לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-12-2011, 18:40
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי תבור - tar 21 שמתחילה ב "אני מניח ששמעת את השיעור,בדקת..."

סליחה, תבור, עם כל הכבוד - פתח את התנ"ך. אתה יודע, ספר בראשית? די בהתחלה? מה עשה אברהם כששרר הרעב בארץ? ומה עשה יעקב, נכדו, הוא ישראל שמזרעו עם ישראל נולד?
איפה בתנ"ך, ראש וראשון לכתבי הקודש, כתוב שארץ ישראל דוחה פיקוח נפש?

זה נורא יפה שמלומדים ופרשנים מרשים לעצמם לקבוע מה דעתו של בורא עולם בעניין סדר העדיפויות, ואני בטוח שאם אחפש אמצא דיעות של רבנים אחרים שחולקים על פירושים אלו...

וכן, אני נחרץ בדבריי מכיוון שאני מאמין בהם. אני, בניגוד לאחרים, לפחות לא מתיימר לטעון שדברי יש בהם לקבוע מה דעתו של בורא עולם באיזשהו נושא. אני מייצג את עצמי, אך ורק, ולעיתים את אשתי, כשהיא אומרת דעתה בלועזית. לא אתנצל על כך שאני עומד מאחורי דברי ומאמין בהם. אם לא הייתי מאמין בהם, לא הייתי אומר אותם.
ואם תוכיח לי שאני טועה, אני מבטיח לך שתקבל התנצלות לא פחות נחרצת.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-12-2011, 19:40
  משתמש זכר ck5760 ck5760 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.02
נו באמת
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "סליחה, תבור, עם כל הכבוד -..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי MS_Rogue
סליחה, תבור, עם כל הכבוד - פתח את התנ"ך. אתה יודע, ספר בראשית? די בהתחלה? מה עשה אברהם כששרר הרעב בארץ? ומה עשה יעקב, נכדו, הוא ישראל שמזרעו עם ישראל נולד?
איפה בתנ"ך, ראש וראשון לכתבי הקודש, כתוב שארץ ישראל דוחה פיקוח נפש?

זה נורא יפה שמלומדים ופרשנים מרשים לעצמם לקבוע מה דעתו של בורא עולם בעניין סדר העדיפויות, ואני בטוח שאם אחפש אמצא דיעות של רבנים אחרים שחולקים על פירושים אלו...

וכן, אני נחרץ בדבריי מכיוון שאני מאמין בהם. אני, בניגוד לאחרים, לפחות לא מתיימר לטעון שדברי יש בהם לקבוע מה דעתו של בורא עולם באיזשהו נושא. אני מייצג את עצמי, אך ורק, ולעיתים את אשתי, כשהיא אומרת דעתה בלועזית. לא אתנצל על כך שאני עומד מאחורי דברי ומאמין בהם. אם לא הייתי מאמין בהם, לא הייתי אומר אותם.
ואם תוכיח לי שאני טועה, אני מבטיח לך שתקבל התנצלות לא פחות נחרצת.

אם היית טורח להקשיב 5 דקות ראשונות היית מקבל תשובה.
ד.א. "ראש וראשון לכתבי הקודש" - אם אתה קראי.
בעם ישראל התורה שבע"פ קובעת מה לעשות. התורה שבכתב יש לה מטרות אחרות.

ישן 13-12-2011, 18:33
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי תבור - tar 21 שמתחילה ב "זו כבר שאלה אחרת,מה שאני באתי..."

לחומה ומגדל היו מטרות ברורות, הייתה דרך פעולה ברורה והיה טעם בפעולות האלו. רבים (לדעתי רוב) מישובי חומה ומגדל עדיין קיימים היום, וזה רק מוכיח שאת מטרתם הם השיגו. לעומת זאת ההסתננות לקבר יוסף לא משיגה דבר, אין בה דרך פעולה ברורה, אין לה מטרה ברורה ואין בה טעם של ממש. אי לכך ההשוואה איננה נכונה.

תבין, אני לא מתווכח על שיש דברים שראויים להקרבה. אני פשוט חושב שההסתננות לקבר יוסף איננה משיגה דבר, איננה מיועדת להשיג דבר (מלבד פרובוקציה שלא תביא לשום דבר) וכל שהיא עושה זה לסכן את חיי המסתננים בעבור נזיד עדשים (שהוא הד תקשורתי ותו לא).

ישן 13-12-2011, 19:15
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
לשים את השטות האווילית של הברסלבים לצד חומה ומגדל, זה לא רציני בעליל
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי תבור - tar 21 שמתחילה ב "אני בכלל לא מדבר על זה. אני..."

חומה ומגדל קבעו את גבולות המדינה. ההשתוללות האווילית הזו בשכם, היא סתם הפקרות בטחונית, שמסכנת חיי אדם - למרבה הצער, לא רק את חייהם של האדיוטים שנוקטים בה.

מה תגיד להוריו של חייל שנשלח לחלץ כמה אדיוטים כאלה, ועלה על מארב של חולייה פלסטינית שידעה שצה"ל ישלח כוח חילוץ למטומטמים? איך תסביר להם שבנם נהרג בכדי להציל חייהם של אנשים שמשתינים בקשת על הוראה חוקית של אלוף פיקוד מרכז?

מי שנכנס באופן לא חוקי לשטחי A, צריך להיות מחולץ - ומייד אח"כ לעמוד לדיין צבאי ולשבת כמה שנים טובות בכלא. הוא לא עוזר בשיט ל"כיבוש א"י". הוא עוזר מאוד לייצר סכנה עבור אלה שאשכרה מגינים על א"י...
ישן 13-12-2011, 20:44
צלמית המשתמש של Itamar_s
  Itamar_s Itamar_s אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.11.05
בתגובה להודעה מספר 28 שנכתבה על ידי סיילו שמתחילה ב "למרות היותי לא מלומד, אני לא..."

בכל שנה בתקופות מסויימות למשל בפרשת חיי שרה עולים אלפי יהודים למערת המכפלה.
לא כי יש מצווה או כי כך נהוג, אלא כדי להראות נוכחות.

הכותל המערבי היקר והקדוש שלנו, לפני שגילו המוסלמים כי מקום קדוש הוא, מחראה של סוסים היה.
שראו שהוא חשוב לנו התחילו לזרום לשם בכמויות ולהתיישב שם.

אם אף אחד לא ילך לקבר הזה, מה שיקרה זה שיראו שאף אחד לא מנסה לבוא ופשוט ימסרו אותו לימ"ש הערבים, כמו קבר יוסף!

אנחנו צריכים ומחוייבים לעלות לכל המקומות החשובים לנו, זאת מלחמה.
אם לא נעשה זאת הם פשוט יבנו על זה מסגד ויגידו שמעולם לא היינו שם וזה מקום מקודש להם.

לא צריך לחשוב יותר מדי כדי להבין, אנחנו במלחמה בכל חזית אפשרית, בטחונית, תקשורתית, מדינית, ואפילו עדי כדי הפרט.

הצגת נוכחות היא דבר חשוב מאוד, ככה קיבלנו את קבר יוסף (חלקית) וככה כבשנו חזרה את מערת המכפלה. (גם ע"י פיגוע ואיום לפיגוע אבל זה עבד)

חוצמזה שיש עוד משהו שאני לא חושב שכ"כ יעזור אבל....
אם הממשלה החביבה שלנו תראה שבאמת חשוב לנו ואנחנו מתאמצים אולי היא תסכים לעשות משהו כדי להכריז על זה כשטח שלנו ולהפוך אותו למקום מסודר!

להההה.... על מי אני עובד.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:27

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר