לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-10-2011, 11:24
  Psy_Man Psy_Man אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.02.06
רשת אלחוטית איטית המחשב לא רחוק

שלום יש לי ראוטר של tp-link WR841ND הוא חזק 2 אנטנות תומך עד 300MBps והוא מחובר בחדר שלי. עכשיו שמתי בחדר של אחותי גם מחשב וקניתי לו כרטיס אלחוטי בחיבור PCI
Edimax EW-7722IN nMax 802.11n Wireless PCI Adapter 300Mbps ‎ גם הוא בעל 2 אנטנות אז הייתי מצפה שיהיה חיבור חזק אבל הוא מראה רק איזה 40% עוצמה ובאייקון של הרשת הוא מראה 2 קווים רק ורושם שעוצמת האות היא poor. המרחק הוא לא גדול בין החדרים אולי 5 מטר ורק קיר אחד מפריד. לעומת זאת כשאני יושב עם הלפטופ שלי בחדר הזה אז הוא מראה לי 70-80% עוצמה ו4 קווים.

האם אולי לא מוגדר משהו טוב או שזה פשוט העוצמה שהוא יכול לתפוס כי לא נראה לי שכרטיס כזה עם 2 אנטנות ממרחק כזה קטן לא יתפוס עוצמה יותר חזקה.

מה ניתן לעשות כדי לחזק את האות?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-10-2011, 14:59
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Psy_Man שמתחילה ב "אני לא אתווכח אם הוא איכותי..."

מבחינת הנתונים הוא עובד בתקן מסויים - N - זה לא הופך אותו לחזק... רק ב"מסוגל לדבר בשפה מסויימת"... התקן לא ממש מדבר על איכות שידור, אמצעים להעברת השידור יותר טוב דרך קירות, וכו', רק שהראוטר הזה, וכרטיס מסוג N, יכולים להגיע יחדיו תיאורטית, בתנאי מעבדה למהירות דו-כיוונית משולבת של 300Mbps. אבל הבתים שלנו הם לא תנאי מעבדה שהראוטר והכרטיס האלחוטי יושבים 5 ס"מ אחד מהשני...

זו בדיוק הסיבה שיש מכשירים ב 100, 300, 500 ו 1000 שקל, שכולם עובדים באותו תקן, ובכל זאת כל החברות מוכרות - ומי שקונה ב 1000 הוא לא בהכרח פרייאר, אלא פשוט קונה מוצר שהוא באמת יותר טוב, ולכן מתומחר בהתאם.

אם יש לך TP-Link והוא עובד ללא תקלות, גם אם חלש, אני פשוט הייתי אומר תודה... כי לפחות מנסיוני האישי, יש מי שגם לזה לא זוכה...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:40

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר