לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-09-2011, 00:57
צלמית המשתמש של Segmany
  משתמש זכר Segmany Segmany אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.01
Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
עדות מהדסה על יחסה של הגב' נתניהו לעובדת הזרה: "אני אשת ראש הממשלה ואת תקשיבי לי..."

מערכת היחסים בין אשת ראש הממשלה לעובדת הזרה שטיפלה באביה מסרבת לרדת מהכותרות. הערב (חמישי) מתפרסמות עדויות של אשה ששהתה במיטה סמוכה לזו של אביה של שרה נתניהו בבית החולים הדסה בירושלים. היא תיארה מערכת ממושכת של התעמרות מצד הגברת נתניהו בעובדת, מערכת שלא ניתן היה להסתיר.

"נתקלתי ביחס המשפיל כלפי המטפלת. אני ראיתי את המטפלת יושבת שם 24 שעות כאשר הם לוקחים אותה משם רק כדי להתקלח", סיפרה האשה. לדבריה, היא ראתה את שרה נתניהו צועקת על העובדת ואת האחרונה בוכה בעקבות זאת. "אני אשת ראש הממשלה ואת תקשיבי לי...ואת גונבת כספים מאבא שלי", העידה האשה.

היא הוסיפה כי אנשים נוספים שהיו עדים לצרות אמרו ש"זה אמיתי מה שאומרים עליה". עדת הראיה והשמיעה סיפרה כי דברה עם המטפלת, וזו אמרה שהיא פוחדת מהגברת נתניהו. "היא מאד עצבנית כל הזמן, שרה", הסבירה המטפלת. לטענת העובדת הזרה שרה נתניהו איימה עליה שאם תתלונן היא לא תעבוד באף מקום אחר. "שרה מונעת ממנה את החופש, אסור, אסור, אסור להשאיר מטפלת 24 שעות. זה לא אנושי ולא פייר", היא הסבירה וקראה לכך שהאשם ייהפך למאשים ולהיפך.

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=826436
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-09-2011, 10:36
  illi illi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.03
אני גם לא מאוהדי ביבי ובטח שלא מאוהדי שרה
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי בני לפיד שמתחילה ב "לא אם אתה אשת ראש הממשלה,..."

אהלן

אבל האמן לי שלביבי היו נחסכות מספר שעות של עצבים מיותרים ואי נוחות לולא שרה היתה מתערבת בכל פיפס .
ולראייה: כמה עוזרות בית היו למשפחת נתניהו בתקופה של מספר שנים מועט,שהעסקתן הסתיימה
בצורה לא כל כך מקובלת.
כמה מהעובדים הבכירים בלישכתו של ראש הממשלה עזבו תפקידם,

ולהזכירך הספר שנכתב בזמנו על רעיית ראש הממשלה 'ונגנז משום-מה'.

אני חושב שאלו נקודות אשר יתכן ויש מכנה משותף ביניהן. מה דעתך?.

מכל מקום, לא נראה לי שיש כאן רדיפה אחרי ביבי, אם הייתה כאן כוונה "לתקוף" את ביבי הדבר היה נעשה לאו דוקא דרך אישתו - כך נראה לי לפחות. הרי האהדה הרחבה אליה בציבור מוכרת. את ביבי ניתן לתקוף על מעשיו או נכון יותר על מחדליו הפ וליטיים ולא על חייו הפרטיים אלא אם כן הם בתחום הפלילים או טוהר המידות .
ישן 02-09-2011, 01:53
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
ארבעה אשכולות-שרה ביומיים. ירון, החסך שלך היה כנראה קשה במיוחד הפעם...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "עדות מהדסה על יחסה של הגב' נתניהו לעובדת הזרה: "אני אשת ראש הממשלה ואת תקשיבי לי...""

אני חושש שזה עלול לקלקל את ההיי שאתה מרגיש לאור ריבוי מנות-השרה שאתה צורך ב48 שעות האחרונות -
אבל ככל שההתנפלויות האלה מתגברות, כך רמת האמינות שלהן יורדת. כאשר רואים עובדת זרה, ולצידה
סוללת עו"דים ויועצים - מה שעולה לראש זה לא כמה שרה רעה, אלא כמה מתוזמן וציני המהלך של הNIFים
למיניהם, שיזמו אותו. שני הארגונים שמחבקים את טרא - שניהם NIF.

הייתי רוצה לאחל לך שיום יבוא ותחומי העניין שלך יתרחבו אל מעבר לשרה, יאיר, אבנר, יוני ובנציון נתניהו,
אבל מתוך היכרות איתך - זה לא מה שאתה היית מאחל לעצמך. מכיוון שלא יעלה על הדעת לאחל לך משהו
שלא היית רוצה בו, אז אפרגן לך על כך שהיומיים האחרונים היו עבורך הבאזז הכי טוב שהיה לך מאז יום השנה לנפילת יוני...
ישן 02-09-2011, 18:39
צלמית המשתמש של Segmany
  משתמש זכר Segmany Segmany אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.01
Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
מי שמבזה את עצמו זה גולשי הפורום
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי KenMasters שמתחילה ב "אתה מבזה את עצמך."

פורום "סקופים וחדשות" במשך ה5-6 שנים אחרונות הפך, במדיניות של הנהלת האתר, לפורום רדוד ויש מי שמעוניין שהוא יהפוך לפורום רדוד עוד יותר.

זה התחיל בחוק המטופש של השוואה לנאצים, שלמרות אינספור דיונים - יש מי בהנהלה שלא מוכן לשמוע דעות אחרות. זה המשיך בחוק המטופש של "הבאת מקור" שהפך את פורום סקופים וחדשות מפורום שעוסק בסקופים לפורום שעוסק בCopy-Paste. זה המשיך לחוק שבו אם כבר מצטטים מקור - אז אסור לתת את כל המלל. זו הסיבה שפורום סקופים וחדשות בפרש הרבה פחות פעיל ממקבילו באתר השני, שלא ננקוט בשמו. היום, זה ממשיך עכשיו בניסיונות המגוכחים לתקוף אישית גולשים כדי שיפסיקו לצטט כתבות שלא משקפת עמדות של אנשים כאלה ואחרים בהנהלת האתר.

כאשר לא רוצים להפוך את הפורום לפורום שמנוגד לחופש הביטוי, הדרך הכי טובה היא לצאת במסע הפחדה והתקפות אישיות. זו הדרך שאנשים בהנהלה בוחרים להם במקום להתמודד באמת עם העובדות. אותי אף אחד לא יפחיד.

מי שמבזה את עצמו באמת זה גולשי הפורום שלא מבינים לאן המדיניות הזו מביאה את הפורום.
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 02-09-2011, 18:48
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
וואו, ירון, אתה מחמיא לי כ"כ:)
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "מי שמבזה את עצמו זה גולשי הפורום"

בהתחשב בכך שאם היו לך סקופים משל עצמך, היית יכול להביא אותם, ובהתחשב בכך שאתה עושה יותר קופי-פייסט מכל גולש בפרש, הביקורת שלך תמוהה, בלשון המעטה...

מכיוון שהעמדות המשעשעות שלך מעולם לא צונזרו, שוב קשה להסתכל ברצינות על הביקורת שלך.

שלישית, איסור השוואה לנאצים זו תקנה של האתר הזה, בדיוק כמו שבאתרים אחרים אסור, נניח, להביא
תמונות של יחסי מין עם חמורים. אתה יודע, מותר לנו להחליט מה אנחנו לא רוצים. אתה, כמובן, רשאי להחליט
שמניעת השוואת יוני נתניהו להיינריך הימלר, היא דבר בלתי נסבל מבחינתך, ולפרוש בפעם ה382 (רק כדי
לחזור בניק חדשני - שוב, בפעם ה382...).

הדבר היחיד ש"נעשה" לך, היה התייחסות לעובדה שבולטת-לעין, שיש לך אובססיה חולנית לביבי נתניהו,
שגורמת לך לעסוק בלי סוף בבני משפחתו (חיים ומתים כאחד), ורק מהפן המשמיץ.

בקיצור, הביקורת שלך נלקחה לתשומת לב, וזכתה להרמת הגבה המחוייכת, שלה היא ראוייה. אני מאחל לך
בריאות, והרחבת תחומי עניין (מה לגבי איזה אשכול על אשתו של שטייניץ? הכלב של כרמל שאמה? אולי
איזה אשכולון חושפני על בנו הפעוט של גלעד ארדן? יש המוני תחומים שבהם תוכל גם לחדש, וגם להביא\לידי ביטוי את ביטוי את זה שאתה נגד הליכוד...).
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:30

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר