזו בדיחה טובה.

ראשית, את האדמות עליהן יושבים בתי נען קנה הנוער העובד מהכפר הערבי נענה ב1930. לא אדמות מדינה ולא נעליים.

שנית, את האדמות החקלאיות של נען אנחנו מנסים כבר חמש-עשרה שנים לקבל אישור להמיר לאדמות לבניית מגורים, זאת מכיוון שעומס הדיור גדול אך כמות השטח של הקיבוץ לא השתנתה. מנהל מקרקעי ישראל לא מאפשר לנו לעשות זאת

זבלני המוח של הקשת המקופחית שוב מתחילים עם להאשים את הקיבוצים, כאילו שמחירי הדיור בתל אביב או אפילו בפריפריה קשורים במשהו לקיבוצים... לפני שיסגרו את בריכת גורדון, חוף פרישמן וקניון עזריאלי, למה אתה נטפלים אלינו?

ישן 01-08-2011, 12:26
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי roni שמתחילה ב "הבהרה"

תודה על ההבהרה

גם בנען יש מכירה של חלקות קבורה לציבור. קבורים אצלנו אנשים שחברה קדישא לא מוכנה לקבור למשל... כולל טנקיסט שנפל על הגנת הארץ בלבנון 2.0 אבל לא היה יהודי מספיק בשבילם. אני לא ממש מכיר את הסיטואציה בעינת (מעבר ללומר שהשם של הקיבוץ נורא יפה ).

ועדיין, והיה והכל נכון, אני לא רואה כיצד לקיחה של הקרקעות האלו והפיכתן לקרקעות מגורים תשנה משהו, מכמה סיבות:

ראשית: קשה לי להאמין שאם תוריד מהחישוב אדמות שאינן אדמות מדינה ואינן אדמות חקלאיות (ואני מתאר לעצמי שלא תרצה להחליף מצוקת דיור במצוקת מזון) תגיע לשטח שקרוב אפילו לשטחה של ראשון. האם תוכל לפתור כך את מצוקת הדיור? לא סביר.

שנית: כל אותם מפגינים שיושבים ברוטשילד אינם רוצים לגור מחוץ לתל-אביב. זה לא יעבוד עם קיבוץ כמו עינת שנמצא כמעט שעה נסיעה מת"א בתנאים נורמליים.

שלישית: בקיבוצי החוף כמו שפיים וגעש רק ערך הקרקע יהפוך את מחירי הדיור לאסטרונומיים. הדבר היחידי שתוכל לבנות שם זה מגדלי אקירוב 2.

רביעית: יש הרבה שטח אחר שהוא בתוך הערים וצריך לשמש קודם לכן לדיור - הקניונים, הבריכות והפארקים במרכזי הערים. אם הם לא, למה אלו שבקיבוצים כן?

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:30

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר