13-01-2012, 21:11
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 03.03.10
|
|
לדעתי גינגריץ' ניסה להאכיל את רומני מרורים ובסוף ייחנק על זה בעצמו.
מה שמדאיג זה שכל הזבל הזה יכול לצוף עוד פעם ברגע שיהיה מועמד נבחר (וכנראה, כפי שזה נראה עכשיו, שזה יהיה רומני) מול אובמה. עושה רושם שהמפלגה הרפובליקנית עושה הכל כדי לספק לדמוקרטים תחמושת לימי המירוץ לנשיאות 
ועכשיו קטע אישי די עצוב. אתמול, בעקבות הניצחון בניו-המפשייר והצפי לניצחון בפלורידה, ישבנו אני, אשתי ושני הוריה בשיחת סקייפ ארוכה ודיברנו על ההתמודדות. המשפחה של הגברת היא רפובליקנית בדם. לפתע אימא שלה אומרת "אני חושבת שלא אלך להצביע אם רומני יהיה המועמד", דבר שגרם לי כמעט להיחנק. "אבל האופציה האחרת היא אובמה!" הזדעקתי. "כן אבל רומני זה, הוא מורמוני" אומרת החמות, בטון שמעיד שאם היה לובש מדי S.S. לא היה רומני יכול להיות יותר גרוע. "כן אבל... הוא בסה"כ עם העקרונות הנכונים" אני מנסה, "נכון שהוא לא הולך לכנסייה הנכונה אבל, הנה, גם אני לא, ונתת לבת שלך להתחתן איתי".
ועל זה היא ענתה לי, "אבל זה לא אותו דבר. אתה יהודי. הוא שייך להם (עם טון כזה שמבהיר שהם זה האויב)".

מפחיד לחשוב כמה פרוטסטנטים טובים לא ילכו להצביע (שזה שווה ערך להצבעה לאובמה) בגלל שרומני הוא מורמוני...
אביעד, מה אתה אומר, אפשר לעשות לו גיור מזורז? יהודי זה הרבה פחות בעייתי, נראה לי