15-04-2012, 14:43
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.04.03
|
|
|
נמשיך:
פולארד יושב בכלא על בגידה בארצו והעברת מידע רגיש לישראל. הפלסטיני מכר שטח אדמה ליהודים
- כמובן שריגול למען מדינה ומכירת שטח זה לא ממש אותו הדבר, וכמו שאמרתי, יש הטוענים שארה"ב
והעולם הערבי בעצם שונים. כנראה שלא כולם מסכימים עם זה.
מצחיק אותי שאתה מתפתל עם עניין המרכאות. חוקי העברית מוכרים לי יותר מאשר לך. מרכאות
כשאתה מצטט מישהו זה נחמד ונכון, רק חבל שלא ציטטת אף אחד אלא ציינת עובדה, לפיה
פולארד ריגל. לא הייתה ש-ו-ם סיבה להוסיף את המרכאות ועוד אח"כ להתפתל ולטעון שבעצם
"ציטטת" מישהו (ראית? פה השימוש נכון, באופן עוקצני).
דוגמא: "ישראל נמצאת במזרח התיכון". האם היה צורך לשים את המרכאות? ממש לא, כי זאת
עובדה. "פולארד בוגד". האם היה צריך להשתמש במרכאות? טעות, כי זאת עובדה. 
עכשיו אני גם "תומך בתליות"? (עוד דוגמא לשימוש נכון, הפעם כציטוט) אתה רציני? כרגיל, סילוף
והמצאות. כך הפלסטינים פועלים (וגם עמים ערבים אחרים, אבל זה לא חשוב עכשיו). אני טוען
שלישראל אין מה לעשות עם המקרה הזה ואחרים כי איננו יכולים לחנך אותם להיות יותר נאורים.
אתה טוען שלי יש אי דיוקים ואתה טוען שאני תומך בתלייה? יא ווארדי...
עכשיו לפני שאני מתקן אותך על בורות אמיתית, אני אשאל כדי להיות בטוח, ושלא תגיד לי אח"כ
שלא הבנתי אותך, חלילה. כשאתה כותב "רובם באים לישראל או עוברים לחו"ל", אז למי אתה מתכוון,
(1) לכל המשת"פים הפלסטינים (2) לאלה שחשש לחייהם? כי לא ציינת את זה, ואני חושש שעקב
התבטאות לא נהירה שלך, אח"כ תטען שלא הובנת כהלכה...
אגב, שוב מדברר. זה הפך מקצוע שלך פה. אני לא טענתי שישראל לא צריכה להגן על אלה שמסייעים
לה, אלא שזה לא פשוט כמו שתיארת. היא יכולה להכניס משת"פים אליה או לשולחם לחו"ל אם יש חשש
אמיתי לחייהם, מאידך, אם הם נתפסו כבר ע"י הרש"פ או חמאס, הסיכוי להצילם לא קיים. ושוב, הם יודעים
טוב מאוד את ההשלכות. הם לא באמת צדיקים ולא עושים את זה מאהבת מרדכי, על אף שאתה מסוגל
בדיון אחד לזרוק לפח את כל דעות האחרות שלך רק כדי להצדיק טיעון כמו זה (עכשיו אני אדברר
קצת, מתחשק לי (; עוד מעט תטען שלא רק שהם לא רשעים, הם בעצם מלאכים)
רשעים זאת מילה קשה מדי עבור משת"פים וכמובן שאני לא כתבתי את זה, אלא אתה, בעוד ניסיון
כושל לשייך לי כל מיני דברים. מה שכן, הם בני אדם שפלים עם אמות מוסר נמוכות מאוד.
ושוב לעניין הבית, את אנלוגיית הבית אפשר להחליף עם הרבה דברים אחרים. עם חינוך לשנאת יהודים,
עם הוצאות להורג של משת"פים, עם אמירות חד משמעיות של אבו מאזן שהמדינה הפלסטינית תהיה
נקייה מיהודים. אז נטפלת לבית כשהתעלמת משאר העולם. ישראל לא תחנך אותם וגורלו של אותו
פלסטיני יחרץ בידם של הפלסטינים בלבד, ולא על ידה של ישראל. כך או כך, במבחן המציאות אני
צודק. ישראל לא תעשה כלום בנידון ובצדק. ואתה תטען שאנחנו צריכים להפעיל 8 מיליון מנופי לחץ
ולהציל את הפלסטיני היום, כדי שמחר יחסלו אותו (שזאת בדיחה בפני עצמה)