31-07-2011, 18:51
|
|
|
|
חבר מתאריך: 06.12.09
הודעות: 7,559
|
|
אחי טעות גדולה ,מרק לא עושים עם אבקת עוף.
קבל ובצע-
מרכיבים-חזה עוף,חלקים עם עצמות, סלרי, פטרוזיליה, דלעת , תפוחי אדמה קלופים ושטוחים, גזר, שתי שומים קלופים. בצל אחד גדול ,פטרוזיליה.
אתה לוקח סיר ממלא מים ושם רק את חלקי העוף ומביא לרתיחה, אתה תראה קצף לבן שעולה , אתה מוציא את את הקצף , מוריד לאש בינונית, חותך את הירקות והירוק לחתיכות גדולות (דלעת קלופה כן..) ומוסיף למרק . מבשל על אש בינונית כשעה וחצי או עד שאתה טועם ומרגיש שזה מוכן. אבקת מרק עוף מסויפים רק עם אתה מרגיש שזה לא מספיק מלוח לך מה שלרוב לא נכון כי העוף המוכשר הוא מלוח בכל מקרה.
בסוף יוצא לך מרק טעים ומזין.
את הבצל אתה משאיר שלם בלי העטיפה הראשונה שלו.
אני אישית אוהב את המרק שלי צח ,אז זה נשאר לשיקול דעתך אם לסנן או לא.
_____________________________________
נערך לאחרונה ע"י TIMON the mongoose בתאריך 31-07-2011 בשעה 18:53.
|