לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-09-2011, 23:19
צלמית המשתמש של Segmany
  משתמש זכר Segmany Segmany אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.01
Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
נתניהו: "אני שומע את הקולות בציבור... אנחנו יודעים שיוקר המחיה בארץ הוא כבד מאוד"

ראש הממשלה בנימין נתניהו ביטל את הופעתו בכנס ישראל 2021 של TheMarker, אך שלח הודעה מוקלטת. אלו הם דבריו:

אנחנו נמצאים בימים של טלטלות עזות. טלטלות ביטחוניות, טלטלות מדיניות וגם טלטלות כלכליות. הכלכלה הבינלאומית נמצאת בעיצומה של טלטלה שבוודאי לא הסתיימה. ולכן הכנס שאותו מארגן The Marker היום הוא בעל חשיבות גדולה מאוד. צר לי שבשל אירועי השעה, אני לא אוכל להשתתף אישית בכנס החשוב הזה. אנחנו חווים תקופה מלאת אתגרים, בה גוברת האחריות הכלכלית שמונחת על כתפי כל ממשלה, בוודאי על כתפי הממשלה שבראשותי.

אנחנו חייבים לשמור על האחריות הכלכלית. אנחנו יודעים שאנחנו צריכים לעשות זאת משום שאחרת נוכל להגיע למצבן של כלכלות אחרות, שלא שמרו על אחריות זו. אבל מנגד אני יודע שצריך לעשות גם תיקונים. אני שומע את הקולות בציבור, אני מודע היטב לקשיים הכלכליים של האזרחים. אני יודע כמה קשה לקנות דירה או לשכור דירה. אני יודע שאף על פי שהשכר של אזרחי ישראל עלה, בסוף לא נשאר הרבה בכיס, ולפעמים לא נשאר בכלל לצרכים בסיסיים כמו חינוך הילדים או דברים אחרים. אנחנו יודעים שיוקר המחיה בארץ הוא כבד מאוד. ובדיוק לשם הטיפול בבעיות האלה יזמתי את הקמתה של ועדת טרכטנברג.

הוועדה הזו אמורה להגיש לי את המלצותיה בתוך כשבועיים. זו ועדה רצינית. היא עשתה דבר שלא נעשה עד היום במדינת ישראל. היא פתחה קשר ישיר עם הציבור, דיברה עם אלפי אזרחים, והיא דנה דיונים רציניים מאוד. גם במליאה שלה וגם בוועדות המשנה. למשל, אחת מוועדות המשנה עוסקת בדבר שאני חושב שהוא הוזנח במדינת ישראל שנים רבות. אנחנו רוצים כלכלה תחרותית ואנחנו רוצים שווקים תחרותיים. אנחנו יודעים שהתחרות ומתן הערך המוסף העיקרי בכלכלה בא על ידי הסקטור הפרטי. על ידי פירמות שמתחרות זו בזו. אבל מנגד אנחנו לא רוצים שיהיה מצב שהפירמות אינן מתחרות זו בזו. כתוצאה ממונופולים, כתוצאה מקרטלים, והקרטל יכול להיות אגב, גם קרטל ממשלתי, במקרה של הדיור. מונופול ממשלתי שפשוט מונע את השיווק ואת ההיצע של הדירות.

המשך: http://www.themarker.com/news/israel2021/1.1373568
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-09-2011, 12:43
  jumbo jumbo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.07.02
שמח בשבילך
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי illi שמתחילה ב "הוא רוצה לתקן את מחדליו."

שקיבלת הזדמנות לכותרת אנטי נתניהו. איזה כיף.
כל אלה שהיו בשבת בכיכרות ממש אנשים מזי רעב ואומללים.
כל אלה שירדו למחאה מהדירות בכיכר המדינה ראויים לחמלה ממך.
גם אלה שבאו מרעננה וגבעתיים הדלפוניות ראויים לרחמי שמים.
שלא לדבר על אלפי חברי הנוער העובד שפשטו את בגדי הים בבריכות בקיבוצים, חצו חיש קל את מרחבי המדשאות עד לאוטובוסים המפוארים, ובאו להפגין סולידריות עם תושבי בבלי וצהלה שבאו 7 דקות קודם לכן כדי לבכות על מר גורלם הכלכלית.
אני אישית הזלתי דימעה כשראיתי מפגינים שבאו מרמת חן, מתל ברוך ומהרצליה פיתוח שנראו ממש מוכי רעב וזאת לעומת מפגינים מצידי השני שבאו מסביון וכפר שמריהו שהיו רעבים הרבה פחות.
לשמחתי לא ראיתי בהפגנה מדושני עונג עם שטריימלים או גבירים עם כיפות סרוגות. מה חסר להם?
גם לא היו שם טייקונים משכונת התקווה ולא אוליגרכים מכפר שלם, שלא לדבר על אילי הון מנתיבות, מאופקים, מדימונה. מעניין...
רק מזי הרעב היו.
ועל זה ברכות להקרן החדשה לישראל ושתיל וכל מחרחרי המחאה הצודקת שהוכיחו את צדקתה בכך שהצליחו להביא להפגנה בדיוק את האוכלוסיה הנזקקת.
מה שמוכיח שהמחאה צודקת.
ישן 05-09-2011, 14:24
  jumbo jumbo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.07.02
חס וכרפס לא אמרנו שהכל דבש
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי אוריהו שמתחילה ב "נרגעתי, חזל"ש, חשבתי לרגע שהמצב גרוע, הכל דבש"

במו עיניי ראיתי את הסבל בתור האינסופי בנמל נתב"ג. מה זה? קשה לגמור את החודש בארץ אז הולכים לגמור אותו בתאילנד. הסבל בחו"ל הרבה פחות מורגש...
הסבל ממשיך בנתיבי איילון. מאות אלפי מכוניות חדישות משתרכות באיטיות מעצבנת. מה זה? שינוחו קצת. אבל הסבל נמשך כשהם מבקשים להחנות את האוטו. מאות אלפי מכוניות חדישות תופסות להן את החנייה. מה זה הסבל הזה?
רציתי להזמין סופ"ש בבית מלון בארץ אבל אני נאלץ להמתין ולסבול עם שיתפנה חדר אולי בחורף. אין סוף לסבל.
יש עוד המון המון סבל במדינה וקצרה היריעה מלפרט.
אם אמשיך לתאר לך את כל הסבל שאני וכל הציבור בארץ עובר, בקניונים המפוצצים, ברשתות השיווק העמוסות, אתה תסבול מצער ורחמים על הציבור הסובל.
אני מתגעגע לתקופה הסוציאליסטית הענוגה.
שכל הסבל הנ"ל לא היה אפילו בדימיון.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:41

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר