לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-01-2012, 20:30
צלמית המשתמש של Tallyco
  משתמשת נקבה Tallyco Tallyco אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.05.06
Facebook profile
עדכוני בחירות מארה"ב 13.1.12

בהמשך למה שכתב אתמול אורי אודות הסרט של תומכי גינגריץ', פרסם היום הוושינגטון פוסט, ביקורת קטלנית על הסרט הזה. הביקורת נתנה "ארבעה פינוקאים" לסרט, והציגה אותו כ"התקפה כ"כ מוגזמת על רומני, שפשוט קשה לדעת מאיפה להתחיל".
הפרשה הזו מתחילה לעלות לגינגריץ' גם במחיר כלכלי, שעלול לגרום לו לסגת מהקמפיין הזה, שכן חלק מתומכיו מתחילים להתרחק ממנו בעקבות הקמפיין הזה.
אתמול נראה היה לכמה שעות שפרשת ביין מקבלת תפנית רעה עבור רומני, כאשר הרשת הכלכלית CNBC כתבה שביין קפיטל ייעצה לבית הלבן של אובמה בעניין חבילת הסיוע שהגיש לתעשיית הרכב (סיוע שהיה מאוד לא פופולארי בעיני רוב הרפובלינקים, שראו בו שוחד-בחירות לאיגודים המקצועיים של חברות הרכב, שמהווים בלוק מצביעים עצום במישיגן). לא עברו אלא כמה שעות מהפרסום, והרשת חזרה בה מהפרסום.

כמו כן, הקומיקאי סטיבן קולבר הודיע שהוא מתכוון להצטרף לבחירות, והקים "וועדת בדיקה" לקראת התמודדות אפשרית בדרום קרולינה:

סקר רסמוסן מהיום נותן לרומני 28% לגינגריץ' 21%, ךסנטורום 16% ולפול 16%

טלי

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
מיכל - 20.1.13

מאיה - 9.11.14
נטע - 2.4.20

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-01-2012, 21:11
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Tallyco שמתחילה ב "עדכוני בחירות מארה"ב 13.1.12"

לדעתי גינגריץ' ניסה להאכיל את רומני מרורים ובסוף ייחנק על זה בעצמו.

מה שמדאיג זה שכל הזבל הזה יכול לצוף עוד פעם ברגע שיהיה מועמד נבחר (וכנראה, כפי שזה נראה עכשיו, שזה יהיה רומני) מול אובמה. עושה רושם שהמפלגה הרפובליקנית עושה הכל כדי לספק לדמוקרטים תחמושת לימי המירוץ לנשיאות

ועכשיו קטע אישי די עצוב. אתמול, בעקבות הניצחון בניו-המפשייר והצפי לניצחון בפלורידה, ישבנו אני, אשתי ושני הוריה בשיחת סקייפ ארוכה ודיברנו על ההתמודדות. המשפחה של הגברת היא רפובליקנית בדם. לפתע אימא שלה אומרת "אני חושבת שלא אלך להצביע אם רומני יהיה המועמד", דבר שגרם לי כמעט להיחנק. "אבל האופציה האחרת היא אובמה!" הזדעקתי. "כן אבל רומני זה, הוא מורמוני" אומרת החמות, בטון שמעיד שאם היה לובש מדי S.S. לא היה רומני יכול להיות יותר גרוע. "כן אבל... הוא בסה"כ עם העקרונות הנכונים" אני מנסה, "נכון שהוא לא הולך לכנסייה הנכונה אבל, הנה, גם אני לא, ונתת לבת שלך להתחתן איתי".
ועל זה היא ענתה לי, "אבל זה לא אותו דבר. אתה יהודי. הוא שייך להם (עם טון כזה שמבהיר שהם זה האויב)".

מפחיד לחשוב כמה פרוטסטנטים טובים לא ילכו להצביע (שזה שווה ערך להצבעה לאובמה) בגלל שרומני הוא מורמוני...

אביעד, מה אתה אומר, אפשר לעשות לו גיור מזורז? יהודי זה הרבה פחות בעייתי, נראה לי

ישן 13-01-2012, 22:58
צלמית המשתמש של infected aviad
  משתמש זכר infected aviad infected aviad אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.10.06
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "לדעתי גינגריץ' ניסה להאכיל את..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי MS_Rogue
ועכשיו קטע אישי די עצוב. אתמול, בעקבות הניצחון בניו-המפשייר והצפי לניצחון בפלורידה, ישבנו אני, אשתי ושני הוריה בשיחת סקייפ ארוכה ודיברנו על ההתמודדות. המשפחה של הגברת היא רפובליקנית בדם. לפתע אימא שלה אומרת "אני חושבת שלא אלך להצביע אם רומני יהיה המועמד", דבר שגרם לי כמעט להיחנק. "אבל האופציה האחרת היא אובמה!" הזדעקתי. "כן אבל רומני זה, הוא מורמוני" אומרת החמות, בטון שמעיד שאם היה לובש מדי S.S. לא היה רומני יכול להיות יותר גרוע. "כן אבל... הוא בסה"כ עם העקרונות הנכונים" אני מנסה, "נכון שהוא לא הולך לכנסייה הנכונה אבל, הנה, גם אני לא, ונתת לבת שלך להתחתן איתי".
ועל זה היא ענתה לי, "אבל זה לא אותו דבר. אתה יהודי. הוא שייך להם (עם טון כזה שמבהיר שהם זה האויב)".

מפחיד לחשוב כמה פרוטסטנטים טובים לא ילכו להצביע (שזה שווה ערך להצבעה לאובמה) בגלל שרומני הוא מורמוני...

אביעד, מה אתה אומר, אפשר לעשות לו גיור מזורז? יהודי זה הרבה פחות בעייתי, נראה לי

אני בעד. אם צריך, אני מוכן להפנות אותו לחובב הגיטרות, הרב האורתודוקסי-מודרני מוזס מבולטימור
למרות שאני לא בטוח אם זה יעזור. כלומר, לפי מה שהבנתי הם סבבה עם היהודים כעם, אבל התורה שלהם, עם כמה שהיא מוסרית וכמה שארה"ב מבוססת על ערכים ממנה, היא חרטא. האם גיור זה באמת עליית מדרגה מבחינתו?
בנוסף לכך, עוד שתי שאלות ברשותך:
1.לפי מה שאני זוכר רשמת שהמשפחה של הגברת היא פרוטסטנטית מרכזית ללא שיוך ממשי לאחד הזרמים. אז איך יש להם יחס כזה כלפי מורמונים? כלומר, מהתיאור הזה חשבתי שהם אמורים להיות סבבה איתם. כזה דבר אני מצפה לשמוע מהאוונגליסט הבפטיסטי מאלבמה שחבר ב-KKK...
2.אני יודע שדיברנו על זה כבר- אבל למה כל-כך שונאים אותם? סבבה, הם לא נוצרים אמיתיים והם טועים, אבל למה קתולים או בודהיסטים לא זוכים לאותו היחס?
נ.ב.
אם כבר אתה מתחיל במבצע לטובת רומני, אל תנטוש את מבצע "לפיד דוד"!

נערך לאחרונה ע"י infected aviad בתאריך 13-01-2012 בשעה 23:01.
ישן 14-01-2012, 00:39
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי infected aviad שמתחילה ב "[QUOTE=MS_Rogue] ועכשיו קטע..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי infected aviad
האם גיור זה באמת עליית מדרגה מבחינתו?

יהודים הם העם הנבחר. המורמונים הם כופרים. ההבדל עצום.

ציטוט:
1.לפי מה שאני זוכר רשמת שהמשפחה של הגברת היא פרוטסטנטית מרכזית ללא שיוך ממשי לאחד הזרמים. אז איך יש להם יחס כזה כלפי מורמונים? כלומר, מהתיאור הזה חשבתי שהם אמורים להיות סבבה איתם. כזה דבר אני מצפה לשמוע מהאוונגליסט הבפטיסטי מאלבמה שחבר ב-KKK...

אני יודע שדיברנו על זה כבר- אבל למה כל-כך שונאים אותם? סבבה, הם לא נוצרים אמיתיים והם טועים, אבל למה קתולים או בודהיסטים לא זוכים לאותו היחס?

אתה שם לב איך מגיבים פה בכל פעם שמוזכרים הרפורמים או, אפילו יותר טוב, היהודים המשיחיים (שאני לא חולק, אגב, על הההתנגדות לעצם ההזדהות שלהם כיהודים)?

לא משנה מאיזה זרם פרוטסטנטי אדם בא, המורמונים צורמים לו מאוד. אופי האמונה המורמונית (עם כל מיני מעגלים שונים ומשונים), העברת החשיבות והדרך לגאולה מישוע לג'וזף סמית', אלו הם דברי מינות וכפירה רציניים.
אל תשכח שבכל מקרה בהיסטוריה שבו דת התפלגה ונוצרה ממנה דת חדשה (לדוגמא התפלגות הנצרות מן היהדות, או הפרוטסטנטים באירופה לאחר המהפכה של מרתין לותר), הדת הישנה נלחמה מלחמת חורמה נגד הדת החדשה (שכן הדת היא תמיד אל קנא שאיננו סובל אלים אחרים על פניו). להזכירך, העדה המורמונית קיימת פחות ממאתיים שנה, ולכן עדיין, טכנית, מדובר בדת "חדשה". היום הרדיפה שלהם היא הרבה פחות אלימה וממוסדת אבל את החינוך הכנסייתי נגד הכפירה שלהם אנשים ממשיכים לספוג, בבית ובכנסייה.
אני גאה לומר שהגברת הרבה יותר מבינה כלפיהם - אני מניח שבנקודה זו, נקודת המבט הליברלית שלי השפיעה עליה, אם כי הפתיחות והנכונות לכפור בדוגמה תמיד הייתה לה. אימא שלה? מבחינתה מורמונים הם עובדי השטן.

הקתולים, הבודהיסטים, היהודים, אפילו המוסלמים, אלו דתות "ישנות". אלה, בהשאלה, "גויים". אפילו הקתולים (שמבחינת הפרוטסטנטים לא נחשבים בכלל נוצרים). מה אכפת לך מה עושים "הגויים"? הדת המורמונית היא שונה בגלל שגדלה בארה"ב, היא קרובה לבית ומושכת אליה פרוטסנטים.

ציטוט:

אם כבר אתה מתחיל במבצע לטובת רומני, אל תנטוש את מבצע "לפיד דוד"!

אני אבדוק אם הם מפעילים משהו בקולג'ים הקרובים אלינו. יכול להיות שאצטרף אם אוכל.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:17

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר