לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-10-2011, 20:40
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
עימות אלים בין אנשי "אנונימוס" ליושבי שוק התקווה

(הערת רוג: שימו לב לעובדה שNRG ממשיך בתמיכה בארגון הטרור אנונימוס, לאחר שכבר פרסם בעבר את מסע ההכפשות מלא השקרים של אנונימוס נגד הרפת הישראלית)...

אנשי העמותה לזכויות בעלי חיים הגיעו לשוק כדי להפגין נגד המנהג, אשר במסגרתו נשחטות תרנגולות חיות. הפעילים, כשלצידם תרנגולת ענק בגובה שני מטרים, קראו להעדיף מתן צדקה על פני פגיעה מיותרת בעופות, והסבירו לעוברים בשוק כי מנהג הכפרות הוא רק סופו של סבל מתמשך שעובר על מיליוני תרנגולים, שראשיתו במדגרות ולולים תעשייתיים צפופים ומזוהמים שרק ההלעטה באנטיביוטיקה מאפשרת לשרוד בהם.

אחר שפעילי העמותה המשיכו וקראו ("כסף לעניים – לא לעינויים" ו"הצלת נפשות, לא נפש תחת נפש") נגד קיום הכפרות, הם נתקלו באלימות יוצאת דופן. תחילה שפכו עליהם עורכי הכפרות מים ובהמשך אף הושלכו שני חזיזים על גופה של אחת המפגינות (שנשרטה קלות בבטנה).

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/...&cat=459&loc=10

שימו לב שאין שם של כתב...

אני לא חובב גדול של מנהג הכפרות (חבל על התרנגולות) אבל החבר'ה של אנונימוס הם יצורים דוחים, גיהאדיסטים מהסוג של מועדון סיירה ושאר ארגוני אנטי-אנושיים וקשה לי לתהות מה באמת קרה ולא הופיע בדיווח של מעריב...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-10-2011, 00:36
צלמית המשתמש של efekt
  efekt efekt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.12.08
יש כמה עמותות למען זכויות בעלי חיים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "עימות אלים בין אנשי "אנונימוס" ליושבי שוק התקווה"

שכל פעילותן היא רק מסווה למיזנטרופיה של הפעילים שלהן... אני זוכר שפעם צפיתי בכתבה (או סרט תעודה?) על PETA ו/או ALF, שמציגות את דרכי הפעולה של המנהיגים שלהן שלא פעם ולא פעמיים מתנהגים כמו מנהיגים של ארגון טרור מן המניין, כולל קשירת קשר לפעולות חבלה קשות שמובילות לפגיעות בנפש, וחתירה תחת אושיות החוק והממשל, ואפילו - אם אני זוכר נכון - קשרים עם ארגוני טרור אמיתיים (כדוגמת אל-קאעידה וכד').

אני לא מוצא את הוידאו האמור לצערי, אבל אולי מישהו פה בפורום מכיר אותו (או שבעצם אפילו ראיתי אותו פה מקישור בפורום?).

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Carl Sagan
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"

ישן 06-10-2011, 04:45
  קגנס מנהל קגנס אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 31.07.06
PETA היא מבחינתי אירגון תומך טרור במקרה הטוב, וארגון טרור ממש במקרה הרע
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי efekt שמתחילה ב "יש כמה עמותות למען זכויות בעלי חיים"

פעילים שקשורים בPETA (גם אם הללו מכחישים זאת, כמובן) הציתו את ריכבו של חוקר אחד באוניברסיטת קליפורניה ואת ביתו של אחר (כשהמשפחה בפנים,יש לומר). הם איימו בסכין על ביתו של חוקר בסנטה קרוז, הטרידו חוקרים אחרים בביתם ובסנטה ברברה אף השתוללו רעולי פנים בסניף בנק מקומי שלטענתם "מממן ניסויים בבעלי חיים". למפגרים היה מזל שאף אחד לא ירה בהם שם.
במקרה אחר, קולגה שלי (חוקר ממערכת הרקאיייה שעבר את גיל הפנסיה ושמר על הממזרות שלו) ראה שמפגינים נגדו מחוץ לבית, התגנב החוצה והצטרף בהנאה רבה להפגנה נגדו....שוב,המפגרים לא זיהו אותו. לא אתפלא עם זה ייגמר ברצח.
ישן 06-10-2011, 07:45
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי efekt שמתחילה ב "יש כמה עמותות למען זכויות בעלי חיים"

סיפור מלפני כמה שנים: בגראס וואלי הטיפשים מPETA למדו לקח כואב במיוחד כשהחליטו לתקוף את המכלאה המחוזית. במיון הראשוני במכלאה של מחוז נוואדה כלבים תוקפניים מאוד עוברים הרבה פעמים הרדמה מיידית. זה לא נחמד ולא נעים ואף אחד לא נהנה מזה אבל המכלאה גם ככה מוצפת כלבים ובואו נודה על האמת - מי יקח כלב שיש לו היסטוריה של נשיכות ממכלאה?

חמישה מחבלים מPETA הגיעו לשם באישון לילה, השתמשו בקטר כדי לעשות חור בגדר ונכנסו במטרה לפתוח את כל הכלובים. הכלוב הראשון שפתחו היה של כלב רועה גרמני שכנראה לא אוהב שמפריעים לו את שנת הלילה שלו כיוון שהוא תקף את האיש שפתח את הכלוב ונשך אותו בזרועו ובדרך הבריח את חמשת המוקיונים החוצה. כשהגיע האיש לקבלת טיפול רפואי בבית החולים באובורן הסמוכה מצא את עצמו מדבר עם שוטר מהר מאוד - כיוון שמצלמות האבטחה במכלאה קלטו את כל העסק...

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:41

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר