לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-04-2012, 19:21
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
ערעורו של שלום רובשקין, שהורשע בעשרות סעיפי אישום - מגיע לביה"מ העליון בארה"ב

סיפורו של שלום רובשקין לא עשה כותרות בישראל (מחוץ לקהילת חב"ד), אבל בארה"ב דובר בפרשה חריגה - לא בכל יום נידון איש עשיר ורב עוצמה ל-27 שנים בכלא ולקנס של עשרות מליוני דולרים.
הפרשה מתחילה בפשיטה של הרשות לאכיפת מכס והגירה (ICE) על משטחת-ענק שכללה גם מפעל לאריזת בשר, בשם אגריפרוסס, בעיירה הקטנה פוסטוויל שבאיווה.
המפעל הנ"ל היה המשחטה הכשרה הגדולה ביותר בעולם, ולצידה פעלה משחטת ענק לא כשרה - שתיהן בבעלות משפחת רובשקין. המשחטה העסיקה 900 איש ורכשה מדי שנה בשר בשווי 100 מליון דולר (נותן מושג על היקף העסקים שם...).
במאי 2008 התבצעה, כאמור, פשיטה של ICE על המקום ונתגלו שם ממצאים מטרידים למדי:
1. נתגלו שם 400 מהגרים בלתי חוקיים שהועסקו במקום (בתנאים מחורבנים, כמובן...).
2. נתגלו שם הפרותץ קשות של חוקי עבודה (ניכויים שונים משכר עובדים בסכומים גבוהים, שהיו בלתי חוקיים בעליל).
3. עשרות עדויות לזיוף מסמכים, גניבת זהויות, ושימוש במספרי ביטוח לאומי - כדי לייצר מראית עין של חוקיות לעובדים הלא-חוקיים במפעל.
4. חשדות לעבודת=ילדים עלו גם כן - אך רובשקין זוכה בהמשך מכל הסעיפים בהקשר זה.
5. הונאת ענק שכללה הלבנת כספים, ניפוח פיקטיבי של שווי החברה, ושלל תעלולים נוספים (סה"כ 86 סעיפים).

רובשקין הועמד לדין בביה"ד הפדארלי במדינת איווה, בנוגע לשלל הממצאים, וכאמור לא הורשע בהכל. ביוני 2010 הוא הורשע במספיק סעיפים בכדי שהעונש שייגזר עליו יהיה חריג בחומרתו - 27 שנות מאסר ו-27 מליון דולר דולר קנס.
ניסיון להשיג משפט נוסף, נדחה בידי ביה"ד הפדראלי לערעורים (המחוז השמיני).

חברי קונגרס שונים (בעיקר ממדינת ניו יורק, שם לחב"ד יש עוצמה פוליטית לא מבוטלת) ניסו להתערב לטובתו (הבולטים שבהם זה ג'ראלד נאדלר ואנתוני ווינר, שמאז נאלץ להתפטר בקשר לפרשיה לא נעימה משלו...), מול התובע הכללי, אך נדחו. חב"ד גם ארגן עצומת-ענק שנשלחה לבית הלבן.

אחרי כשלון כל המהלכים האלה, ביקש רובשקין לערער לביה"מ העליון של ארה"ב - ולשם כך נשכר עו"ד פול קלמנט. כדי להבין מיהו פול קלמנט, מספיק לציין שזהו האיש שבשבוע שעבר ניהל את התיק נגד "אובמהקר" מטעם 26 מדינות, והוא עו"ד בעל מס' ההופעות הרב ביותר מול ביה"מ העליון של ארה"ב, בעשורים האחרונים. לא יודע כמה הוא עולה אבל הוא לא זול...

הדיון בעניין רובשקין אמור להתקיים ממש בקרוב, ובחב"S מארגנים עצרות תפילה להצלחת הערעור.

מקורות:
http://iowaappeals.com/rubashkin-hi...ourt-challenge/
http://www.chabad.info/index.php?ur...cle_en&id=26677
http://forward.com/articles/14716/h...ws-eat-in-ame-/

-----------------------------------------------------------------------------------

העליתי את הסיפור כיוון שנתקלתי בו בכמה אתרים חרדיים, והם הציגו את העניין כלא פחות מעלילת דם של שלטונות אנטישמיים שרודפים יהודי מסכן שבסה"כ רצה להתפרנס.
הדבר רחוק מהציאות באופן קיצוני: ראשית, צריך לזכור שארה"ב זו לא בדיוק רוסיה הצארית או אירופה של ימה"ב. ארה"ב היא המדינה שבה יהודים חיו, חיים וכנראה ימשיכו לחיות - בביטחון רב יותר מאשר בכל מקום אחר בעולם. גם השפעתם של היהודים כקהילה היא לא בדיוק עדות להיותם קבוצה נרדפת.
שנית, רובשקין עצמו הוא איש עשיר כקורח - תכונה נוספת שחשוב מאוד להתייחס אליה כאשר מדובר בהתמודדות מול כתב אישום מרובה סעיפים. שלטונות לא ששים לעימותים משפטיים מול עשירים - שיכולים להעמיד סוללות עו"דים משובחים בהרבה מכל מה שהשלטונות יכולים להציע (לרשות רובשקין עמד לא רק קלמנט, אלא גם נת'ן לווין - גם הוא אחד מהגדולים בארה"ב).
ההצגה של רובשקין כקרבן יהודי אומלל שנרדף בגלל מוצאו היא שיא של חוצפה. אפשר לטעון שהעונש חמור מדי (אני ממש לא בטוח בכך, אגב), אבל להציג את רובשקין כאילו היה דרייפוס, זה גם זילות של פרשת דרייפוס (או פרשת בייליס, או עלילת הדם בדמשק וכן הלאה וכן הלאה), וגם שקר מכוער.

אין לי בעייה עם הקריאות להתפלל להקלה בעונשו, או אפילו לזיכויו של רובשקין - אבל חשוב שהמתפללים יזכרו שגם אם תשעת שופטי העליון יחליטו לגבות את הערכאות שמתחתיהם - זה לא הופך אותם לשונאי ישראל (ולא רק בגלל ששליש מהם הינם יהודים...).
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-04-2012, 20:52
  משתמש זכר channb channb אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.08.03
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "ערעורו של שלום רובשקין, שהורשע בעשרות סעיפי אישום - מגיע לביה"מ העליון בארה"ב"

רובישקין הורשע אך ורק בנושא ההונאה הבנקאית.
שכחת גם לציין שהסיבה שהוא לא יכל לעמוד בתשלומים היא בגלל שסגרו לו את המפעל במסגרת פשיטה שהונעה על ידי אגודת צער בע"ח שמתנגדת לשחיטה כשרה.
ישנם הרבה אתרים שמאזנים את התמונה, למשל זה.
http://www.canadafreepress.com/index.php/article/24416

לא כל דבר בארה"ב הוא מושלם ולפעמים המערכת המשפטית שם יכולה להיות מאוד לא הוגנת (כמו בישראל). שלום רובישקין עצמו פשט רגל, ההליכים המשפטיים עולים הון עתק כפי שאתה בעצמך כתבת, והוטל עליו קנס לא מבוטל. המשפט כיום ממומן על ידי גורמים בחב"ד שלהם אכן משאבים רבים מאוד.

אציין שאין לי דעה לכאן או לכאן וכתבתי את הנ"ל כדי לאזן מעט.
ישן 03-04-2012, 11:34
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

ה"הונאה הבנקאית" כללה סעיפים של הלבנת הון, בין השאר...
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי channb שמתחילה ב "רובישקין הורשע אך ורק בנושא..."

בנוסף, כאמור, הוא עבר בבוטות על חוקי ההגירה.

לא יודע מי סיפר לך שפושט רגל הוא בהכרח עני ודל. פשיטת רגל נעשית לרוב כדי ל-מ-נ-ו-ע מצב של הפיכה לעני ודל... מדובר בסעיף משפטי שנותן הגנה מפני נושים, ואני מבטיחך נאמנה שעם כל האמונה שחב"ד נורא אוהבים את החסיד רובשקין ורוצים לסייע לו - לשכור את פול קלמנט זה דבר שלא יעלה על הדעת, שכן הסכומים הדרושים לשם כך, הם עצומים.

מערכת המשפט יכולה להיות מאוד לא הוגנת בכל מקום. עם זאת, אציין שבדר"כ העשירים הם לא אלה שיכולים להתלונן על כך, ואוסיף שאין בדל של יסוד לטענה שהאיש נרדף בגלל שהוא יהודי.

הקריאות לתפילות למען האיש, וההשמצות כלפי המערכת שהרשיעה אותו בשתי ערכאות, הן דבר עצוב מאוד. מצד שני, אחרי שקראתי לאחרונה אודות סבלם הנורא של שלושה "בחורים" שהממשלה היפאנית המרושעת כלאה אותם רק בגלל שניסו להבריח לשטחה כמה רבבות כדורי אקסטזי, אני מבין שאין טעם לצפות להפנמה של העובדה שאסור להגן על עבריינים, אפילו אם הם מאנ"ש...
ישן 03-04-2012, 12:45

בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "ה"הונאה הבנקאית" כללה סעיפים של הלבנת הון, בין השאר..."

למיטב ידיעתי הוא לא הועמד לדין בקשר לחוקי ההגירה, וזאת משם שמאוד קשה להוכיח שהוא זה שעבר עליהם בבוטות. הוא בכל מקרה טוען להפך, ואינני רואה סיבה להאמין דוקא להדלפותיה של התביעה.

אני משער שחסידי חב"ד בהחלט עשויים לגייס למענו את הסכומים הנדרשים (לגבי הבחורים ביפן אגב היו הוצאות עצומות שלא מומנו על ידי המשפחות שחלקן לפחות חסרות יכולת). אני גם מאמין שלו עצמו אין את היכולת. המשותף בינינו הוא ששנינו משערים כל אחד לכיוונו הוא.

ההכרעה במקרים רבים עומדת על חוט השערה, ולהיות יהודי אף פעם לא מוסיף במקרים אלו, גם 'יהודותם' של שופטי העליון לא מוסיפה, וזאת בלשון המעטה.

ההבדל בין הגישה המערבית לבין היהודית מסתכמת במשפט ישראל אף על פי שחטא ישראל הוא. יש לסייע לאדם גם אם טעה וגם בשעת מצוקתו ובהחלט טבעי להתפלל עבורו.
ישן 03-04-2012, 18:03
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

ברור שאין סיבה להאמין לתביעה. 400 הלא חוקיים שנמצאו אצלו נפלו מהשמיים...
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי channb שמתחילה ב "למיטב ידיעתי הוא לא הועמד..."

אתה אולי חושב ששנינו משערים, אבל אני לא משער - במשפחה שלי היו כמה בעלי אטליזים קטנים למדי. כולם התפרנסו נהדר. האיש הזה היה האטליז הגדול ביותר בעולם. אם לדעתך הוא הפך לחסר כל, רק בגלל שבעצת משפטנים נקט בהליך עפ"י סעיף 11 (פשיטת רגל) כדי להיפטר מנושים מעיקים - אז אני מתקשה שלא להתפעל מהנאיביות...
"הבחורים ביפאן" הם מבריחי סמים שנטלו חלק בניסיון להכנסת רבבות כדורים בלתי חוקיים. מה היה התירוץ שלהם? "חשבנו שאנחנו בסה"כ מבריחים משהו אחר, פחות חמור"...
יש להם מזל גדול שהיפאנים שךל המאה ה21 הם רחמנים בני רחמנים. אם זה היה קורה להם ביפאן לפני כמה עשורים, או אם זה היה קורה להם בתאילנד, הודו, או לא מעט מדינות אחרות - הם היו נרקבים בכלא הרבה שנים, כמו שמגיע למי שמנסה להשתתף בפעילות בלתיח חוקית מסוג איקס, ומגלה שנוצל לטובת פעילות בלתי חוקית גרועה יותר, מסוג וואי.

היהדות היא ממש לא דת רחמנית, וגלגולי העיניים על מי ש"טעה" (האיש לא הורשע בסעיף מסכן אחד, אלא בעשרות - ובעשרות אחרים הוא לא הורשע רק בגלל קשיי הוכחה ולא בגלל שהוא זך ונקי...), הם לגמרי לא במקום. הניסיון המגעיל (אין מילה אחרת) להפוך פסקי דין ענייניים לגמרי למשהו שקשור בהיותו יהודי, הוא פסול מיסודו ומכוער להפליא. באותה מידה יכולתי להגיד לך שלו היה סתם בעל מכולת שנחשד בסעיפים דומים (רק קטנים בכמה סדרי גודל) - לא היית מוצא את פול קלמנט כסניגור שלו, ולא היית מוצא סוללת חברי קונגרס שתתערב לטובתו. האיש הזה לא יכול לצייץ על אפלייה לרעה.

אין לי בעיי שיסייעו לו אחרי שירצה את עונשו, ואין לי בעייה אם העליון גם יפחית לו כמה שנים - אבל הקמפיין שמציג את העבריין הזה בתור דרייפוס, מעורר בחילה.
ישן 03-04-2012, 19:21

בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "ברור שאין סיבה להאמין לתביעה. 400 הלא חוקיים שנמצאו אצלו נפלו מהשמיים..."

הויכוח לגבי מצבו הכלכלי חסר טעם. שנינו מודים שהרויח יפה, ושנינו מודים שהיו לו עלויות גבוהות + קנס. אני לא חושב שיש לך מידע קונקרטי לגבי מצב חשבון הבנק שלו. עד אז גם דבריך הנ"ל הם בגדר השערות, גם אם אתה חושב שהן מבוססות.

לגבי היפנים ובכן רחמנים אולי, בני רחמנים - לא הייתי אומר. את הבחורים שאחד מהם זוכה בבימ"ש יפני נשאיר לדיון אחר.

אכן לא הכל היה חלק אצלו והוא עשה טעויות רבות, מצד שני האשמתו בשורה של האשמות שלגביהן לעולם לא יתנהל משפט משום שברור לתביעה שלא ניתן להוכיחן מעוררת תחושה של רדיפה מצדו של התובע.

מה שלא ברור לי הוא נושא ההרשעה עצמה, ובענין זה אין לי דעה.
ישן 04-04-2012, 02:12
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

הויכוח אכן חסר טעם. הוא ו"הבחורים" הם חרדים, ולכן תגן עליו בכל מקרה...
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי channb שמתחילה ב "הויכוח לגבי מצבו הכלכלי חסר..."

1. אני לא "מודה" שהרוויח יפה. אני קובע שהוא איש עשיר ביותר. אם אתה מכיר מישהו עשיר מאוד שהפך לעני בעקבות מהלך משפטי של פשיטת רגל, אשמח אם תצייןם את שמו כדי שאוכל לתקן את השגיאה...
הוצאותיו עצומות. הן לא הופכות אותו לעני, הן רק מוכיחות שהוא עשיר. איש עני לא שוכר את פול קלמנט...

2. היפאנים רחמנים בני רחמנים. החבר'ה ישבו שנים סורות על עבירה שמצדיקה הירקבות בכלא. הזיכוי של אחד נבע מכך שהם, כאמור, רחמני-על - הוא הודה שתכנן להבריח עתיקות ולא ידע שזה סמים. בכל מקום אחר היו אומרים לו, ובצדק, "אזמה? תכננת לעבור על החוק, ובטעות עברת עליו יותר בחומרה - אז תשב קצת פחות - אבל עדיין תשב". השופט היפאני חס עליו יתר על המידה. היה עושה טוב לכולנו לו כל עבריין ישראלי בחו"ל (חילוני, סרוג, חרדי, ערבי, דרוזי וכד') ישב בחו"ל ולא ישוב הנה...

3. הוא לא עשה "טעויות". הוא ביצע עבירות פליליות, ולא בטעות, אלא בזדון ובכוונת מכוון. העובדה שלא כל עבירה פלילית ניתן להוכיח, לא הופכת את הניסיון להוכיח ל"רדיפה". אני שגם אל קאפונה עבר "רדיפה", שהרי לא הצליחו להוכיח נגדו 99% מהעבירות שבהן נחשד, ורק בעבירות מס הצליחו לתפוס אותו.

4. כן, ההרשעה נורא לא ברורה. איך לעזאזל הרשיעו צדיק נסתר שכזה בעשרות רבות של סעיפי אישום...
ישן 04-04-2012, 09:57

בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "הויכוח אכן חסר טעם. הוא ו"הבחורים" הם חרדים, ולכן תגן עליו בכל מקרה..."

בנוגע לכותרת אני יכול לטעון באותה מידה שאתה תוקף אותם רק בגלל שהם חרדים (זה בודאי נכון בנוגע לבחור שזוכה לחלוטין ראה סעיף 2).

1. להלן קישור למגבית כספית עבור רובישקין
http://failedmessiah.typepad.com/fa...monsey-567.html

2. את הבחורים מיפן אשאיר לדיון אחר. אך שוב אני מציין שאחד מהם זוכה משום שהשופט השתכנע ומשום שעמד בבדיקת פוליגרף בה הוכח שנפל קרבן לנצלנות מרושעת. אני מצפה ממך להדגיש זאת למען הגילוי הנאות.

3. טענה מגעילה כלשונך, אם אין לך הוכחות ואתה לא יכול להעמיד מישהו לדין אל תרוץ להכפיש אותו. הדלפות מחקירה הן דבר נבזי שצריך לעקור מהשורש בכל מקום.

4
ובכן אפתח בציטוט של עוה"ד לוין שייצג את מר רובישקין עד כה.
"Although I've argued many cases in the Supreme Court, I thought it would be helpful in terms of respect the court would give to a request for a review that would come from somebody who, quite frankly, is not Jewish and who is highly respected."

הטענות לגבי הפסיקה של השופטת הן שהיא הסתירה את מעורבותה כפרקליטה בשלבי החקירה הפשיטה והמעצרים. כלומר היתה לה דעה קדומה ומוחלטת בנוגע לתיק לפני שהתיישבה על כס המשפט. ההרגשה בקרב אלו שמלוים את רובישקין היא שתפרו לו תיק מכל הכיוונים, התקשורת בשילוב הכפשות סדרתיות כנ"ל, הפרקליטות ולבסוף גם שופטת תפורה. אני בכל אופן מסופק מכיון שהוא באמת עשה שם הרבה טעויות, מצד שני לא ניתן לדעתי להתעלם מהנ"ל, וכדי שהצדק גם יראה ראוי שיערך לו משפט חוזר.

באופן עקרוני לגבי עבירות צוארון לבן אני חייב לציין שמי שלא מסודר, יכול בקלות לעבור על החוק מבלי משים. אני חושב שזהו המקרה לגבי מר רובשקין ולכן אני קורה לזה טעויות.
עבריין לעומת זאת הוא רוצח, גנב רכב (שבארץ מקבל 3 חודשי עבודות שירות), מי שזורק נעל על שופטת (בארץ - 3 שנים, רצוי תליה פומבית בכיכר המדינה), או מי שמסית לטרור (רק אם הוא מהימין כמובן).

נערך לאחרונה ע"י channb בתאריך 04-04-2012 בשעה 10:27.
ישן 04-04-2012, 14:44
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

אז טענת. מותר לך לכתוב בדותות ככל שתחפוץ, כדי להציל את הטיעון החלש שלך...
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי channb שמתחילה ב "בנוגע לכותרת אני יכול לטעון..."

אני לא נגד "הבחורים" כי הם חרדים. אני נגדם כי הבריחו סמים. לו היו חילונים - הייתי רוצה שיירקבו בכלא בדיוק כפי שחשבתי שנכון שיקרה כאן. אתה מבין, אני לא מרגיש צורך להזדהות עם פושע רק בגלל שהוא ואני קונים בגדים בצבע דומה. אני מציע לך להתנהג באותו אופן - זה יחסוך ממך את ההכרח הכפייתי להגן על פושעים, שהדבר המשותף היחיד שלך עימם, הוא הבגדים...

העובדה שעושים מגבית למען מישהו, ממש לא מלמדת שהוא עני. היא בסה"כ מלמדת שהוא אוהב פראיירים. לא בדיוק חדשה מרעישה בהתחשב בעבירות שביצע...

לא יודע מאיפה הקרצת את השטות על "הדלפות מחדר החקירות" (שאכן הן דבר פסול), אבל את 400 הבלתי חוקיים, איש לא הדליף. מאות אזרחים ראו אותם בעיניים, אתה יודע - לא כ"כ פשוט להחביא אותם (למרות שהצדיק הנסתר ניסה...).

הטענות לגבי הפסיקה מצד אנשי רובשקין, מקבילות לטענות של מקורבי כל עבריין. לכולם תפרו תיקים, וכולם חפים מפשע. מה לעשות, העבירות שלו הן ממש-ממש-ממש לא טעויות. מה לעשות, את הלא-חוקיים הוא העסיק, את הלנות השכר הוא ביצע (עוד לפני שהרשעים האנטישמיים רדפו אותו - כאמור, גם יהודים הגישו נגדו תלונות בעניין), וחוקי הלבנת הון הם לא כאלה מסתוריים שכל אדם עלול לעבור עליהם בטעות. כדי להבין הון צריך ממש-ממש להתאמץ.

העובדה שפרקליטו משתמש במושגים מבחילים כאילו יהדותו עמדה לו לרועץ, היא דבר שניתן לצפות לו מצידו של סניגור פלילי. סניגורים פליליים גם מסבירים שהנאנסת נהנתה, שקרבן הרוצח קינטר את רוצחו, והנשדד בעצם הוא השודד האמיתי... אם תרצה לשכנע בחפות של חשוד בפלילים - עשה טובה ותביא טיעונים שאינם של סניגורו...

באשר לדיבור על "לא מסודר": מי שלא מסודר, לא מיוצג ע"י פול קלמנט, ולא זוכה לעשרות התערבויות מצד חברי קונגרס.

פשעיו של רובשקין גדולים בהרבה מאלה של גנב רכב ממוצע. מספר קרבנותיו גדול בהרבה. לא יודע מי סיפר לך שעבירות צווארון לבן הן כ"כ זניחות, אבל כשמישהו מעלים מסים - הוא גנב גדול מאוד.
ישן 04-04-2012, 16:46

בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "אז טענת. מותר לך לכתוב בדותות ככל שתחפוץ, כדי להציל את הטיעון החלש שלך..."

הטענה לגביך נכונה באותה מידה שהיא נכונה לגבי, גם אני מזדהה עם כל אחד שמרחף מעליו חשש שנעשה לו עוול ללא קשר לדתו או גזעו.

מצבו הכלכלי: כן כולם פראיירים ונאיביים ורק אתה יודע בודאות...

אינני יודע כמה שבח"ים היו שם, אני כן יודע שלא הוגשו כתב אישום, ומבחינתי האשמה ללא כתב אישום היא הדלפה. אם יש לך מה לומר תאמר זאת בבית המשפט.

ההרשעה: אם פשעיו של רובישקין כל כך גדולים מדוע היה צורך לתפור לו שופטת שהיתה מעורבת בתיק החקירה. הליך זה הוא בלתי מתקבל על הדעת, מבחינה שיפוטית. זה מקביל להליכים המתקיימים במשטרים בהם החוקר הוא התובע השופט והתליין, ואתה מדבר על הזדמנות הוגנת?! ההתערבות של הגורמים שהזכרת נכונה עניינית ומתבקשת, לאור העובדה שהם הבינו שהליך פסול זה מתאים למדינת עולם שלישי ולא לארה"ב של אמריקה.
אכן כדי להביא את המערכת להודות בנ"ל צריך את פול קלמנט.
ישן 04-04-2012, 16:53
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

לא, היא לא נכונה באותה מידה, ואני מניח שאתה יודע זאת...
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי channb שמתחילה ב "הטענה לגביך נכונה באותה מידה..."

מכיוון שמסתבר, שוב, שאין טעם בהמשך השיח הזה, שהרי מאות פועלים מצולמים הם "הדלפה" - הרי שאני מכריז בזאת על כניעה מוחלטת.
רובשקין הוא צדיק יהודי נסתר, ו"הבחורים" הם בסה"כ שלוחי מצווה שבאו ליפאן כדי להרבות בצדקה ובגמילות חסדים. מסתבר, שוב, שברגע שלובשים את המדים הנכונים - כל פשע הופך במקרה הטוב ל"טעות" ובמקרה הרע ל"רדיפה על רקע אמונתך".

מכיוון שכאמור נכנעתי, לא אבזבז את זמני במתן תשובה לשטות על "השופטת התפורה" (לפני הודעה אחת כתבת שזו "הרגשה בקרב אלה שמלווים את רובשקין", וכעת זה הפך לעובדה מוצקה. כנראה שנתגלה לך חזיון בשעות האחרונות, ובו זכית להיחשף לאמת הטהורה...). אני מאחל לך, לי ולכולנו שכל העבריינים לסוגיהם, יבואו על עונשם - בלי קשר לצבע הבגדים, למצבם הכלכלי, או לזהות הפטרון שלהם...
ישן 04-04-2012, 17:45

בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "לא, היא לא נכונה באותה מידה, ואני מניח שאתה יודע זאת..."

לא מאות פועלים מצולמים הם ההדלפה, אלא הטענה שהוא העסיק אותם באופן בלתי חוקי ביודעין ושהוא זה שעזר להם להשיג מספרי ביטוח לאומי מזויפים. רשלנות בנושאים אלו היא עבירה אזרחית המחייבת את החברה שכבר פשטה רגל בקנס כספי, ואילו עבירה עליהם בידיעה ובכוונה תחילה היא פלילית, כלומר כדי להגיע למר רובשקין באופן אישי, על התביעה להוכיח שהעבירה נעשתה על ידו ביודעין ובכוונה ונטל ההוכחה מוטל עליה.
בנוגע לכל השאר בוא ונמתין להחלטת העליון שם.

כדי לקבל מידע אודות העונשים האזרחיים (לא הפליליים) המוטלים תוכל לעיין כאן
USC § 1324a - Unlawful employment of aliens

נערך לאחרונה ע"י channb בתאריך 04-04-2012 בשעה 17:57.
ישן 04-04-2012, 18:00
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

היי, כבר כתבתי לך ששוכנעתי. האיש צדיק וראוי שיקבל את מדליית החירות הנשיאותית
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי channb שמתחילה ב "לא מאות פועלים מצולמים הם..."

ברור לגמרי שהוא לא העסיק פועלים בלתי חוקיים, אלא שהוא העסיק פועלים חוקיים, ואז באו אנטישמים -הפכו אותם לבלתי חוקיים, העלימו להם את מספרי הביטוח הלאומי - ודאגו שהוא לא יידע מזה, וכך יהפוך לעבריין שלא באשמתו או בידיעתו.
בגלל שבאותו זמן הוא היה עסוק בהפרשת מעשרות לגר, לאלמנה וליתום, ובחיפוש פרות אדומות שתתאמנה לעבודת הקודש - לא היה סיפק בידו לעלות על המזימה האנטישמית נגדו, וכך נפל קרבן.
למרבה המזל, ישועת ה' כהרף עין וכך לא יכלו הזדים למצוא הוכחות לכל ההאשמות שטפלו עליו, למעט כמה עשרות האשמות ספורות.

אין ספק, ר' שלום רובשקין שליט"א הוא סוג של צדיק נסתר שרק פעם בדור זוכה העם היהודי להנות מסוגו. אשרינו שזכינו לחיות בדור שכזה!
ישן 03-04-2012, 02:29
צלמית המשתמש של infected aviad
  משתמש זכר infected aviad infected aviad אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.10.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "ערעורו של שלום רובשקין, שהורשע בעשרות סעיפי אישום - מגיע לביה"מ העליון בארה"ב"

החלטתי לעבור דרך כמה מעוזי חרדים באינטרנט, ובאמת שזה עושה לי רע על הלב לראות את הגזענות... של החרדים.
רק בגלל שהאדם חרדי הוא חף מפשע.
בין הטענות שמצאתי:
  • הוא סבל מספיק.
  • הוא מסכן.
  • הוא תרם הרבה.
  • דרייפוס! דרייפוס! דרייפוס!
  • המקרה הוא לא ככה באמת.
  • אבל אני מסביר לך שהוא לא ככה באמת.
  • כי הוא לא ככה באמת!
  • דרייפוס!
  • אנשים אחרים שהואשמו באותן האשמות קיבלו פחות ממנו! (כי הרי כל שבוע אנחנו נתקלים בבנאדם שעובר 80 עברות מס ומעסיק 400 עובדים לא חוקיים בנתאים שלא היו מביישים את הקונפדרצייה).

נערך לאחרונה ע"י infected aviad בתאריך 03-04-2012 בשעה 02:39.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:17

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר