לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-05-2005, 12:50
צלמית המשתמש של amranal
  amranal amranal אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.05.04
"מכבי ת''א יכולה ליפול"

פיני גרשון: מכבי יכולה ליפול

מאמן מכבי תל אביב התייחס לפיינל פור שייערך בעוד שלושה ימים: "הגיעו ארבע קבוצות מצויינות, כל אחת יכולה ליפול". גור שלף על התקרית עם גרשון: "דיברתי עם פיני ואם מבחינתו הנושא סגור אז גם מבחינתי"
איתי שנקמן

הספירה לאחור נמשכת. ארבעה ימים לפני משחק חצי הגמר במוסקבה, מול פנאתינייקוס היוונית, ערכה מכבי תל אביב אימון נוסף ביד אליהו, לקראת המבחן האמיתי של העונה. מאמן הקבוצה, פיני גרשון, הצהיר: "מבחינתי העונה רק מתחילה עכשיו. כולם ציפו שנגיע לפיינל-פור, והשחקנים עצמם הצהירו על כך בתחילת העונה.

"בפעם הראשונה שהגעתי לפיינל-פור זה היה הסיבה לחגיגה, היום זה נתפס כמשהו מובן מאליו. זו פעם רביעית ברציפות שלי, אבל אני משער שההתרגשות תתחיל רק שנהיה במוסקבה". גרשון גם חשף את המוטיבציה העמוקה שלו להצלחה במוסקבה: "הבונוס שלי השנה גדול יותר מבשנים הקודמות".

"אנחנו מאד רוצים לזכות בגביע, אבל הגיעו ארבע קבוצות מצויינות וכל אחת מהן יכולה ליפול. גם מכבי. אף אחד מהמאמנים לא יכול להיות בטוח שייקח את הגביע". גרשון התייחס לעתידו האישי ואמר: "רק לאלוהים הפתרונים האם אמשיך במכבי. זה משהו שכולם ידעו בקרוב. זה תלוי בהרבה גורמים אבל בטח לא בתוצאות של הפיינל-פור".

גור שלף: "הכל מאחורינו"

אמש נוצרה סערה סביב התבטאויותיו של גור שלף על דקות המשחק שלו, או מדויק יותר, העדרן. שני הצדדים מנסים לצנן את הלהבות.

"דיברתי ארוכות עם גור", אמר גרשון, "והבנתי אותו אחרת ממה שהאופן בו התקשורת מציגה. אני לא אכבה שריפות שהתקשורת עשתה". גור שלף אישר: "דיברתי עם פיני ואם מבחינתו הנושא סגור אז גם מבחינתי. הכל מאחורינו".

מייסיאו באסטון אמר: "לפנאתינייקוס יש גבוהים שנותנים יחד תפוקה כמו סאבוניס, אז אסור לזלזל בהם. נצטרך לכפות עליהם את השיטה שלנו ולהכריח אותם לזריקות קשות. בעונה שעברה היה לחץ מדהים והעונה הכל יותר רגוע אבל כשנגיע למוסקבה גם זה בטח ישתנה".

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:30

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר