לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-10-2011, 19:19
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "סיפור סוחט דמעות כמו זה? ..."

או כמו זה:
http://www.themarker.com/career/1.541954

או זה:
http://yeshira.wordpress.com/

או זה:
http://finance.walla.co.il/?w=//1832316

לא חסר לי גם סיפורים על ניצול בעבודה שלי או של מכרים רבים.
על אנשים שחייבים להחליף עבודה כל כמה חודשים כי אף אחד לא רוצה לתת להם קביעות, על כאלו עובדי חברות אבטחה שעובדים 8 שעות רצוף ואז שעה אחרי שחוזרים הביתה מקפיצים אותם לעוד משמרת, לא נותנים להם אפילו שקל יותר על השעות הנוספות.
יש כמובן את העובדים של שירותי הלקוחות, שסופרים להם את הדקות שהיו בשירותים וכמה פעמים יצאו, וסופרים להם את ההפסקה בין שיחה לשיחה אם היא עולה על 15 שניות - כל זה משפיע על המשכורת בסוף החודש.
למנקות במקומות גדולים מוקצה זמן לנקות כל אזור, אם הן לא מספיקות הן לא מקבלות תוספת שכר על הזמן הנוסף שלקח להם לנקות (ולא באמת אפשר להספיק)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-10-2011, 20:51
  משתמש זכר shruki shruki אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.10.08
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי TIMON the mongoose שמתחילה ב "למה שכחת אותי שרוקי?"

אופס..

כיום הפנסיה היא צוברת- כלומר מהמשכורת שלך אתה מפריש אחוזים, המעביד מפריש גם הוא, וכל מה שמצטבר לך מושקע בניירות ערך, וכשאתה פורש כל מה שנצבר בחשבון שלך אצל קרן הפנסיה או חברת הביטוח הוא שלך. אם למשל צברת מליון ש"ח עד גיל 67, יחלקו את זה במקדם סטטיסטי, נניח 200, ואז תקבל את החלוקה- 5000 כל חודש עד מותך.

פעם היתה פנסיה תקציבית, בה הכסף לפנסיה נשאר אצל המעסיק, והוא זה שמשלם לך את הפנסיה. במקום להפריש אחוזים צברת זכויות, כך שבפרישה אתה מקבל 70% מהמשכורת האחרונה שלך כקצבה חודשית. זה כמובן גבוה יותר מאשר קרן פנסיה כמו של היום, אבל זה אומר גם שהכסף אצל המעסיק נגמר די מהר, וכשהמעסיק היא המדינה, היא מתחילה להיכנס לגירעון.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:32

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר