לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-08-2011, 11:52
  hamedinai hamedinai אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.08.11
שלי יחימוביץ: "כל 'חטאי' הוא שאיני עומדת בדרישות המסדר הפוסט-ציוני "

http://www.news1.co.il/Archive/003-D-63465-00.html
ציטוט:

בראיון עם גידי וייץ התגלה שאיני עומדת בדרישות המסדר הפוסט-ציוני שמקיים את פגישותיו בתא הטלפון שבבילעין.

לכתבה במילואה:
http://www.news1.co.il/Archive/003-D-63465-00.html

------------------------------------------------
נראה לי שאחרי שהיא ראתה שהעם אינו הולך עם המחאה למרות התגייסות המסיבית ללא תקדים של כלי התקשורת, היא הבינה עד כמה העם סולד מדרכו של השמאל. זה לא בגלל שפתאום היא התפכחה. היא ראתה שזה מה שיותר משתלם לה מבחינה םוליטית. אם התקשרות הייתה מצליחה להוריד את נתניהו, ייתכן שהייתה מדברת אחרת. חודש שלם היא לא יצאה להגנתו של נתניהו. רק אחרי שנתניהו התחיל להסתדר בלעדיה, היא החליטה לפוץ על העגלה.

ציטוט:

חודש ימים נאלצו מי שמבינים בסוציאל-דמוקרטיה כמו חמור במרק פירות לעסוק בה, מעמידים פנים שמאז ומעולם רק ישבו וחיכו בעיניים כלות לפרוץ המהפכה החברתית, מגלגלים בבוסריות על הלשון את המילים "הפרטות", "צדק חברתי", "דיור בר-השגה", "חלוקת משאבים הוגנת", "שחיקת מעמד הביניים". חודש שלם התהלכו מבולבלים ולא ידעו את נפשם, הכיצד ייתכן שאפילו פעם אחת במחאה המופלאה הזאת לא נישא שם איזה שלט שמאלני שהם רגילים לראות בהפגנות. קשה, קשה לשנות דיסקט.

והנה בא הראיון של גידי וייץ איתי במוסף הארץ ("מיס מיינסטרים", 19.8.11) ועמו הגאולה.

ההדגשות על חודש שלם הם שלי. HAMEDINAI.
------------------------------------------------

אין אימון בימין החילוני: אתמול היא "שלי" היום הוא ביבי, מחר הוא עוד פעם טיבי!

רק ימין מאמין. זה טוב ליהודים!

קישור לכתבות שכתבתי בנושא הזה:
http://www.google.co.il/search?hl=i...%90%D7%99+FRESH

https://sites.google.com/site/hamedinai/

נערך לאחרונה ע"י hamedinai בתאריך 28-08-2011 בשעה 12:20.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-08-2011, 14:30
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
יש טעות או הטעיה בדברי יחימוביץ
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי hamedinai שמתחילה ב "שלי יחימוביץ: "כל 'חטאי' הוא שאיני עומדת בדרישות המסדר הפוסט-ציוני ""

היא מציינת שהצביעה לגוז'נסקי אך גוז'נסקי מעולם לא היוותה את חד"ש ושלי לא הצביעה 'לה'.

ברשימה שונאת ישראל שנקראה חד"ש-בל"ד ורצה לכנסת לפני 16 שנים ואליה הצביעה שדרנית הרדיו הממלכתי דאז הגברת יחימוביץ היוהציבור מוזמן למצוא התבטאויות ציוניות או סוציאל-דמוקרטיות במובן הנוגע ליהודים אצל הרבעיה שאינה גוז'נסקי. הציבור מוזמן לחפש התבטאויות ציוניות אצל גוז'נסקי. נכון שעשו לה יחסי ציבור טובים בתקשורת [אופס, ש-ל-י....] והפכוה ל'פרלמנטרית מצוינת ודמות חברתית' כמו שכל מי שסבל מעודף גלי רדיו יודע ש'יוסי שריד היה שר חינוך מצויין ובנתיבות ושדרות בכו כשעזב'.

הציבור מוזמן לחפש סעיפים הנוגעים מעשית לבטחון ישראל ובעיקר יהודי ישראל במצע חד"ש או במצע בל"ד או סתם להזכר מי זה עזמי בשארה, בצלו של מי הוא חוסה כעת ומדוע...

חלק מהתעוב שלי כלפי רמיית 'המחאה' היא העובדה כי חד"ש שהיא בעיני גוף עויין למדינתי - עומדת מאחריה ועושה שימוש בכלים ששופשפו היטב ע"י אבותהיה הרוחניים של חד"ש בברה"מ.

אין בהצבעת עבר לחד"ש לפסול את יחימוביץ לשום דבר, יבורכו דבריה ותבורך באשר תעשה אך בהחלט יש בכך בכדי לצפות ממנה להסבר כיצד טחו עיניה מראות את המכלול אליו הצביעה.

נערך לאחרונה ע"י .ישראלה היפהפיה בתאריך 28-08-2011 בשעה 14:34.
ישן 28-08-2011, 21:04
  eshely77 eshely77 אינו מחובר  
מנהל פורום סטודנטים

חבר מתאריך: 03.09.08
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "יש טעות או הטעיה בדברי יחימוביץ"

אני חושב שאני מבין למה מתכוונת יחימוביץ.

במשך שנים חד"ש הייתה מפלגה חברתית אמיתת.
כזאת שמצוקת הציבור החלש והפערים החברתיים באמת עומדים בראש מעייניה. בעוד שמר"צ וקודמותיה התעניינו אך ורק בנושא הפוליטי ובצורך לחזור לגבולות 67, מחד"ש וגוז'נסקי הגיעה התחושה שיש עוד לא מעט עוולות שניתנות לתיקון.
לטובת העניין גם דב חנין, שאיננו כוס התה שלי, נאבק בריכוזיות הפסולה במשק הרבה לפני שדפני ושות' הפכו את המילים הללו לפריט אופנתי.
אני מניח שמהמקום הזה שלי יחימוביץ תמכה בחד"ש. ובשל האנטי-ציוניות היא הפסיקה לתמוך בהם.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:32

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר