לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-08-2011, 15:31
צלמית המשתמש של TIMON the mongoose
  משתמש זכר TIMON the mongoose TIMON the mongoose אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.12.09
"רופא" טיפל בתינוק פיליפיני: ברית מילה בכוח

תושב בני ברק נעצר בחשד כי מל בעורמה ילד זר בן חמישה חודשים מדרום תל אביב, ללא הסכמת אמו. היא גילתה באיחור .
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4104412,00.html

לפני ההתנפלות חשוב לי לציין שלא הבאתי את הכתבה הזו כדי לעשות דה לגיטמציה לברית המילה שלפי דעתי האישי היא טקס חשוב מבחינה בריאותית, תרבותית ולאומית אך יש לי כמה שאלות שהתעוררו בי בעקבות הכתבה.

1. יהודי אמיתי שומר מצוות לא יעשה דבר כזה אם האישה היא לא יהודייה, הרי כתוב שהיא פיליפינית ולא ציינו אם התגיירה או לא לכן יש לעשות בירור בעניין . אם היא לא יהודייה אז כנראה שהוא מעורער בנפשו כמו חילוני שיכול לעשות מעשים משוגעים לכל אחד.
2. למה דווקא במקרה הזה מצויין שהוא בחור מבני ברק אבל כשזה נוגע לבני לאומים אחרים בויינט אלו רוק בחורים או צעירים קבוצת בני נוער כאלה וכאלה.
3. למה ויינט ישר מכוונים לכך כשזה נעשה על רקע דתי, כשכל מי שמודע לקצת יהדות ואני באמת מודע רק לקצת יהדות יודע שאין סיבה דתית לעשות את זה ככה סתם.

נערך לאחרונה ע"י TIMON the mongoose בתאריך 04-08-2011 בשעה 15:35.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-08-2011, 16:22
  Scattered mind Scattered mind אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.06.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי TIMON the mongoose שמתחילה ב ""רופא" טיפל בתינוק פיליפיני: ברית מילה בכוח"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי TIMON the mongoose
1. יהודי אמיתי שומר מצוות לא יעשה דבר כזה אם האישה היא לא יהודייה, הרי כתוב שהיא פיליפינית ולא ציינו אם התגיירה או לא לכן יש לעשות בירור בעניין . אם היא לא יהודייה אז כנראה שהוא מעורער בנפשו כמו חילוני שיכול לעשות מעשים משוגעים לכל אחד.

לא אמרו שהוא יהודי "אמיתי" שומר מצוות, אני לא מבין מה הנקודה שלך. אתה באמת חושב שיש את אותו הסיכוי שחילוני כפה ברית מילה כמו דתי?
ציטוט:
2. למה דווקא במקרה הזה מצויין שהוא בחור מבני ברק אבל כשזה נוגע לבני לאומים אחרים בויינט אלו רוק בחורים או צעירים קבוצת בני נוער כאלה וכאלה.

תמיד אומרים מאיפה החשודים. אתה התבלבלת עם לאום. מרוב שאתה רגיל כנראה לראות שלא אומרים על "צעירים" - ערבים, לא שמת לב שבדרך כלל כן רשום מאיזה ישוב החשוד
ציטוט:
3. למה ויינט ישר מכוונים לכך כשזה נעשה על רקע דתי, כשכל מי שמודע לקצת יהדות ואני באמת מודע רק לקצת יהדות יודע שאין סיבה דתית לעשות את זה ככה סתם.

כי ברית מילה זה טקס דתי...? אף אחד לא אמר שם שהדת מעודדת עשיית ברית מילה בכח, זה נראה שזה מה שאתה רוצה להבין מהכתבה רק בשביל להתעצבן

נערך לאחרונה ע"י Scattered mind בתאריך 04-08-2011 בשעה 16:26.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:43

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר