לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-10-2011, 13:42
צלמית המשתמש של golani_2
  golani_2 golani_2 אינו מחובר  
מנהל 20+, מו"ס

חבר מתאריך: 27.07.05
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Leopad שמתחילה ב ""האינטרס הפרטי שלהם"?????"

גם החייל או האזרח הבא שייחטף כתוצאה ישירה של העסקה יכול להיות הבן של כולנו.

כן, האינטרס של שחרור גלעד שליט תמורת 1027 מחבלים היה אינטרס של משפחת שליט ותומכיה ושלהם בלבד, הוא מנוגד לכל אינטרס של מדינת ישראל, צבאה ואזרחיה.

אני לא בא לטענות למשפחה, להיפך, אני מאמין שכל אחד במקומם היה מנסה לנהוג באותה דרך, צירוף מקרים ואירועים הוביל ליצירת המפלצת התקשורתית אבל זה משהו שכל משפחת שבוי הייתה מפללת לו.

הטענות מופנות לציבור ואליו בלבד, אמרו את זה קודם זה לא משנה- הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלם.

אראל סג"ל

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
ותודה לדורון

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-10-2011, 14:55
צלמית המשתמש של golani_2
מנהל 20+, מו"ס

בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי Leopad שמתחילה ב "האינטרס על פי דעתך, צריך לאמר"

מי חשב אחרת? אתה חושב שכל מי שפעל לשחרור שליט עשה זאת כי הוא האמין שזה משרת את האינטרס של המדינה?
בולשיט בריבוע, אפילו ביבי שכה רבות נאמר עליו שהוא האחראי היחיד לעצם ישיבתו של גלעד שליט בשבי החמאס, פעל נטו מתוך אינטרס אישי- אז אל תתבלבל.

"החשיבות של אזרחי ישראל שהמדינה תעשה הכל לשחרר אותם"? כל פעם שמישהו אומר את המשפט הנדוש והשקרי הזה יחצ"ן מקבל כנפיים.
העסקה ייצרה הרבה יותר הזדמנויות לחטיפת חיילים ואזרחים, אישית אני מעדיף שיהיה סיכוי קטן עד לא קיים שאחטף אבל סיכוי גדול שלא אשוחרר מההיפך.
כל מי שעיניו בראשו ומסוגל להתנתק מחבל הטבור של תקשורת המיינסטריים ולחשוב טיפה בעצמו צריך לחשוש, לא לשמוח.

אראל סג"ל

ותודה לדורון

ישן 29-10-2011, 15:44
צלמית המשתמש של Leopad
  Leopad Leopad אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.08.06
הרבה יומרות ודעות קדומות
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי golani_2 שמתחילה ב "מי חשב אחרת? אתה חושב שכל מי..."

>>אפילו ביבי שכה רבות נאמר עליו שהוא האחראי היחיד לעצם ישיבתו של גלעד שליט בשבי החמאס, פעל נטו מתוך אינטרס אישי<<
אתה מתיימר, בפסקנות, לדעת מה כל אחד ואחד מאיתנו חושב ומאיזה אינטרס הוא פועל?

>>"החשיבות של אזרחי ישראל שהמדינה תעשה הכל לשחרר אותם"? כל פעם שמישהו אומר את המשפט הנדוש והשקרי הזה יחצ"ן מקבל כנפיים.<<
עובדתית, מלבד רון ערד זה מה שקרה בעבר. אהה . . . ואני לא יחצן של אף אחד או בקורס טיס.

>>העסקה ייצרה הרבה יותר הזדמנויות לחטיפת חיילים ואזרחים<<
אני מתקשה להתאפק מלאמר לך, שזה הדבר הכי טיפשי ששמעתי לפחות בשנה האחרונה,
אולי תסביר לי מה הלוגיקה שעומדת מאחרי ההכרזה התלושה הזאת? הרי מוטיבציה לחטוף
לפגע ולרצוח בנו תמיד הייתה להם, יש להם ואני מניח שתהיה להם גם להבא.

>>אישית אני מעדיף שיהיה סיכוי קטן עד לא קיים שאחטף אבל סיכוי גדול שלא אשוחרר מההיפך<<
??? הסיכוי תמיד קיים גבר, אתה מוזמן להזמין לעצמך חטיפה לעזה, שב שם שנה (לא חמש) ונדבר אחר כך.

>>כל מי שעיניו בראשו ומסוגל להתנתק מחבל הטבור של תקשורת המיינסטריים ולחשוב טיפה בעצמו צריך לחשוש, לא לשמוח.<<
הטבור האחרון שנותקתי ממנו היה חבל הטבור לפני XX שנים, אני בהחלט מסוגל לחשוב בעצמי
ואני ממש לא אופטימי, עם עסקת שליט או בלעדיה.

נערך לאחרונה ע"י Leopad בתאריך 29-10-2011 בשעה 15:48.
ישן 29-10-2011, 18:22
צלמית המשתמש של golani_2
מנהל 20+, מו"ס

בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי Leopad שמתחילה ב "הרבה יומרות ודעות קדומות"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Leopad
אתה מתיימר, בפסקנות, לדעת מה כל אחד ואחד מאיתנו חושב ומאיזה אינטרס הוא פועל?

כן, זה התחביב שלי.
ציטוט:
עובדתית, מלבד רון ערד זה מה שקרה בעבר. אהה . . . ואני לא יחצן של אף אחד או בקורס טיס.

ארד.

לא הבנתי למה אתה מכוון, אבל האם זה לכך שמדינת ישראל החזירה את כל שבויה ונעדריה פרט לרון ארד?

אם כן אני מציע לבצע גיגול קצרצר- אתה תתאכזב מאוד.
ציטוט:
אני מתקשה להתאפק מלאמר לך, שזה הדבר הכי טיפשי ששמעתי לפחות בשנה האחרונה,
אולי תסביר לי מה הלוגיקה שעומדת מאחרי ההכרזה התלושה הזאת? הרי מוטיבציה לחטוף
לפגע ולרצוח בנו תמיד הייתה להם, יש להם ואני מניח שתהיה להם גם להבא.

במקום לנסות להעיר על מידת האינטיליגנציה שלי תנסה למצוא עובדות שיגבו את הטענות האימפולסיביות שלך.

תמיד הייתה להם? אז למה תופעת החטיפות המכוונות הינה טרייה יחסית?

כמה חטיפות היו לדעתך אחרי שבן גוריון החזיר את המאבטח שנחטף ללבנון תמורת מחבל לבנוני אחד בלבד?

אתה באמת חושב שאין קשר בין הנסיגה מלבנון לחטיפות הר דוב? ובין עסקת הר דוב לחטיפות שליט, גולדווסר ורגב? האם כל פעולה שמבצע ארגון טרור נגדנו מתבצעת בוואקום מוחלט ואין לה שום השפעה על המתרחש?
ציטוט:
??? הסיכוי תמיד קיים גבר, אתה מוזמן להזמין לעצמך חטיפה לעזה, שב שם שנה (לא חמש) ונדבר אחר כך.

אתה מוזמן להזמין לך קצת מצחיק מסיינפלד, גבר.

אין לך מה להגיד אז אתה חושב שאתה מוריד מהאמינות שלי...קצת פתטי.

מדינת ישראל נותנת הרבה (לא משנה אם זה בא לידי ביטוי באסירים או באופן אחר) תמורת החזרת חטופים= האינטרס של ארגוני הטרור לחטוף גדל.

מדינת ישראל לא נותנת הרבה תמורת החזרת חטופים= האינטרס לחטוף יורד.

אני בטוח שחמאס ממש לא נהנה להחזיק חייל ישראלי בשבי ברצועת עזה, זה חתיכת תפוח אדמה לוהט שכדאי להיפטר ממנו כמה שיותר מהר.
ציטוט:
הטבור האחרון שנותקתי ממנו היה חבל הטבור לפני XX שנים, אני בהחלט מסוגל לחשוב בעצמי
ואני ממש לא אופטימי, עם עסקת שליט או בלעדיה.

מצחיק כי ביינתים זה נראה כאילו הקול שבוקע מגרונך הוא של יונית רוזנבלום.

אראל סג"ל

ותודה לדורון

ישן 29-10-2011, 12:31
  מצפון מצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "צר לי לאכזב אותך אבל לא מגיע..."

אתה קצת אכזרי
משפחת שליט עשתה ככל יכולתה בשביל להחזיר את בנה כולל שימוש בכל האמצעים הלגיטימים הקיימים וקצת גם לא לגיטימים כמו הפרעה לטקס וכיו"ב
את מי יכלו לגייס לצדם אם לא את תושבי המדינה ? הרי לא היה עוזר להם לקיים צעדת המונים בשוויץ.
להגיד ניצלו ולקרוא להמונים כלי זה ציני ואכזרי מדי.

אני גם לא מצפה מהם להוציא כסף על איש יחסי ציבור שישלח תודה על המכתבים, אולי צה"ל או המדינה יכולים לעזור בקטע הזה.

מה שכן, ויכול להיות שפספסתי ויכול להיות שלא נאמר;
נועם שליט יכול היה לעמוד מול מצלמה להודות לכל העם על התמיכה לאורך השנים, להגיד כמה קשה להם (ואכן מאד קשה להם), ולבקש בצורה נעימה כלשהי שיכבדו את הפרטיות שלהם ואת הנסיונות שלהם לחזור לשגרה לאחר שבנם חזר משבי אצל החמאס במשך 5.5 שנים, ראבק, הוא לא טננבאום, והוא ילד מסכן שיצא בשליחות המדינה ותושביה למשימה ונשבה על ידי אויבים של המדינה.

'In the End We Are All Alone, and No One is Coming to Save You''
john reese

ישן 29-10-2011, 12:58
צלמית המשתמש של rubber_duck
  rubber_duck מנהל rubber_duck אינו מחובר  
מנהל פורומי מטיילים ותרמילאים, תעופה אזרחית ופורומי הלוחות

חבר מתאריך: 01.05.03
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "אתה קצת אכזרי משפחת שליט עשתה..."

אני לא חושב שאני אכזרי, אני חושב שאני מציאותי. משפחת שליט בסיוע מסיבי של יחצ"נים והתקשורת גרמה לציבור לתמוך בעיסקה שיש לה פוטנציאל הרס נוראי מבחינת הציבור הרחב ולכן אני חושב שהם השתמשו בציבור כמו בכלי. אם הם לא היו משתמשים בציבור כמו בכלי הם היו מנסים לקדם אפשרויות פעולה נוספות כדי לשחרר את גלעד ולא רק שיחרור של טרוריסטים. שים לב שלמרות כל מה שכתבתי פה בשום מקום בפורום לא באתי בטענות למשפחת שלי אלא אפילו להפך, כתבתי שאני מבין אותם ואת הדרך שבה הם בחרו. אני גם לא מצפה ממשפחת שליט לשלם למישהו שישלח מכתבי תודה, אבל במטה שהם הקימו היו מספיק מתנדבים ולא היה קורה כלום אם כמה מהם היו מכניסים מכתבי תודה למעטפות ושולחים לאלו שהשקיעו מזמנם וכתבו לו מכתב.

ישן 30-10-2011, 05:59
  מצפון מצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי The_Equivocator שמתחילה ב "[QUOTE]אני גם לא מצפה מהם..."

אין פה יחסי גומלין, אין פה הדדיות ואין פה המשכיות.
העסקה בין משפחת שליט לעם ישראל הסתיימה באותו בוקר שנמשך עד לערב וגלעד שליט חזר משביו.
אין להם שום צורך יותר באהדה של אף אחד.
גלעד שלהם בבית ואם תשנא (לצורך המחשה) אותם עד קץ הימים זה לא יפריע לשגרת חייהם.
הם לא חייבים לפתוח אף מכתב, הם לא חייבים להחזיר שלום לאף אחד ולא חייבים לחייך לאף מצלמה.
העסקה נגמרה וכל מה שקורה החל מאותו יום שחרור הוא הצקה וחדירה לפרטיות של התקשורת ועם ישראל לתוך משפחה מסכנה שמנסה לצאת ממשבר קשה ביותר.
מהצד שלך אתה מצפה לדברים מהצד שלהם נגמר המשחק ולדעתי בצדק.

האם בגלל שאני השכן הכי יפה בבניין שלי אני צריך להיות מנומס ולענות למכתבים של השכנות הרווקות (וגם הלא רווקות) שסותמות לי את תיבת הדואר ? האם בגלל שמישהי מתעניינת בי אני צריך להשקיע בה תשומות כלשהן ?
איזה קשר יש למשפחת שליט ולעם ישראל בדיוק ?
הילד שוחרר, חוט הטבור נגזר ואין לנועם שליט שום מחויבות לעמוד אי פעם מול מצלמה.
אני גם לא מצפה ממנו, אתה אולי כן, בשם איזה נימוס שבתום הארוחה מודים למארח. אבל פעם אחת, זה לא לכל החיים שהוא יהיה עכשיו העבד של התקשורת שלנו.

'In the End We Are All Alone, and No One is Coming to Save You''
john reese

ישן 29-10-2011, 12:59
צלמית המשתמש של Leopad
  Leopad Leopad אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.08.06
גישתך מוטעית מיסודה
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "צר לי לאכזב אותך אבל לא מגיע..."

משפחת שליט תמשיך להתייחס לציבור, בין השאר, כי אין לה ברירה אחרת, בשלב הזה.
זה לא אומר, שהם צריכים לאפשר לתקשורת, ובאמצעותה לכל הציבור,
לדווח מחדר השרותים שלהם על כל נפיחה שלהם, או לקרוא ולהשיב לכל עשרות אלפי
המכתבים של הציבור בעשור הקרוב. מי שחושב שזה מה שצריך לקרות הוא סתם
מציצן בזוי (לטעמי) או טיפש.

השימוש בביטוי "אידיוטים שימושיים", הוא התנשאות שאינה במקומה, מי שמרבה
להשתמש בה אומר למעשה שאותם "אידיוטים שימושיים" דעתם והרגשתם
שגויה לעומת דעתו של מפריח הסיסמא, שהוא כמובן בעל מונופול על האמת
והחכמה האולטימטיבים. תמיד ניתן לטעון גם ההפך, לא? הכל בעיני המתבונן.
ישן 29-10-2011, 13:16

בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי Leopad שמתחילה ב "גישתך מוטעית מיסודה"

בשום מקום לא אמרתי שהם צריכים לאפשר לתקשורת "לדווח מחדר השרותים שלהם על כל נפיחה שלהם", אבל מצד שני הם גם לא צריכים לבוא בטענות כשמצלמים את גלעד ואבא שלו בחוף הים (רשות הציבור) כמו שהם עשו. לגבי לענות למכתבים אני לא מסכים איתך מהסיבות שכבר כתבתי בהודעות אחרות באשכול. אני חושב שקצת טעית בפירוש של המונח אידיוטים שימושיים. המושג בא לתאר אנשים שמקדמים אג'נדה שהיא לא טובה להם ויכולה לפגוע בהם. הרי בסופו של דבר לשחרר 1027 טרוריסטים מורשעים זה לא טוב לאף אחד (חוץ מלמשפחת שליט) ויכול ליהיות שגם מי שתמך בעיסקה יפגע בפיגוע שאולי יתוכנן ע"י אחד מאלו שהשתחררו ולכן השתמשתי בביטוי הזה. בשום מקום לא טענתי שיש לי מונופול על החוכמה, או אפילו שאני צודק, אני מביע את דעתי וכל שאר הפירושים שלך לדברים שלי הם בגדר של להכניס לי מילים לפה.

נערך לאחרונה ע"י rubber_duck בתאריך 29-10-2011 בשעה 13:21.
ישן 29-10-2011, 14:59
  ספאמר101 ספאמר101 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.08.11
הוא לא בובה ולא כלב שלכם
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי פלמינג שמתחילה ב "אחרי חמש וחצי שנים שאכלנו,..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי פלמינג
אחרי חמש וחצי שנים שאכלנו, ישנו , חלמנו והתרגשנו "גלעד" , אתה לא חושב שמגיע לנו קצת יותר מפח אשפה?

או שזו חזות הכל. מלקקים לנו, כובשים אותנו ובסוף זורקים אותנו לפח ....
חבל שאין לנו "כושי שעשה את שלו"?

מחמם את הלב שאתם רוצים ללטף, לראות וקצת לדבר עם גלעדי, אך מתי תבינו שמדובר בבנאדם שנפל שבשבי - ולא מרצונו?

אם הלכת (זאת אומרת, הלכת שבי) אחרי המשפחה זה מכיוון שראית את החיוך של "הילד", או שקנו אותך עם כמה מילים יפות שנוסחו בקפידה, או שחשבת מה היה קורה אם זה היה הבן שלך, או שפשוט ריחמת על המשפחה ועל גלעדי,או שפשוט כול המרכיבים האלו נתפסו אצלך חזק עד כדי כך שאתה חושב שזה באמת "הילד" של כולנו ולא שם נועם ואביבה שליט.

נועם ואביבה ביקשו שתעזרו להם במאבק,

הם לרגע לא ביקשו ממכם שתשלטו לו על החיים ותחשבו שהוא חייב לכם את החיים, אתם נתתם ערבות הדדית, מה שאתם הייתם רוצים לקבל אם זה היה הפוך, אבל חלאס, נגמר!!!

לא צריך את צבא החברים של גלעד, לא צריך הפרעות בכנסים, לא צריך עוד דיבורים על השבי, הוא פה, אז עזבו את הבנאדם לנפשו, הוא לא שלכם!
ישן 30-10-2011, 02:05

טוב, פינת הליטוף היא בשעה 2
בתגובה להודעה מספר 37 שנכתבה על ידי חרשוף שמתחילה ב "אחרי שהלכנו בצעדות שלחנו..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי חרשוף
אחרי שהלכנו בצעדות שלחנו מכתבים והוא עלה לשיחת היום בכל משפחה בכל בית בכל חברה מהצבא מהאזרחות מהכל, אחרי שישבנו שעות על גבי שעות צמודים למרקע בכל פעם שהיה עדכון, אף אחד לא יכול להעז לומר שהוא לא הבן של כולנו

תבוא בשעה הזאת ונוציא לך את הכלב (סליחה, הילד) גלעדי החוצה, אנחנו מרשים לך ללטף, אך אל תתגרה בו ואל תביא לו צעצועים או כול מיני אוכל, אנחנו נאכיל את הכלב אחר כך.

אגב, מכיוון שאני אמיץ מטבעי, אעז לומר שהוא לא הבן שלך, שכנראה גם הוא לא מכיר אותך, לא שמע עליך ואין לו עיניין בך.

כמו כן, אם נלך על פי גישתך, אז כול חייל צה''ל (בעיקר קרביים, אך לא רק) יוכל לבוא אליך בדרישות ולבלבל לך את השכל שאתה הבן שלו? הרי הוא עזר לשמור על חייך וסיכן עוד חייו למענך.

גלעד יצא לשמור על גבולות המדינה מתוקף תפקידו, אז נפל בקרב ואתה עזרת (בידיוק כמו שהוא עזר לשמור עליך, רק קצת יותר קשה מאשר לכתוב בפייסבוק) להחזירו, אך באותה מידה אם הוא לא היה יוצא לקרב, הוא לא היה נחטף, אז אם אתה חושב שהוא חייב לך משהו, אז אכן, הוא חייב לך 5 שנים של סבל אצל אנשי השטן!

אז להרגיש שהוא חייב לך משהו, זה חוצפה ממדרגה ראשונה, אבל מה אני מצפה משטופי מוח שהלכו כנראה שבי אחר משפחת שליט?
ישן 29-10-2011, 17:43
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
צודק בהחלט
בתגובה להודעה מספר 42 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "אתה אופטימי, אני חושב שהוא לא..."

המשפחה זכאית לפרטיות שהיא זקוקה אחר המאמץ אבל,
מאחר וכל עם ישראל ואני חוזר, כמעט כל עם ישראל היה עסוק בחמשת השנים האחרונות בגלעד עם גילוי האמפתיה, לא היה יותר פשוט מאשר ליצור דף קטן עם הבעת תודה בנוסח" "תודה שסייעתם לנו להביא את גלעד הביתה" ולשגר לאלה שכתבו וביניהם הרבה מאד ילדים בגן שטרחו וציירו, לתלמידי הכיתות הנמוכות שהקדישו מזמנם לעטר מכתבים לגלעד.
לא צריך היה לפתוח, אלא להשיב לכל מי שטרח ושלח.
כמה יפה היה הדבר?

לי באופן אישי מפריע כי אני מאלה שתמכתי אפילו בפורומים כאן בשחרורו בכל מחיר.
אם אכן מכתבים נשלחו לפח, זאת היא תעודת עניות למשפחה זו.

זה מחזיר אותי למקרה אחר של אנשים טובים שהתרומה שלהם נזרקה לפח. מדובר בתרומות הדם של העדה האתיופית.
ישן 30-10-2011, 02:49
  FiReBall FiReBall אינו מחובר  
מנהל צו"ב

חבר מתאריך: 02.05.02
Facebook profile Follow me...
בתגובה להודעה מספר 42 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "אתה אופטימי, אני חושב שהוא לא..."

אם אתה חושב שלשבת במאהל המחאה זה הצעד הסקסי. אז תחשוב על דקות שידור בודדות מתוך חודשי שהייה במאהל שבכלל קיבלו איזשהו איזכור תקשורתי.

בשורה התחתונה, נועם ואביבה היו רוב הזמן לבדם במאהל מלבד ביקורים מזדמנים של סקרנים.

אני מבטיח לך שהשנות במאהל לא הייתה סקסית. בטח לא בהשוואה לצעדה או להתפרצות בטקס יום העצמאות.

נועם שליט אגב הודה להמונים בפני התקשורת, ואחד מחברי הוועד אמר שהם יקימו אירוע הוקרה בעתיד.

לגופו של עניין: שליט אינו כוכב רוק, הוא אינו גיבור. גלעד שליט הוא בסך הכל חייל שתפקד לא טוב בתקרית אש ונחטף.

הוא לא ביקש את אהדת הציבור - ומישהו אולי העלה על דעתו שהדבר הכי נכון ונבון שצריכים לעשות למאות ואלפי מכתבים לאדם שחזר זה מכבר מהשבי זה לזרוק אותם?

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה עקוב אחרינו! תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה Facebook

ישן 30-10-2011, 09:51

בתגובה להודעה מספר 45 שנכתבה על ידי FiReBall שמתחילה ב "אם אתה חושב שלשבת במאהל המחאה..."

ברור שהוא לא ביקש את אהדת הציבור, אבל המשפחה שלו בסיוע התקשורת השיגה לו את
אהדת הציבור (בצורה שהיא לא תמיד הוגנת) כשברור שבלי האהדה הזו הוא היה נישאר
בעזה עוד הרבה זמן. אני חושב שזה רק הוגן שיכבדו את האנשים שהשקיעו זמן כדי לכתוב
לו ולא יזרקו את המכתבים שלהם בלי לפתוח אותם בכלל, הרי סביר להניח שאלו שהשקיעו
מזמנם וכתבו מכתבים הם גם אלה שלקחו איזה שהוא חלק בפעילות למען שיחרורו וניראה לי
שמגיע להם יחס קצת יותר מכובד. אם כבר החליטו להיפטר מהמכתבים האלה היו יכולים
לעשות את זה בצורה קצת יותר חכמה.

ישן 30-10-2011, 16:27
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
גם וגם!!
בתגובה להודעה מספר 62 שנכתבה על ידי ספאמר101 שמתחילה ב "אתה מתחיל להביע חרטה שתמכת בשחרורו"

חשבתי לכתוב רק כותרת אבל שווה להבהיר את עמדתי בנושא.

כאשר תמכתי בעסקה היו לכך מספר מניעים. הראשון שבהם היה שהסתבכנו מספיק בפרשייה זו ועל כן יש לעשות הכל כדי לשחרר, בהנחה שמי שידאג לכך יתן גם מענה לאותם מחבלים שהשתחררו. המניע הנוסף היה הומאני. משפחה שעושה כל מאמץ לשחרר את הבן ולנוכח המאמצים הללו חלק גדול מעם ישראל התגייס מרצונו החופשי לסייע להם - כל אחד בדרך שלו.
שמחתי ששוחרר.

המכתבים הם דבר מה שולי, אבל הם סימפטום לחולי של החברה הישראלי. בימי מלחמה אחד מוכן לשכב על הגדר בשביל חברו ובמקרים רבים אף להקריב חייו. בזמן שלום אחד מוכן להקריב את חיי חברו, בכל מגוון החיים בארץ.
לא צריך לחזור על מה שכתבתי בפורום - אך נדמה לי שגם הברווז כתב שהיה מקום להוציא מכתב סטנדרטי לכל מי שכתב והביע תמיכה.
איך עושים זאת? פשוט מאד! ילדי מצפה הילה, כחינוך לאזרחות טובה - לוקחים ומכניסים למעטה סטנסיל לכל אחד שטרח (הרבה ילדים התאמצו לכתוב והתפוקה שלהם הלכה לפח).

אינני רוצה לחלוק ציונים לשבח או לגנאי למשפחה - אבל אילו חשבו על פתרון יצירתי היו מוסיפים לעצמם כמה נקודות של זכות - מה שבפועל הוסיפו לעצמם, בעיני לפחות - תעודת עניות.

נערך לאחרונה ע"י פלמינג בתאריך 30-10-2011 בשעה 16:33.
ישן 30-10-2011, 18:50

אז מה ציפית שהייה?
בתגובה להודעה מספר 63 שנכתבה על ידי פלמינג שמתחילה ב "גם וגם!!"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי פלמינג
חשבתי לכתוב רק כותרת אבל שווה להבהיר את עמדתי בנושא.

כאשר תמכתי בעסקה היו לכך מספר מניעים. הראשון שבהם היה שהסתבכנו מספיק בפרשייה זו ועל כן יש לעשות הכל כדי לשחרר, בהנחה שמי שידאג לכך יתן גם מענה לאותם מחבלים שהשתחררו. המניע הנוסף היה הומאני. משפחה שעושה כל מאמץ לשחרר את הבן ולנוכח המאמצים הללו חלק גדול מעם ישראל התגייס מרצונו החופשי לסייע להם - כל אחד בדרך שלו.
שמחתי ששוחרר.

המכתבים הם דבר מה שולי, אבל הם סימפטום לחולי של החברה הישראלי. בימי מלחמה אחד מוכן לשכב על הגדר בשביל חברו ובמקרים רבים אף להקריב חייו. בזמן שלום אחד מוכן להקריב את חיי חברו, בכל מגוון החיים בארץ.
לא צריך לחזור על מה שכתבתי בפורום - אך נדמה לי שגם הברווז כתב שהיה מקום להוציא מכתב סטנדרטי לכל מי שכתב והביע תמיכה.
איך עושים זאת? פשוט מאד! ילדי מצפה הילה, כחינוך לאזרחות טובה - לוקחים ומכניסים למעטה סטנסיל לכל אחד שטרח (הרבה ילדים התאמצו לכתוב והתפוקה שלהם הלכה לפח).

אינני רוצה לחלוק ציונים לשבח או לגנאי למשפחה - אבל אילו חשבו על פתרון יצירתי היו מוסיפים לעצמם כמה נקודות של זכות - מה שבפועל הוסיפו לעצמם, בעיני לפחות - תעודת עניות.

או לפחות קיוות? כי מה שמשתמע ממך שאתה רצית סוג של כלב חדש.
אל תשכח, הוא נחטף רק בגלל שהלך לקרב, ואם אתה גר פה - אתה אחראי בעקיפין לחטיפתו, אחרת אם לא היה צורך בהגנה, הוא לא היה נחטף.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:18

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר