לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-12-2011, 17:01
צלמית המשתמש של יוסיפון
  יוסיפון יוסיפון אינו מחובר  
מנהל פורומי צבא ובטחון, מילואים והלוחות

חבר מתאריך: 07.04.02
Facebook profile Follow me...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "בדיחה של אנשי צבא: "ברק: מי אלו הבנות פה? גנץ: בהפסקה אנחנו מביאים אותן שישירו""

למה לא שודר?

לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.
אמנם מוטב שהדברים לא היו נאמרים, אך ברור שהשיחה הזו היא שיח רעים מבודח.
משתתף בשיחה מח"ט גולני, אל"ם אופק בוכריס, איש דתי בוגר ישיבה.
הוא זה שמעיר לברק "כל עוד היא בלי מדים, אבל עם בגדים זה בסדר"

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-12-2011, 22:39
צלמית המשתמש של Fang
  משתמש זכר Fang Fang אינו מחובר  
מנהל בפורום צבא וביטחון

חבר מתאריך: 26.11.05
Facebook profile
זה פשוט לא יאומן
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "בדיחה של אנשי צבא: "ברק: מי אלו הבנות פה? גנץ: בהפסקה אנחנו מביאים אותן שישירו""

הם התבדחו בינם לבין עצמם ועם הכתבים - התקשורת המרושעת וח"כ ההזויה החליטו שהשניים האלה שוביניסטים, מזלזלים בלה בלה בלה .... מה קורה פה? אנשים התחלקו על השכל? מה הצביעות והרשעות? הם התבדחו כמו כל אדם אחר, כמו שגברים מתבדחים על נשים, כמו שנשים מתבדחות על גברים, כמו שמספרים בדיחות על פולניות, על פרסים, על תימנים, על דתיים, על ספרדים, על אשכנזים, על גבוהים, על נמוכים, על רזים, על שמנים, על הומואים וכו' וכו' וכו'.....זה רק מראה איזה אנושיים וישראלים הם.
תיקראו מה כתבה על כל זה עוד "כתבת" כאן

רוצים לעשות מזה עניין? בבקשה - לטעמי שרהב"ט, הרמטכ"ל ומח"ט גולני עודדו שירת נשים בזמן שמנסים להשתיק אותן, התקשורת עם Ynet בראש סילפו את הדברים והוציאו דיבה/לשון הרע.
יאללה, 300K לכ"א....

ישן 06-12-2011, 23:22
צלמית המשתמש של Fang
  משתמש זכר Fang Fang אינו מחובר  
מנהל בפורום צבא וביטחון

חבר מתאריך: 26.11.05
Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 30 שנכתבה על ידי student1 שמתחילה ב "עוד כתבה הזויה, בנושא..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי student1
עוד כתבה הזויה, בנושא שבעקיפין מתקשר לדיון - http://news.walla.co.il/?w=%2F15%2F1883125

מחריד!
העניין המרכזי באירוע הזה הוא המהירות בה עושים משפט שדה, מסלפים את העובדות, כולם באטרף להוציא סקופ עד שמאבדים את הפרופורציות לחלוטין - בעבר קראו לזה "שינאת חינם" ועוד למי? לרמטכ"ל!
האיש שמוכיח שהוא לא מפקד מהמשרד הנוח בקריה, אלא רץ מפינה לפינה בכל רחבי הצבא, שואל,בודק, דורש, מזיז דברים, נילחם, ציוני, ישראלי, עניו, לוחם וכו' וכו'...
מה מקבל בתמורה? רפש, השמצות, רוע, נבזות

אין להם גבולות? לא אכפת להם מהמדינה? הם קוראים לעצמם כלב השמירה של הדמוקרטיה? מעליבים גם את הכלבים וגם את הדמוקרטיה, הנה חיה שיותר מתאימה להם - נחש!

גועל נפש

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:14

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר