בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי תבור - tar 21 שמתחילה ב "דפני ליף לראש הממשלה:זו הפעם האחרונה שאני פונה אליך באופן ישיר"..."
וזה לא רק ביבי זו גם כל "חבורתו".
יש כל כך הרבה שרים, יש מתוכם שהם בחזקת "ללא תיק" , אי אפשר להפיל על אחד מהם שילמד את נושא הגבלת המחירים בשוק הישראלי ?
הרשויות המקומיות מתכוונות להעלות את מיסי הארנונה בכ-4% מינואר 2012 והסיבה לדברי הדוברים בגלל עליית המחירים בשוק . רק על המשכורות של אזרחי המדינה אין כל עליה? הממשלה מקצצת בסובסידיות המחירים עולים והאזרח הקטן משלם מיסיו לריווחת "נבחרי העם" ומקובליו .
ששרי הממשלה יתחילו לעבוד קצת
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי תבור - tar 21 שמתחילה ב "דפני ליף לראש הממשלה:זו הפעם האחרונה שאני פונה אליך באופן ישיר"..."
כדי להבין את נבלת הדאבלספיק הזאת לא צריך מילון, צריך שהיא תפסיק לדבר בסיסמאות שהמשמעות שלהם משתנה בהתאם לנק' המבט של המפגין, "צדק חברתי" - בולשיט זה מושג חסר משמעות בדיוק כמו "ערכים".
שתפסיק להשתמש בכשל לוגי מסוג איגנורטיו אלנכּי בכל נאום ומאמר כי המצב שבו המעמד העובד לא גומר את החודש לא אומר שהפתרון הוא עוד רווחה, המצב הקשה של ניצולי השואה לא אומר שצריך בריאות חינם מחדר היולדות ועד הקבר וכו'.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Gumble שמתחילה ב "כדי להבין את נבלת הדאבלספיק..."
לא משנה אם יש לי או לנו השגות נגד דבריה של דפני ליף, אבל אינני מבינה את כל התקיפות האישיות כלפיה, כמעט מכל הכותבים פה. גם אם נראה שהיא תומכת במסקנה שונה , לכאורה, מזו שנסתה להוכיח בתחילה, אולי זה מעיד על כך שהיא לא מנוסה עדיין בניסוח-התבטאות של פוליטיקאית. בכל זאת היא סחפה למחאה החברתית ועדיין ממשיכה.. למה להשמיץ אותה באופן אישי? האם זו קנאה או שנאה.-- אפשר להסביר?-
לא משנה אם יש לי או לנו השגות נגד דבריה של דפני ליף, אבל אינני מבינה את כל התקיפות האישיות כלפיה, כמעט מכל הכותבים פה. גם אם נראה שהיא תומכת במסקנה שונה , לכאורה, מזו שנסתה להוכיח בתחילה, אולי זה מעיד על כך שהיא לא מנוסה עדיין בניסוח-התבטאות של פוליטיקאית. בכל זאת היא סחפה למחאה החברתית ועדיין ממשיכה.. למה להשמיץ אותה באופן אישי? האם זו קנאה או שנאה.-- אפשר להסביר?-
היא הסמל של המחאה, למה לא לתקוף אותה? היא עומדת בראש השקרנים שמשתמשים בשקרים וכשלים לוגים כדי לפגוע בציבור הישראלי.
ואפילו לא תקפו אותה אישית - זה לא שמישהו כתב שהיא חתמה על מכתב המשתמטים ב"ידים רועדות"