לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-09-2011, 14:04
צלמית המשתמש של רועי AZ
  רועי AZ רועי AZ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.01.05
זו בדיוק הבעיה דן. לראות באויב כ"עובר אורח תמים"
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "את ההיסטוריה כל אחד רואה מנקודת מבטו"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ישראל היפה
אותו אירוע נראה ויותר נכון מפורש בדרך שונה ע"י בני אדם שונים.

האחד יכול לראות בעובר אורח תמים כפוטנציאל רצחני והשני יכול לראות בו בר שיח. את התשובה האמיתית ניתן לגלות רק בסוף הדרך וקיימות אפשרויות אחדות. עם למדת צרופים אתה יכול לכתוב לבדך את המשואה

כולנו רואים בו את ה"פוטנציאל הרצחני" ואילו אתה ושכמותך יכולים לראות בו "בר שיח" - תחי הנאורות!

ויש עוד בעיה - אתה מצפה לגלות את הפרצוף האמיתי בסוף ה"דרך". רק שאנחנו הולכים ב"דרך" הזו כבר 18 שנה - עם פיגועים עם שפיכות דמים, עם דברי שטנה ועלילות דם. ולא נראה שהדרך הזו תיגמר אי פעם. גם לא אחרי שניתן להם את מבוקשם.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-09-2011, 14:34
צלמית המשתמש של רועי AZ

לקחנו את חלקנו כבר בשנת 67'. החלק שהיה אז תחת כיבוש ירדני ולא שלטון פלסטיני...
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "לכשתבין שאיננו מתכוונים ליתן להם את מבוקשם"

ציטוט:
אלא לקחת את חלקנו ולהבטיח בזאת את קיומינו - ניתן יהיה לחוש את ריח האביב המתקרב.

כין אין עם פלסטיני!! ביום שניתן להם את מבוקשם (איך שלא תהפוך את זה, אנחנו נותנים לנו את מבוקשם כי את החלק ששייך לנו - כבר יש לנו.) זה יהיה אביב מדומה, שלאחריו יבוא גשם של טילים ורעמי תותחים (או אותם טילים שינחתו על ראשך, ולא רק על ראש תושבי הפריפריה העלובים)

אינני מתכוון לאביב הערבי בו מוחלף משטר גרוע אחד במשטר העשוי להיות גרוע ממנו, אני מתכוון לאביב האירופי - בו אומנם חשים את הקרירות אבל השמש זורחת והסביבה פורחת.

יפה דן. אתה מבין שמטר גרוע אצל הערבים יכול להיות משטר גרוע הרבה יותר. ראה מקרה עזה.
אז לתת להם מדינה?! ירדנו מהפסים?!

כרגיל דן, אתה מתגעגע לאביב האירופי. למה שלא תעבור לשם ותחיה את חייך בנחת במקום הזה איפה שאוהבים אותך אהבה עזה וכנה?

תקון עובדתי קטן - לא 18 שנה אנחנו הולכים בדרך. אנחנו בדרך מעל ל - 100 שנים, עם עליות ומורדות.
לא אנחנו ולא שכנינו הצלחנו להמריא עם העליות. לעומת זאת אנו מצליחים מאד לשקוע עד צואר במורדות.

אמת דן.. מעל 100 שנים. עוד לפני שקמנו. וכשקמנו. ולפני מלחמת ששת הימים שבה לקחנו את חלקינו. החזרה לגבולות 67 לא תסיים את הסכסוך. היא תסיים את קיומנו.

ישן 24-09-2011, 14:52
צלמית המשתמש של רועי AZ

מגעיל למה אין טעם? כי אני מביא טיעונים שאתה לא מסוגל כלל להתמודד עמם?
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "אין כל טעם להמשך הדיון שנכס ללופ אין סופי"

ציטוט:
אני מבין שאתה מעדיף לדמות לאיסלמיסטיים ואני מעדיף לדמות לדמוקרטיות האירופיות.

השתתפתי ואני ממשיך בבנין הארץ בעשר אצבעותי ואין לי כל כוונה לחיות במקום אחר. חבל שאנשים בעלי מחשבות הרס עצמי שכמותך יהרסו את הבנין המפואר, שהיום אתה נהנה ממנו ומשמיץ בכל רגע פנוי את חלק של מקימיו.

כי אני מערער את יסודות המבנה הרעוע עליו אתה עומד? אני מבין שהתחושה אינה נוחה.

אתה מעדיף להדמות לדמוקרטיות האירופיות? אלו שבמשך אלפיים שנה עמלו רבות לדיכויינו הפיזי והיום תורמות לכך בעקיפין? זה כל כך מתאים לך, שונא ישראל ויהודים שכמוך.

ולמה, מה רע להיראות כמו האיסלאמסטים, שכל אימת שמישהו יוצא נגדם, אתה קופץ להגן עליהם כנשוך נחש? מה קרה. פה הם כבר לא טובים?!

ישן 24-09-2011, 15:57
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
גם משפט פשוט אינך מסוגל להבין
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי רועי AZ שמתחילה ב "למה אין טעם? כי אני מביא טיעונים שאתה לא מסוגל כלל להתמודד עמם?"

אין כל טעם להמשך הדיון שנכנס ללופ אין סופי

אתה בשלך ואני בשלי - אני באמיתו שלי ואתה במה שנראה לך כאמיתות שלך.

למען האמת עכשיו הבנתי אותך. אתה חפץ לדמות למשטרים הערביים, לסגנון חייהם ולחוקי השריע. לפיכך, תמיכתך הרבה להפוך את מדינת ישראל כמדינה ערבית מן המנין.

לא אגרר אחר סגנונך הבוטה, שאינו ראוי ואינו מכבד את הפרום. למרות שאתה, כפי הניראה, מתקבל במחיאות כפיים, ע"י מנהלי הפורום.

כאשר תכתוב לענין דברים אמיתיים ונכונים ובעיקר חדשים יהיה טעם לחדש את הדו שיח.
אינני חושש מהתמודדות ובמיוחד עם מתמודדים כמוך, שאינם בקיאים או שאינם מגלים בקיאות, לשם המעטה, בחומרים עליהם הם מנסים להתדיין.
ישן 24-09-2011, 16:12
צלמית המשתמש של רועי AZ

נסה להתמודד דן.
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "גם משפט פשוט אינך מסוגל להבין"

שתה כוס מים קרים ונשום עמוק. נקה את קצף הרוק מהמסך. והתייחס כראוי לעובדות ששטחתי בפנייך.

לא אמיתות. לא שלי ולא שלך - עובדות.

100 שנים של סכסוך. עוד טרם קום המדינה, עוד טרם מלחמת ששת הימים. ועוד טרם החל מפעל ההתנחלויות. האם חזרה לאותן הגבולות יסיימו את הסכסוך?!

ישן 25-09-2011, 10:21
צלמית המשתמש של רועי AZ

אני דווקא חושב שזה יקשה עליהם להגיע למטרתם.
בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "נכון זה בדיוק מה שהוא ומנהיגי ארצות ערב רוצים"

ציטוט:
הדרך בה מרבית ממשלות ישראל נוקטות - תביא אותם למטרתם אם יפעלו ללא אלימות.

דן, אני עדיין לא מבין איך זה שהאויב רוצה להשמיד אותנו, והנה אתה מודה בזה - אז אם נמסור להם את השטחים, הם יסתפקו בזה ויפצחו איתנו בשלום כולל ולא בחלק השני והאחרון של המערכה?

מי שרוצה להשמיד אותי עכשיו. ירצה בזה גם אח"כ - לא חשוב מה אעשה.

ישן 26-09-2011, 05:11

לא נמסור
בתגובה להודעה מספר 32 שנכתבה על ידי רועי AZ שמתחילה ב "אני דווקא חושב שזה יקשה עליהם להגיע למטרתם."

נקח את מה שיבטיח את בטחוננו וקיומנו כמדינה יהודית ודמוקרטית.

שנינו חלוקים בהקשר כמה לקחת וכמה להשאיר:
לגבי "גבול הלקיחה" הוא מזרחה לקו הירוק, תוך כדי הכללת כל השטחים בהם חיים ישראלים בצמוד לו (מרבית הישראלים הנמצאים בשטח הגדה) - כל השאר יוותר עבור הפלסטינאים. זה כפוף להסדרי בטחון, שיבטיחו פרוז ושליטתנו על גבולות הכניסה והיציאה מהמדינה הפלסטינאית לשתקום.
לדעתך חייבים לקחת את כל הגדה המערבית של הירדן, לכלול (אתה הייתה מעדיף לטרנספר) מליוני ערבים בתחומי מדינת ישראל ולא להותיר אפילו שעל בעבור מדינה פלסטינאית.
מדינת ישראל מעורפלת מאד. היא רוצה בדיוק מה שאתה חושב כנכון ומצהירה על כוון (ללא הגדרת גבולות) שאני חושב כנכון.
ישן 26-09-2011, 08:40
צלמית המשתמש של רועי AZ

הכי קל זה לדבר. ונניח שהם יסכימו לכל מה שאתה מעלה כאן ויהיה הסכם.
בתגובה להודעה מספר 33 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "לא נמסור"

מי מבטיח לנו, שמי שתגיע איתו להסכם ימשיך לשלוט שם וימשיך לקיים ההסכם? בינתיים המצרים רוצים לפתוח את מה שהושג איתם, או לפחות מדברים בגלוי על פתיחתו, משום שהוא לא מתאים להם עכשיו ודברים השתנו. ועכשיו יש גם דיבורים של המכחיש שואה בכבודו ובעצמו על הצורך לפתוח את הסכמי אוסלו כי יש משהו שלא לרוחו....

ואז כשתמצא בעמדת נחיתות והטרור ישתולל. מה אז? אתה מעלה על דעתך לאיזו מלחמה, לאיזה מרחץ דמים, אנחנו עלולים להקלע בעקבות כך?

ישן 26-09-2011, 09:55

לשם כך קיימת ממשלה בישראל והיא תקבל החלטה לאור כלל השיקולים
בתגובה להודעה מספר 34 שנכתבה על ידי רועי AZ שמתחילה ב "הכי קל זה לדבר. ונניח שהם יסכימו לכל מה שאתה מעלה כאן ויהיה הסכם."

1. לגבי ההסכם עם המצרים, שנמשך חרף כל הנבואות הקשות, קיים סעיף המאפשר בחינה מחדש של תנאי ההסכם לאחר 15 שנה. נדמה לי שעברו יותר מ - 15 שנה. הבקשה לפתיחת ההסכם והכנסת צבא גדול יותר לסיני, הוא אינרס שלנו. אנו טוענים שהמצרים אבדו שליטה על סיני. ברור שכוח השיטור שהותר בהסכם איננו מסוגל לעמוד במשימות הקיימות כיום. אני סומך על כוחות הבטחון שלנו, שלא יאפשרו כניסת צבא המסוגל לסכן את מדינת ישראל.

2. על פי הסכם אוסלו היו אמורים להגיע לדיון/הסכם סופי . לא אכנס לאשמים אני יכול רק לאמר שעל פי הפטסומים, לא אנו הגורם המרכזי בנושא. להסכם סופי לא הגענו, מה שמחייב התאמות בהסכם אוסלו. יש בינינו/בממשלתנו כאלו הגורסים שיש לבטל כליל את הסכם אוסלו ו/או שהפלסטינאים במהלכיהם האחרונים בטלו אותו. אז מה אתה מלין על אבו-מאזן, המבקש שנויים הלבד בהסגם.

3. כוחותינו עמנו ולעולם לא נמצא בעמדת נחיתות בפני כל מתקפה (טרור ושאינה טרור). מדינת ישראל בגבולותיה הקבועים, לאחר ההיפרדות, תהיה מדינה בטוחה וחזקה ותעמוד בכל האתגרים שיוצבו לפניה.
ישן 26-09-2011, 10:14
צלמית המשתמש של רועי AZ

בתגובה להודעה מספר 35 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "לשם כך קיימת ממשלה בישראל והיא תקבל החלטה לאור כלל השיקולים"

ציטוט:
1. לגבי ההסכם עם המצרים, שנמשך חרף כל הנבואות הקשות, קיים סעיף המאפשר בחינה מחדש של תנאי ההסכם לאחר 15 שנה. נדמה לי שעברו יותר מ - 15 שנה. הבקשה לפתיחת ההסכם והכנסת צבא גדול יותר לסיני, הוא אינרס שלנו. אנו טוענים שהמצרים אבדו שליטה על סיני. ברור שכוח השיטור שהותר בהסכם איננו מסוגל לעמוד במשימות הקיימות כיום. אני סומך על כוחות הבטחון שלנו, שלא יאפשרו כניסת צבא המסוגל לסכן את מדינת ישראל.

לפי מה שהם אומרים, הבחינות שהם רוצים לעשות, הם מעבר לכמות הכוחות שמותר להם להכניס, אלא עוד הרבה סעיפים אחרים שבעינהם נראים ככניעה לרצונות ישראל. זה הולך להיות חלק מאסטרטגיה כוללת, של שינוי הסטאטוס קוו שהיה עד עכשיו ואני מקווה שזה לא יוביל לבלגאן רציני.

2. על פי הסכם אוסלו היו אמורים להגיע לדיון/הסכם סופי . לא אכנס לאשמים אני יכול רק לאמר שעל פי הפטסומים, לא אנו הגורם המרכזי בנושא. להסכם סופי לא הגענו, מה שמחייב התאמות בהסכם אוסלו. יש בינינו/בממשלתנו כאלו הגורסים שיש לבטל כליל את הסכם אוסלו ו/או שהפלסטינאים במהלכיהם האחרונים בטלו אותו. אז מה אתה מלין על אבו-מאזן, המבקש שנויים הלבד בהסגם.

אני מדבר על הקלות שבה כל הסובבים איתנו החתומים איתנו על הסכמים, משנים את דעתם בעקבות אופנות כאלו ואחרות. מה שחתם זה, אינו קביל על זה. לאורך ההיסטוריה אי הסכמות מסוימות, הובילו לביטול הסכמים ולפתיחת מחלחמה.

3. כוחותינו עמנו ולעולם לא נמצא בעמדת נחיתות בפני כל מתקפה (טרור ושאינה טרור). מדינת ישראל בגבולותיה הקבועים, לאחר ההיפרדות, תהיה מדינה בטוחה וחזקה ותעמוד בכל האתגרים שיוצבו לפניה.

אתה סומך יותר מדי על כוחנו ועוצם ידינו. אתה עלול להתאכזב מרה מהפלונטר אליו נכנס בעקבות הרפתקה כזו או אחרת

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:37

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר