18-09-2011, 12:31
|
|
|
|
חבר מתאריך: 22.08.11
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי MS_Rogue
לפי אחוז התמיכה בהתנתקות, זו לא הייתה תמיכה רק מהשמאל... בוא לא ניתמם... פחות משנה אחרי התתנתקות קדימה קיבלה מה, 36 מנדטים?
אם כן, יתחיל המר"ן עובדיה בלשנוא את עצמו את מפלגת ש"ס, ששמה יד בתמיכה בהסכמי אוסלו....
|
ומה היה אחוז התמיכה בההתנתקות?
כמה "ימנים" היו אז באותו תקופה (לפי הבנתי המצב היה שונה גדול מהיום ובמהלך השנים אנשים שינו את עמדותיהם, אבל אין לי נתונים, סה''כ הרגשה אישית, ואם אני טועה אשמח שתצטרף נתון שמוכיח זאת)
ואיזה "מנהיגים ימנים" או ציבור כולשהו (שנודע כימני) תמך בהם?
בכול מקרה, דיברתי על המצב הנוכחי כיום, מי שתומך בנתינת שטחים תמורת נייר אחרי כול מה שקרה הוא בנאדם אידיוט וצריך לאשפז אותו על אי שפיות.
אתה יודע, אחרי כול ההבטחות וההמולה שהייתה סביב כול ההסכמים האלו אני לא אתפלא אפילו אם אני הייתי נגרר ונמשך לזה, כנראה עשו שטיפת מוח טובה והתקשורת (איך לא) יצרה מציאות שהנה הכול יהיה גן עדן רק אם נעשה X וX בשביל המחבלים.
בסופו של דבר ההיסטוריה קבעה שמי שתמך בהסכמי אוסלו ובהמשך בהתנתקות יצא כטיפש, אך לתמוך בעוד הסכמים דומים לזה כבר יש צורך במוח שיודע לחשוב לבד.
אגב, בנוסף למה שתבור - tar 21 כתב:
כמו כן, דיבר הרב בשבחם של הימנים ואמר כי "יש לנו ימנים, אנשים יראי שמים, הולכים על פי התורה. לכן כל אחד ואחד צריך לסגל לו מלאכים ימניים. ימין, כן. לא ליכוד - מלאכים ימניים, לתורה, אלה למעלה, והם ילמדו עליו זכות בראש השנה, ביום הדין. עומדים שם מלאכים שירחמו עליו, הקדוש-ברוך-הוא יבוא וימתיק את הדינים, יכתוב עליו לחיים טובים ולשלום".
אני לא מבין בידיוק איפה הוא כותב ימין או שמאל פוליטי? הרי הוא כותב ימין (לא ליכוד) משמע שהכוונה היא לא פוליטית אלא ימין ושמאל בתורה.
נערך לאחרונה ע"י ספאמר101 בתאריך 18-09-2011 בשעה 12:37.
|