לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-03-2012, 19:24
צלמית המשתמש של efekt
  efekt efekt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.12.08
אין לי משהו קונקרטי לתת לך
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי sheep שמתחילה ב "[citation needed]"

לעומת זאת, יש לי חבר טוב שעבד בתור צלם ב"האח הגדול", והוא סיפר לי שאחת המתמודדות - דנה, זו שהמפיק פלט למיקרופון את פליטת הפה האומללה ההיא בנוגע לחזה שלה, ולאחר מכן היא הודחה; לדבריו היא בכלל לא הודחה, אלא יצאה בהסכמה וקיבלה בתמורה קרוב למיליון שקל כדי שלא תתבע את ההפקה ושתשמור את הנושא בשקט.
אז הנה לך מקרה אחד (ואני מאמין לחבר שלי מאוד), ולמיטב זכרוני בפרשיה האחרונה (עם הכדורים הפסיכיאטרים) דובר גם על עוד הדחה פיקטיבית (של בנצי, אם אני זוכר נכון)...
בקיצור, "ריאליטי" אצלנו זו בדיחה. אין שום דבר "ריאליסטי" בתוכניות האלה, מלבד כמובן הכסף שמצטבר בקופת הזכיינית שמשדרת את הזבל הזה.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Carl Sagan
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-03-2012, 20:10
צלמית המשתמש של Fang
  משתמש זכר Fang Fang אינו מחובר  
מנהל בפורום צבא וביטחון

חבר מתאריך: 26.11.05
Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "אני חושש שזה בכלל לא פרובוקציה"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Segmany
אם אלו "גיבורי התרבות" במדינת ישראל, אז מה הפלא שהעיתונות מרגישה חופשית לצאת בכתבות מהסוג הזה?

זו היתה המחשבה הראשונה שלי "למה בכלל צריך לצאת עם כתבות כאלה?".
שים לב מה קרה באשכול הזה, אנשים כבר התחילו להתווכח על התוכן של הכתבה - התפקיד הזה כן בסדר והתפקיד הזה אולי וזה בכלל לא....
עד עכשיו אכ"א הסתדר מצויין בלי שטיפת המוח מהסוג הזה לכל מיני מלש"בים שמתנדנדים מכל מיני סיבות ועלולים לקחת החלטה שלילית בגלל שהם הושפעו מהכתבה הזו.

במדיניות גיוס מתוקנת, הברירה לא צריכה להיות ללכת לקרבי, או תומך לחימה או מנהלתי אלא ללכת לקרבי, אם אי אפשר אז לתומך לחימה ואם אי אפשר אז למנהלתי.
מתחילים מהקרבי ויורדים למטה ולא ניגשים אל כולם כאל אופציות זהות או לצערינו ע"פ הכתבה הזו ניגשים רק אל הלמטה.

אני מקווה ומתנחם בדבר אחד, שיש לאנשים מספיק מוסר, ציונות והגיון בריא שמסנן כתבות פסולת כאלה.

ישן 27-03-2012, 21:37
צלמית המשתמש של פסטן
  פסטן פסטן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.12.09
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי Fang שמתחילה ב "[QUOTE=Segmany]אם אלו "גיבורי..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Fang
זו היתה המחשבה הראשונה שלי "למה בכלל צריך לצאת עם כתבות כאלה?".
שים לב מה קרה באשכול הזה, אנשים כבר התחילו להתווכח על התוכן של הכתבה - התפקיד הזה כן בסדר והתפקיד הזה אולי וזה בכלל לא....
עד עכשיו אכ"א הסתדר מצויין בלי שטיפת המוח מהסוג הזה לכל מיני מלש"בים שמתנדנדים מכל מיני סיבות ועלולים לקחת החלטה שלילית בגלל שהם הושפעו מהכתבה הזו.
נכון. וואלה אשמים בכל.
וואלה הביא את הכתבה לפרש.
וואלה טענו שלהיות עתודאי או לשרת במודיעין זה לא לגיטימי. (השם ישמור! יש אפילו עתודאים שמשרתים במודיעין! מוסיפים חטא על פשע! געווואלד!!@#@)
ובכלל, הדבר הכי חמור זה ש"אנשים כבר התחילו להתווכח על התוכן של כתבה"! ממתי אם מביאים כתבה לפורום אנשים דנים בתוכן שלה?! צריכים להתווכח על דברים לא-קשורים...

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Fang
במדיניות גיוס מתוקנת, הברירה לא צריכה להיות ללכת לקרבי, או תומך לחימה או מנהלתי אלא ללכת לקרבי, אם אי אפשר אז לתומך לחימה ואם אי אפשר אז למנהלתי.
מתחילים מהקרבי ויורדים למטה ולא ניגשים אל כולם כאל אופציות זהות או לצערינו ע"פ הכתבה הזו ניגשים רק אל הלמטה.
במדיניות גיוס מתוקנת, משבצים באופן שממקסם (בערך) את התועלת השולית מכל שיבוץ.
במדיניות גיוס מילטריסטית-פאשיסטית משבצים כך שיהיו כמה שיותר נושאי נשק ולעזאזל כל השאר.

אתה יכול להמשיך לקרוא לתפקידים עורפיים "מנהלתי" כאילו שטייסי חה"א היו יכולים להפציץ (לפי פרסומים זרים...) מתקן גרעיני בסוריה בלי אותם אנשים שמחזיקים בתפקידים "מנהלתיים" שבכלל יגלו שהוא קיים...

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Fang
אני מקווה ומתנחם בדבר אחד, שיש לאנשים מספיק מוסר, ציונות והגיון בריא שמסנן כתבות פסולת כאלה.
מה שפסול הוא ההסתה הנפסדת (והכושלת, יש לציין) שלך נגד אנשים לא ג2רים פ33תיים הממלאים תפקידים שמספיק נחוצים בצבא כדי שישלם עליהם קצת אקסטרה. אבל Fang knows better.

קדימה, מתי אתה שולח לצה"ל ולמשרד הביטחון את העצומה שלך נגד תוכנית העתודה האקדמית?

אמר פסטן: שניהם גרועים, אבל עדיף להיות טיפש מאשר שקרן.
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:34

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר