לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-10-2011, 08:59
  משתמש זכר agm65e agm65e אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.01.06
שאלה הבעיה בכרטיס מסך?

שלום כולם
מחשב בן כ5 שנים שעבד נפלא.
המסך התחיל פתאום מדי פעם "לקפוא". לא מסך כחול, פשוט תמונה "תקועה" והמחשב לא מגיב.
אחרי יומיים, בהעלאה של ווינדוז XP המחשב הגיע למסך של הלוגו עם הרקע השחור והקו הכחול שרץ במאוזן, ואז המסך (דק, חדש, שלא בו הבעיה) עבר למצב של "כבוי", עם נורה מהבהבת כאילו המחשב כבוי, בעוד שהמחשב (כנראה) המשיך בהעלאת ווינדוז כרגיל. זה לא מצב של "no signal", אלא הוא יודע שהוא מחובר למחשב אבל הוא בעצם לא מראה כלום, כאילו המחשב כבוי שכחתי לכבות את המסך.
במצב כזה ריסט דרך הכפתור על המארז הביא אותי להעלאה מחדש שבה אני לא רואה כלום- זאת אומרת שהמחשב עולה מחדש, אבל אני לא רואה כלום. אם כיביתי את המחשב בלחיצה ארוכה על הכפתור אז בהעלאה הבאה היה לי מסך, ששוב נחשך בלוגו של ווינדוז...
יום אחרי המחשב בכלל לא נדלק. 20 דקות אחרי שניסיתי להדליק פתאום כן נדלק. אח"כ חזר לעבוד כרגיל. (עם המסך השחור)
חשבתי שהבעיה אולי קשורה לחשמל אבל היא בכל זאת צריכה להיות מאוד קשורה לכרטיס מסך, Geforce 6600 שאחרי הכל בן 5 שנים, (הכרטיס מסך היה לגמרי קר). לקחתי לטכנאי שבדק את כל המחשב ואמר שהכרטיס מסך כנראה בסדר אבל הספק כח בשלבי גסיסה והמשחה הטרמית על המעבד יבשה לגמרי. (אצלו המחשב גם פעם אחת בכלל לא נדלק)
החלפתי ספק כח ושמתי משחה טרמית חדשה, הגעתי הביתה שמח וצוהל והתקנתי מחדש XP על הארד דיסק WD 1T חדש שקניתי אתמול.
הכל עבד טוב ויפה אבל אחרי שההתקנה הסתיימה, כשהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך שוב המחשב חזר בדיוק לנקודה שבה הוא היה לפני כמה ימים. מריץ ווינדוז עד המסך לוגו עם רקע שחור ואז עובר למסך שחור וריק והנורה במסך מהבהבת כאילו המחשב כבוי ושכחתי לכבות את המסך.
הורדתי דרייבר חדש מעודכן והתקנתי אותו, וגם ניסיתי עוד כל מיני נסיונות.

כרגע אני במצב שבו הdisplay adapter מוגדר כסתם vga compatible והמסך לא מוגדר עם דרייבר אלא כסתם default monitor

מצאתי מישהו עם אותו כרטיס מסך Geforce 6600 ועם אותה בעיה בדיוק פה אבל גם שם הבעיה לא נפתרה

ולכן אני שואל את כל מי שמבין- אחרי כל מה שהצגתי- האם לדעתכם הבעיה היא בכרטיס מסך או שאולי בכל זאת במשהו אחר???

תודה רבה!!!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:34

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר