לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-10-2011, 20:41
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי מי המלך שמתחילה ב "אם תשים לב ארדואן הולך בדרך..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי מי המלך
אם תשים לב ארדואן הולך בדרך של צעד קדימה אחד אחורה.
אילו היו לו את הכוחות האבסולוטיים שאתה כה בטוח בהם הוא היה שועט קדימה.
ארדואן חושש מכוחות אחרים בטורקיה שמחכים למעידה אחת קטנה שלו.

על מה אתה מדבר?

ארדואן קעקע את הדמוקרטיה הטורקית לחלוטין, שיתק את בתי המשפט, הוציא מחוץ לחוק את מנהיגי ההפיכה הצבאית משנות השמונים, השתיק את התקשורת, השתלט על הצבא ומינה לו מפקדים שנאמנים לו, "העלים" כל מתחרה פוליטי ראוי לשמו, השתיק את הסקטור העסקי.... הוא תוקף את ישראל, תוקף את קפריסין היוונית, האיחוד האירופי, יוון, גרמניה... הוא לא עוצר לרגע

ואתה במין הזיית "אוטוטו מורידים אותו". תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

אנסה פעם אחרונה: בפוסט למעלה כתבתי לך את כל הכוחות המשמעותיים בטורקיה והסברתי לך למה אף אחד מהם לא מסוגל לעשות לו כלום... אתה רוצה לסתור משהו עם עובדות או שאתה תמשיך להנפיץ ססמאות כי אין לך מושג על מה אתה מדבר?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-10-2011, 21:25
צלמית המשתמש של MS_Rogue

בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "..."

מעניין שהבאת את זה... הרשה לי לצטט מתוך הכתבה:
ציטוט:
היה גם נציג שלנו בוועדה שעבדה על הכנת הדו"ח, אבל נראה שדעת המיעוט שלו לא התקבלה", הזכיר קיליצ'דראולו.

"עיקר הדו"ח הופך את המצור על עזה ללגיטימי - בניגוד לעמדת טורקיה. טורקיה היתה צריכה לדעת את כל זה ולחשוב על כך מראש. אם יוצאים לדרך בלי לחשוב ולערוך שיקולים, נתקעים בקירות מסוג זה. המצב הזה עצוב מבחינת מדיניות החוץ, אף אחד לא היה רוצה שתמונה כזו תצא לאור. כעת אנו מנסים להתגבר על המצב", אמר מנהיג האופוזיציה בטורקיה.

שים לב לשני דברים:

ראשית - המקום היחידי שבו מוזכר ארדואן - הוא בכותרת שנתן ליינט. קיליצ'דראולו לא אומר מילה אחת על ארדואן אלא מבקר את הדו"ח, אומר שהדו"ח רע לטורקיה כי הוא נותן לגיטימיות למצור על ישראל (כלומר הוא מאמץ את הגישה הארדואניסטית לפיה המצור לא חוקי) ומצר על כך שהדו"ח מעביר ביקורת על טורקיה.

שנית - כמאל קיליצ'דראולו הוא רלוונטי לבוחר הטורקי בערך כמו שיוסוף בא-גד היה רלוונטי לבוחר הישראלי. את התואר המפוצץ "מנהיג האופוזיציה" נתן לו ליינט.

ישן 08-10-2011, 20:33
צלמית המשתמש של MS_Rogue

בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי deltaforce שמתחילה ב "אולי הוא לא נימק את עצמו כמו שצריך"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי deltaforce
אבל לא תיהיה שום מלחמה או בכלל עימות, משום שנאט"ו והאירופאים ירסנו מהר מאוד את ארדואן.
או כמו שהאמריקאים אמרו לו:"תירגע!".

ומשום מה אתה חושב שאותו ארדואן, המאיים על נשיאת האיחוד האירופי הבאה (קפריסין), על גרמניה ובאופן עקיף על יוון (שתי האחרונות חברות בנאט"ו) באמת ירגע רק כי אמרו לו?

אני לא אומר שבהכרח יהיה עימות. אני אומר שלפטור את האפשרות שיהיה עימות מתוך הסתמכות על רציונליות של ארדואן, או על פעילות מנע של האיחוד האירופי או של הנמושה שיושב בבית הלבן זה מטופש.

מלחמה כוללת לא תהיה אבל עימות מוגבל בים ובאוויר אפשרי וההנחה שאנחנו נקרע להם את הצורה היא.. איך לומר... עם ניחוח של 73

ישן 08-10-2011, 20:35
צלמית המשתמש של רועי AZ
  רועי AZ רועי AZ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.01.05
זה בהחלט נחמד לא להכנס לאופוריה....
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "[QUOTE=deltaforce]אבל לא..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי MS_Rogue
מלחמה כוללת לא תהיה אבל עימות מוגבל בים ובאוויר אפשרי וההנחה שאנחנו נקרע להם את הצורה היא.. איך לומר... עם ניחוח של 73

אבל אם יש משהו שאנחנו באמת חזקים בו - זה כח אווירי מול כח אווירי - בין בטכנולוגיה ובין באיכות כה"א.

ישן 08-10-2011, 20:37
צלמית המשתמש של רועי AZ

מה אני אשם שת'זריז?!!?
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "לא מבין את כוונתך O.O שמת לב..."

ציטוט:
לא מבין את כוונתך O.O

אותי לא מעניין מה אחרים כתבו והתחמקו.. חה"א הוא בחזית הטכנולוגיה בעולם ואיכות כה"א כנ"ל - מבלי לזלזל בטורקים וביכולותיהם.

נערך לאחרונה ע"י רועי AZ בתאריך 08-10-2011 בשעה 20:42.
ישן 08-10-2011, 20:47
צלמית המשתמש של רועי AZ

מבולבל מניעשה שלחצתי על אנטר אחד מיותר...
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "|ROTFL| אשתי תמיד אומרת לי..."

ציטוט:
אשתי תמיד אומרת לי שלא לגמור מהר כיוון שאז יש בעיות

בכל מקרה, אני מסכים עם ההערכה שלחיל האוויר יש את היתרון האיכותי אבל זה לא אומר שצריך להיכנס לאופוריה, בטח לא כשביד יש לך (לא לך ספציפית אלא לאופורים שבינינו) ססמאות שלא מתיישבות עם המציאות בשטח

צודק.. לא צריך לנבא "תוצאות". אבל לבטח לא צריך להאדיר את האויב מעל ומעבר למה שהוא.

ישן 08-10-2011, 20:41
צלמית המשתמש של deltaforce
  deltaforce deltaforce אינו מחובר  
מנהל פורום מתגייסים

חבר מתאריך: 15.06.07
שלח הודעה דרך MSN אל deltaforce
כמובן
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "[QUOTE=deltaforce]אבל לא..."

אסור לפסול שום אפשרות, ואף פעם.

אבל כן, אני לא אומר שהוא יפסיק רק כי הם יגידו לו, הוא יפסיק כי הם פשוט יסגרו לו את השאלטרים.
סך הכל טורקיה תלויה באירופה, נכון ארדואן כועס כי הוא לא הוכנס לאיחוד האירופי, אבל הוא עדיין צריך אותם. הוא רוצה(אני חושב, מי באמת יודע?) להישאר כחבר בנאט"ו.

ההוא בבית הלבן עסוק בבעיות הפנימיות שלו, אבל אם ארדואן ימשוך את החבל יותר מידי הוא יחטוף.
ישראל צריכה להמשיך בקו הנוכחי שלה, איפוק, קור רוח. תגובות מדיניות שקטות ורגועות, אם ארדואן חוצה קו מסויים כמובן שלהגיב. לא לתת לו לעשות מה שבא לו בים התיכון, אבל גם לא להיגרר להטחת האיומים והאשמות של טורקיה.

מעולם לא טענתי שאני מומחה, ממש לא(רק למקרה שההודעה הייתה מכוונת אלי).

ישן 08-10-2011, 20:44
צלמית המשתמש של MS_Rogue

בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי deltaforce שמתחילה ב "כמובן"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי deltaforce
אסור לפסול שום אפשרות, ואף פעם.

אבל כן, אני לא אומר שהוא יפסיק רק כי הם יגידו לו, הוא יפסיק כי הם פשוט יסגרו לו את השאלטרים.
סך הכל טורקיה תלויה באירופה, נכון ארדואן כועס כי הוא לא הוכנס לאיחוד האירופי, אבל הוא עדיין צריך אותם. הוא רוצה(אני חושב, מי באמת יודע?) להישאר כחבר בנאט"ו.

ההוא בבית הלבן עסוק בבעיות הפנימיות שלו, אבל אם ארדואן ימשוך את החבל יותר מידי הוא יחטוף.
ישראל צריכה להמשיך בקו הנוכחי שלה, איפוק, קור רוח. תגובות מדיניות שקטות ורגועות, אם ארדואן חוצה קו מסויים כמובן שלהגיב. לא לתת לו לעשות מה שבא לו בים התיכון, אבל גם לא להיגרר להטחת האיומים והאשמות של טורקיה.

מעולם לא טענתי שאני מומחה, ממש לא(רק למקרה שההודעה הייתה מכוונת אלי).

עם כל מה שאמרת אני מסכים בסה"כ. התגובה שלי בעניין "המומחיות" לא הייתה אליך

ישן 08-10-2011, 21:06
צלמית המשתמש של רועי AZ

אני לא מזלזל חלילה, אבל גם לא נותן להם יותר מדי קרדיט.
בתגובה להודעה מספר 32 שנכתבה על ידי Narion שמתחילה ב "לחיה"א שלנו יש יתרון מובהק..."

וחיל אוויר מול חיל אוויר הוא המישור הראשון שבו לטכנולוגיה יש משמעות אדירה.

טכנולוגיה היא גם במכ"מ המגלה, בלוחמה האלקטרונית החוסמת, בטיל האוויר אוויר המיירט, בתקשורת שבין המטוסים- והטייס שמנצח על כל אלה וצורת האימון שלו בסימולטורים המתקדמים ברמת תחקור ואמצעי התחקור ועוד כהנה וכהנה.

כל אלה - יש אותם גם בצד הטורקי והם יעשו צרות בלי ספק, אך אני בטוח ביכולות מופחתות מאלה של חה"א.

ישן 08-10-2011, 22:19
צלמית המשתמש של MS_Rogue

בתגובה להודעה מספר 43 שנכתבה על ידי TIMON the mongoose שמתחילה ב "הכל בגלל האיחוד האירופאי"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי TIMON the mongoose
שדרש מהם כחלק מהתנאים להתקבל לאיחוד האירופאי להחליש את כוחו של הצבא הטורקי ובכך סיייעו להקצנה השלטונית . טורקיה היא בין המדינות היחידות שאפשר להגיד עליהן שהצבא הוא ששמר על מדינה שפויה ודמוקרטית בלי החלקים שמנסים להרוס אותה.

אבל טורקיה לא החלישה את הצבא, יקירי. להיפך. הצבא הטורקי בהתחזקות מתמדת מאז עליית ארדואן לשלטון.

הבעיה היא שבדיוק כמו שאנחנו תמיד ידענו שהצבא הוא מגן הדמוקרטיה בטורקיה, גם ארדואן ידע זאת והוא ביצע טיהורים בראשות הצבא וכפף אותו למרותו.

רק כדי להבהיר: מאז המהפכה הכמאליסטית בשנות ה80 ועד 2008 הצבא מינה תמיד את חברי המטכ"ל. אחרי הטיהור ב2008 השתנה המצב והיום כל המטכ"ל מורכב מאנשים שארדואן בעצמו מינה.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:51

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר