לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-05-2012, 23:32
צלמית המשתמש של Segmany
  משתמש זכר Segmany Segmany אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.01
Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
נחתם הסכם בין הבית היהודי לאיחוד הלאומי לריצה משותפת בבחירות

יושבי ראש הסיעות הבית היהודי והאיחוד הלאומי חתמו הערב (שני) על הצהרה כי ירוצו יחדיו ברשימה משותפת לכנסת.

ח"כ אורי אורבך ויעקב כץ פועלים חודשים רבים לאחדות המחנה הציוני דתי ולריצה משותפת לקראת הבחירות הבאות.

בהסכם הראשוני הערב נכתב כי אחדות המחנה באה "מתוך ראיית צורכי הכלל ומתוך אחריות ציבורית נפעל יחדיו למען חיזוק כוחה ועוצמתה של הציונות בתחומי החינוך, ההתיישבות, החברה, הביטחון ובעיצוב דמותה היהודית של המדינה".

עוד מצויין כי "הסכם בין המפלגות יערך בתום בחירת הנציגים של כל מפלגה בנפרד ויהיה כפוף לאישור יושבי הראש שיבחרו משתי המפלגות".

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/237636
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-05-2012, 17:24
צלמית המשתמש של פסטן
  פסטן פסטן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.12.09
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי golani_2 שמתחילה ב "מה רע בזקנים עצומים? בכל..."

אני רוצה מפלגת ימין - ימין-ימין ולא "ימין"-ליכוד - שתדבר אל הימין, ולא אל שבריר ממנו.
עם כל הכבוד לדתיים - ויש כבוד - יש גם ימין חילוני. אני רוצה לפנות אליו.

אם במפלגת ימין כללית יש 3 דתיים מתוך העשיריה הראשונה זה מצוין. אם יש 5 או 6 זה גם בסדר. אם יש רק דתיים ואריה אלדד, זה פחות טוב. משמעותית.

מעבר לכך, מה שחמור הרבה יותר - אני רוצה שבכנסת יישבו הנציגים שלי. אני לא הולך לרב לשאול איך להצביע בבחירות לאגודת הסטודנטים או איזו משחת שיניים לקנות בסופר, ובטח שאני לא רוצה שהנציגים 'שלי' בכנסת ישאלו את הרב איך להצביע. אני רוצה שייצגו אותי, לא את הרב.

אמר פסטן: שניהם גרועים, אבל עדיף להיות טיפש מאשר שקרן.

ישן 08-05-2012, 17:56
צלמית המשתמש של פסטן
  פסטן פסטן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.12.09
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי golani_2 שמתחילה ב "כאמור- המפלגה של בנט. אגב,..."

בנט נראה לי בסדר יחסית. גם איילת שקד. (אפילו שלא חקרתי אותם לעומק עדיין.)
מצד שני, השאלה היא במה תעסוק המפלגה. זה נחמד מאוד שהם עוסקים בכל מיני 'נושאים של המגזר', אבל צריך לתת דגש מספיק חזק על נושאים שמשותפים לימין (המדיני, לכל הפחות), כדי שאדם שמשייך עצמו לימין המדיני, אבל נייטרלי מבחינה דתית (או אפילו נוטה לכיוון החדשיסטים) עדיין יוכל למצוא את מקומו במפלגה הזו, כמצביע.

אתה בטוח לגבי מה שאמרת על הליכוד? אני חושב שרשימת הליכוד לכנסת נבחרת על-ידי כלל המתפקדים. תעיף מבט על חוקת הליכוד. זה שביבי אחר-כך מתחמן תחמונים ומצליץ קשות בפייגלין זה עניין אחר, אבל בעיקרון - הרשימה נקבעת על-ידי המתפקדים.

ולא, אביגדור ביתנו היא לא המפלגה שחשבתי עליה. אני לא רוצה מפלגה דתית מדי, אבל אני גם לא רוצה מפלגה שנוטה יותר מדי לצד השני. חוץ מזה שיש לי הרגשה שליברמן הוא יותר פופוליסט-מתלהם ופחות ימני. בכל מערכת בחירות יש לו איזו ססמה (נאמנות אזרחות, ברית זוגיות, חוק טל, וואטבר, חפר לי כבר ש"ס קונטרול נאש קונטרול בלה בלה), אבל בתכלס מה הוא והחבר הקטן שלו מהשב"כ עשו?
(אם כי, בהחלט נהניתי מחלק מפעולותיו כשר חוץ )

אמר פסטן: שניהם גרועים, אבל עדיף להיות טיפש מאשר שקרן.

ישן 08-05-2012, 18:34
צלמית המשתמש של golani_2
  golani_2 golani_2 אינו מחובר  
מנהל 20+, מו"ס

חבר מתאריך: 27.07.05
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי פסטן שמתחילה ב "בנט נראה לי בסדר יחסית. גם..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי פסטן
בנט נראה לי בסדר יחסית. גם איילת שקד. (אפילו שלא חקרתי אותם לעומק עדיין.)
מצד שני, השאלה היא במה תעסוק המפלגה. זה נחמד מאוד שהם עוסקים בכל מיני 'נושאים של המגזר', אבל צריך לתת דגש מספיק חזק על נושאים שמשותפים לימין (המדיני, לכל הפחות), כדי שאדם שמשייך עצמו לימין המדיני, אבל נייטרלי מבחינה דתית (או אפילו נוטה לכיוון החדשיסטים) עדיין יוכל למצוא את מקומו במפלגה הזו, כמצביע.

דווקא מהמעט שהצלחתי ללקט הם פחות הולכים לעסוק ב"נושאים של המגזר" ויותר לחזרה לשורשי הציונות באופן שפונה לקהל הדתי לאומי אבל גם לקהל הלא דתי. השימת דגש העיקרית שלהם עד כה היא מפלגה משולבת של דתיים ולא דתיים, הרב רונצקי ובנט מצד אחד, מצד שני איילת שקד שהיא ראש תנועת "ישראל שלי" (עכשיו לשעבר), הנוסף היה אמור להיות רונן שובל- יו"ר "אם תרצו" אבל הוא דחה את ההצעה.
ציטוט:
אתה בטוח לגבי מה שאמרת על הליכוד? אני חושב שרשימת הליכוד לכנסת נבחרת על-ידי כלל המתפקדים. תעיף מבט על חוקת הליכוד. זה שביבי אחר-כך מתחמן תחמונים ומצליץ קשות בפייגלין זה עניין אחר, אבל בעיקרון - הרשימה נקבעת על-ידי המתפקדים.

אני לא בטוח בכלל ואחרי שעתיים וחצי של ד"ר וויצמן אני גם לא מתכוון לבדוק, אבל עד כמה שידוע לי נשיא הועידה הוא זה שקובע (או שיש לו משקל כבד) את הרשימה ועל כך כל הטררם סביב אי-הבחירה, לביינתים, של ביבי לנשיא ועידת הליכוד.
ציטוט:
ולא, אביגדור ביתנו היא לא המפלגה שחשבתי עליה. אני לא רוצה מפלגה דתית מדי, אבל אני גם לא רוצה מפלגה שנוטה יותר מדי לצד השני. חוץ מזה שיש לי הרגשה שליברמן הוא יותר פופוליסט-מתלהם ופחות ימני. בכל מערכת בחירות יש לו איזו ססמה (נאמנות אזרחות, ברית זוגיות, חוק טל, וואטבר, חפר לי כבר ש"ס קונטרול נאש קונטרול בלה בלה), אבל בתכלס מה הוא והחבר הקטן שלו מהשב"כ עשו?
(אם כי, בהחלט נהניתי מחלק מפעולותיו כשר חוץ )

התפיסה שלי על ליברמן היא שהוא מאוד לאומי, אבל לא ציוני. יכול להיות שאני טועה אבל ככה אני רואה את זה.
אבל, זה מה יש, אין עדיין מפלגה שהנישה שלה היא ימניים "מסורתיים" ובגלל זה עד כה הצבעתי למפד"ל ולבית היהודי, כי הם היו הקרובים ביותר לנישה שלי אע"פ שאינני דתי (לפחות לא לפי ההגדרה היבשה), עכשיו אני מרגיש כאילו המפלגה של בנט פונה בדיוק לקהל היעד שלי.

אראל סג"ל

ותודה לדורון

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:34

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר