06-11-2011, 21:43
|
|
|
|
חבר מתאריך: 29.05.06
|
|
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "שוב, ההגדרות שלנו ל"שונא ישראל" הן שונות מאוד, כנראה...."
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי ori
גוש שלום הוא ארגון עויין. אפשר כמובן לטעון שאינו כזה - וזה יהיה דומה לטענה שמרזל הוא ימין מתון...
גוש שלום משתבח בהיותו הארגון הישראלי היחיד שפרסם מודעת אבל על עראפת. גוש שלום עוסק בפעילות
קבועה עם ה-ISM, ששניים מאנשיו ביצעו את הפיגוע במייקס פלייס, שאנשיו מתעמתים עם כוחות הביטחון
מדי יום (כמה מהם, כמו טום הורנדל ורייצ'ל קורי, אף נהרגו במהלך ניסיונם להפריע לפעילות כוחותינו), שנתן
מחסה למבוקש חמוש בג'נין.
גוש שלום עובד צמוד עם תעאיוש - שעל פעילותו המבורכת בעוורתא, כבר כתבתי קודם.
באשר להודעתך הקודמת על הלינקים - הכותרת נכתבה בשעשוע, לאור העובדה שתמיד אתה צריך לינקים
שיוכיחו לך דברים שתכלס, לא באמת דורשים הוכחה. אדם קלר מעולם לא טען שהוא פטריוט ישראלי גדול...
אדם קלר מתעב את מדינת ישראל במתכונתה הנוכחית. ייתכן שאם תחדל להיות מדינה יהודית, תגרש 600
אלף יהודים מבתיהם, ותכניס לתוכה 3 מליון פלסטינים, הוא יפסיק לשנוא אותה - אבל עד לאותו רגע נפלא,
הוא לא בעדנו. עד כדי כך פשוט...
|
נראה לי שיש לנו איזה קצר בתקשורת..
אני לא טענתי לרגע שמשהו שאתה כותב כאן הוא לא נכון..אני לא דורש לינקים כדי "להוכיח " משהו..אני מבקש לינקים כדי ללמוד ולא רק להגיד אח"כ בשיחה, "מה לא שמעתם ש X עשה Y? מאיפה אני יודע? דמות אינטרנטית בלתי מזוהה בשם אורי סיפרה לי"...
למשל בהערה על שונאי ישראל, בכלל לא בטוח שיש לנו הגדרה שונה, יתכן מאוד שיש לנו ידע שונה (על הבחור הספציפי..כי כל מה שאני יודע עליו זה שהוא דובר גוש שלום ושהוא רוצה ליקראו ליו"ש יו"ש בויקי) ומבחינתך אין בעיה שזה ישאר בדיחה פנימית כאן בפורום במקום להביא קצת סימוכין.
כשאתה כותב "הוא לא בעדנו" זה לא שאני חושב שאתה שאתה טועה או משקר (בינתיים) ועדיין זה יותר נכון לצאת מנקודת הנחה שלא כל מי שקורא כאן אמור לדעת מה עושה איזה הדיוט בשם אדם קלר.
אתם מתנהגים כאילו הכל ברור וגם לא מוכנים לקבל את הביקורת בעניין זה, אין בעיה, באמת, תעשו מה שאתם רוצים, הפורום ימשיך להיות מועדון יחסית סגור של דעות מרכז- ימין שלא נעים לגלוש בו אם אתה לא מהברנז'ה ולא מבין את "הבדיחות".
תעשה מה שאתה רוצה.