07-03-2012, 22:15
|
|
|
חבר מתאריך: 07.03.12
|
|
נסיעה לחו"ל בצבא, יציאה אחרי התאריך, משפט וגימלים
שלום לכולם!
קצת יעוץ מאנשים שאולי מבינים (ורק כאלו שבאמת מבינים, או שמחשיבים את עצמם לכאלה!)
אני כרגע בחופשת שחרור ולפני כמה ימים חזרתי מחופשה מאושרת מהצבא בחו"ל. היום בבוקר השלישה שלי מתקשרת אליי ואומרת לי שאני עולה משפט על כך שנסעתי לחו"ל באיחור. כי בטפסים רשמתי שאני נוסע לחו"ל מה-26 לפברואר עד ה-5 למרץ, ובפועל טסתי רק ב-29 לפברואר וחזרתי ב-5 במרץ (חזרתי בזמן!!!)
עכשיו עשיתי את זה כי רציתי לנסוע לנסיעה קצרה בת 5 ימים אבל לא ידעתי מתי בדיוק, ובגלל זה רשמתי טווח תאריכים כזה גדול, ורוצים להעלות אותי משפט על הדבר האבסורדי הזה שנסעתי לחו"ל מאוחר יותר למרות שחזרתי בזמן לארץ!
עכשיו מכיוון שאני בחפש"ש ומשתחרר ב-20 לחודש, אני יודע שלא יכולים להעניש אותי יותר מדי, ורוצים שאני אחזור לבסיס להישפט ביום ראשון.
חשוב לי לציין בנוסף שעשיתי את זה בתום לב, ואף אחד לא אמר לי שאסור לי לנסוע אחרי התאריך שאותו ציינתי!
השאלה שלי היא כזו:
אם אני אוציא גימלים במוצ"ש, הם יכולים לחייב אותי להגיע לבסיס להישפט בכל זאת? או שאני אשפט מאוחר יותר? יש איזה חיוב להגיע להישפט למרות ימי גימל? כי אני בונה על זה שאני אשפט שבוע לאחר מכן שאני מגיע גם ככה לעשות טופס טיולים בבסיס...
|