לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום פוליטיקה ואקטואליה, נא לשמור על שפה נאותה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > פוליטיקה ואקטואליה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-08-2012, 23:08
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
במרכז רישון קלטו עיני ואזני
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Cabin fever שמתחילה ב "איזה שכונה בהפגנה בת"א הערב"

מראות וקולות של בערך 15 פישרים שאני בספק אם יכולים להוציא דרכון בלי נוכחות של אמא, שלא לדבר על משלמים מיסים, שעשו קרנבל עם משרוקיות וסיסמאות "שלום=חינוך". איזה אלבינוס אחד שהפרצוף שלו משתרבב לכל שטות בולשביקית, עוד שלושה-ארבעה שיכולים חופשי להופיע כניצבים ב"הוביט" ועוד כמה עם חולצות של אחד הקומסומולים שלנו. פשוט פטתי... הם צעדו הלאה בדבוקה שלא היה ברור האם היא של אוהדי כדורגל שיכורים או מהפכני ואנבי שיכורים מטימטום. והכי מצחיק שאיזה ח"כ דיבר הערב על מיעוט המשתתפים כמסמל "ייאוש". אני מניח שלו היו שם מליון הוא גם היה מדבר על "ייאוש"... בולשביקים... אי אפשר עליהם.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-08-2012, 14:35
  eshely77 eshely77 אינו מחובר  
מנהל פורום סטודנטים

חבר מתאריך: 03.09.08
ראשון בבוקר 0615 אני בדרך לעבודה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Cabin fever שמתחילה ב "איזה שכונה בהפגנה בת"א הערב"

אני די אוהב את הרכיבה הזאת, עדיין לא לח מדי. הרחובות רק מתחילים להתמלא, על הכביש רואים את אלו שרוצים לברוח מהפקקים של יום א'. ובעלי העסקים הקטנים או אלו עם המקצועות הפחות מפנקים כבר מתחילים לעבוד.
בעודי יורד מקפלן לכיוון עזריאלי אני רואה זוג על טוסטוס שלא מתאים לי לאלו שהזכרתי. ועצמי אני חושב ששוב נפלתי במלכודת של הסטיגמות, זה שהזוג נראה בטלן לא אומר שהוא כזה.
בצומת של קפלן מנחם בגין, אני פוגש את חמישים החברים האחרים של רוכבי הטוסטוס, מצויידים בשלטים ובמגפון וצועקים "לא למדינת טייקונים" ועוד כמה דברים. האמת שהייתי רוצה להתסכל על שכתוב בשלטים אבל בעולם בו אני חי לא מקובל לאחר למקום העבודה, ואם הגעת רכוב על אופניים כדאי שתספיק להתקלח.

בכל מקרה אם ביום א' בבוקר הם לא עובדים, אז מתי כן?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:53

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר