לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ●●● ברוכים הבאים אל פורום צבא וביטחון ●●● לפני הכתיבה בפורום חובה לקרוא את דבר המנהל ●●● עקבו אחרינו! ●●● חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > צבא ובטחון
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-08-2012, 12:21
צלמית המשתמש של marloweperelab89035
  marloweperelab89035 marloweperelab89035 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.02.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי avifresh שמתחילה ב "חרם מטעם צה"ל על תת אלוף במי"ל מנחם שמיר"

"איפה האופניים שלך עכשיו? תאר לעצמך, שאתה יורד עכשיו למטה, למקום הרגיל, אבל האופניים לא שם. עצור את עצמך ברגע הזה, בשנייה שאתה מגלה שהאופניים לא שם, ותכפיל את הרגע הזה פי אלף. זאת המלחמה." (מתוך הספר "גוף שני", מאת עפר שלח, "זמורה ביתן", 1989, עמוד 92)
"סבלנות התמדה ולעיתים כדור בין העיניים" (סיסמת המארינס לללוחמה בטרור, אותה אימץ בשעתו מפקד גדוד 890 של הצנחנים, אמיר ברעם, כמוטו גדודי)
"המבחן שלנו כצבא הוא מבחן היכולת ולא מבחן הכוונה." (מתוך ההרצאה שנשא האלוף גדי איזנקוט "מאפייניו של עימות אפשרי בזירה הצפונית ובעורף" בסמינר לזכר חללי מלחמת לבנון השנייה שנערך באוניברסיטת חיפה ב־30 בנובמבר 2010)
"אני חושב שצנחנים מחזיקים מעצמם כמחויבים למשהו שכולם מחויבים אליו, אבל הם רוצים קצת יותר. זה לא שאנחנו פועלים מאחורי קווי האויב - אנחנו לכאורה כמו כולם. אז מה בעצם ההבדל? זה שצנחן עושה הכול וקצת יותר. זה מחייב אותך ביוזמה, בהובלה, בדוגמה אישית בקרב - וגם בקימה בפני שיבה באוטובוס." (הרמטכ"ל בני גנץ על השירות בצנחנים. מתוך הכתבה "מסיבת גנץ" מאת יוני שנפלד ונועה הורוויץ, "במחנה", 6 בינואר 2011)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-08-2012, 15:00
צלמית המשתמש של b.a
  b.a b.a אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.05.05
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי emile-a שמתחילה ב "[QUOTE=b.a]בושה. לא לצה"ל כזה..."

אתה יודע מה, לא מעניין אותי בכלל מה עשה האיש.
יכול להיות בהחלט שהוא התנהל באופן לא תקין.
מה שמקומם אותי זה נוסח הפקודה שהוצאה וכמות האנרגיה שהושקעה בה.
זאת לא הנחיה. זאת פקודת ביצוע מפורטת עם הנחיות ביצוע והנחיות לווידוא ביצוע (כמעט אמרתי "ווידוא הריגה").
ולא סתם, אלא פקודה תקיפה "עד אחרון אנשי מע"מ" (מי זה?).
בא נתאר לעצמו קיום מפגש מקרי אסור בין אחרון אנשי מע"מ לבין המוחרם הנ"ל בחדרי השירותים, האם יש לרכוס מיד את הרוכסן, לנתק מגע ולדווח על כך מיידית לרמ"ח?
מעבר לדרוש, אציין כי אם חלילה, הדיווח העיתונאי נכון, הרי יש כאן תגובה לא ראויה, תגובה מקוממת ומצערת הנוגעת לעיסוקיהם של קצינים בכירים בצה"ל, העוסקים בשאלות של אגו במקום בשאלות של בטחון.
יש כאן סימפטום מדאיג, שאת אותותיו ראינו זה לא מכבר בפרשת הרפז- גלנט ושות'.

ישן 18-08-2012, 23:06
צלמית המשתמש של Fang
  משתמש זכר Fang מנהל Fang אינו מחובר  
מנהל בפורום צבא וביטחון

חבר מתאריך: 26.11.05
Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי avifresh שמתחילה ב "חרם מטעם צה"ל על תת אלוף במי"ל מנחם שמיר"

ההשתלחות של התקשורת בצבא חוצה כבר כל גבול (מבקרים מדיניות, תוכניות ועכשיו את האנשים ברמה הפרטית), אני לא מאמין לאף מילה בכתבה עד שלא יוצגו עובדות.
- הסגנון בוטה ומאשים (ניראה שמרדכי גילת הוסיף להאשמות שלו סימן שאלה רק בכדי להמנע מתביעת הוצאת דיבה ולשון הרע)
- מחזיקים במסמך המסווג "שמור - לשימוש פנימי בלבד" וברוב חוצפה מפרסמים אותו (זו עבירה לכשעצמה אאל"ט, שווה בדיקה)
- כתבה חד צדדית, לא מכיר את מר מנחם שמיר אבל תגובת דו"צ כביכול "הצעת הייעול של ש' נבחנה על ידי גורמי צה"ל האמונים על הנושא ונשללה מסיבות מקצועיות ענייניות. חרף זאת בחר ש', יותר מפעם אחת, להעביר את פנייתו בדרכים שאינן מקובלות בצה"ל" שווה בדיקה מעמיקה יותר (רשמתי לעצמי לבדוק איתם את הנושא מחר)
- כמו כן לא נאמר באיזה תחום הצעת הייעול.

יש אשכול אחר המנסה לבחוש בנושא כדאיותו של טנק המרכבה 4 אשר מר שמיר היה ראש המנהלת שלו, לכאורה שתי כתבות הנוגדות אחת את השניה.

וכן, מדובר על הטנק הכי מתקדם בצה"ל אשר מח"ט 401 היוצא הגדירו (יחד עם חליפת מעיל רוח) כטנק הטוב בעולם, הטנק שאסור לאף גורם לא קשור להתקרב אליו ולדעת את מערכותיו הפנימיות ובודאי שלא לצלם אותן.
אבל בתקשורת יודעים הכל, שמו עליו ועל תהליכי אחזקתו X

תת רמה!

חברים, אני מצפה מכם לקצת יותר ספקנות בושא כתבות "תחקיר" בתקשורת, הריצה ל "בושה לצה"ל" וכד' לא במקום.
לא למדנו מספיק השבוע?

נערך לאחרונה ע"י Fang בתאריך 18-08-2012 בשעה 23:31.
ישן 18-08-2012, 23:49
צלמית המשתמש של Fang
  משתמש זכר Fang מנהל Fang אינו מחובר  
מנהל בפורום צבא וביטחון

חבר מתאריך: 26.11.05
Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי b.a שמתחילה ב "FANG היקר. תקשורת מחד והמסמך..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי b.a
FANG היקר. תקשורת מחד והמסמך הזה מחד. צה"ל יקר לכולנו. המסמך שהוצג לא מוסיף לו כבוד.
ביקורת אינה פסולה. כל דבר אמור להיות במידה הנכונה ותוך הסתמכות על עובדות נכונות.
נער הייתי וגם זקנתי. שירתתי שנים רבות בצה"ל. ראיתי דבר או שניים. פקודה כזאת טרם ראיתי.

אבל זה בדיוק העניין, אנחנו לא יודעים את העובדות, את הסיבה לכך שיצא המכתב הזה.
יש משהו צורם בעניין הזה, אבל אני לא שופט כי שוב אין עובדות - זו היתה פניה פרטית לס.הרמטכ"ל כשהאיש אינו פרטי בכלל, הוא חלק מהמפעל.

אם החרם הצה"לי אינו מוצדק אז זה רע מאד, אבל אם זה מוצדק אז אנחנו צריכים לברך על כך שצה"ל 2012 יודע לסנן גורמים חיצוניים שמנסים לנצל אותו ולפגוע בו.

בגלל סיווג האירוע לא ניתן לדון על המקרה (אירוע מסווג - אין פרטים), דרך הצגת הדברים בתקשורת היא הבעיה כאן

ישן 19-08-2012, 00:07
  asafk.asafk asafk.asafk אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.07.10
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי Fang שמתחילה ב "[QUOTE=b.a]FANG היקר. תקשורת..."

הייתי מעורב במקרה דומה לפני כ10 שנים, כאשר עוד לבשתי מדים יום יום לעבודה. כקצין בחט"ל, היתה לי השפעה גדולה מאוד על פרוייקטים עם הרבה מאוד כסף מאחוריהם. למפקדי היתה השפעה גדולה עוד יותר. ומה רבה היתה תמיהתנו כאשר בבואנו לפגישה באחת החברות, פגישה הרת גורל מבחינת פרוייקט מסויים, בחוץ חנה רכב תא"לים, ובפנים הוצג לנו תא"ל מסויים שהיה מפקדם של חלק מאיתנו, בתור המנכ"ל המיועד של החברה שמולה אנחנו עובדים. אני לא אכנס להתנהלותו של האיש, שהיתה מבישה לטעמי, אבל ברור לכם שכך אי אפשר לעבוד. כשדיווחנו על כך, יצאה הוראה ברוח הדוא"ל של רמ"ח מע"מ, האוסרת על מפגשים עם האיש לתקופה של מספר חודשים.

גם במקרה הזה, אנחנו לא יודעים מה ברקע האירוע.
נאמר שהאיש פנה והציע.
הצעתו נדחתה.
ועכשיו הוא פונה לאנשים בדרגים שונים שהוא איתם בקשר במסגרת עבודתו השוטפת ומנסה לקדם את אותו רעיון שכבר נדחה - ואני מניח שגם בשיטות גבוליות מבחינה אתית.
יש מקרים שבהם ראוי להנחות מערכת שלמה לא להיות בקשר עם אדם מסויים. אני רוצה להאמין שיש יסוד להנחיה הזו, הנובע מהתנהלותו של אותו אדם מול אנשי המחלקה.
להבדיל - אם היה מדובר בנוכל או גנב - זה היה מקובל, נכון?
אף אחד מאיתנו לא יודע מה הרקע, אנחנו רק יודעים שמישהו דאג להעביר חלק מהמידע לאנשי העיתון, והם בחרו לפרסם מתוך המידע שקיבלו את החלק שהם רוצים, כדי לייצר כותרת.

אגב, אומרים שאחד מסימני העת המודרנית הוא כמה פעולה קטנה יוצרת תגובה גדולה. פעם היה צריך לשלוח שליחים, רצים ופרשים כדי להפץ כזו הוראה, ואז היא עדיין היתה מגיעה למעטים. היום- יש קלות כמעט בלתי נסבלת שבלחיצה על "שלח", אפשר להפיץ פקודה לאלפים, כמעט בלי מאמץ.

אסף.

ישן 19-08-2012, 21:53
צלמית המשתמש של efekt
  efekt efekt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.12.08
מוזר שאף אחד לא התייחס לדברים שאתה מעלה אסף
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי asafk.asafk שמתחילה ב "הייתי מעורב במקרה דומה לפני..."

לדעתי הם מצביעים על משהו חמור ביותר - חבל שכולם מתמקדים במקרה הספציפי שמתואר בתחילת האשכול ומתעלמים מהפוטנציאל ההרסני של המקרה שתיארת, ומהאפשרות שהמקרה הנ"ל, נשוא האשכול, הוא גם מקרה כזה...
קצינים שפרשו והתחילו לעבוד באחת החברות הגדולות, ואז משתמשים בהיכרות שלהם עם האנשים במערכת ובהיכרות עם המערכת עצמה כדי לקדם אינטרסים של המעסיק שלהם - זה לא חדש, וזו תופעה מכוערת אבל קיימת מכורח המציאות (הרי מן הסתם שכרו את שירותיהם בגלל ההיכרות הזו שלהם עם המערכת) - אבל כשהם מנסים לקדם אינטרסים בכזו צורה אגרסיבית - כמו למשל עקיפת צינורות מקובלים - אז אני בהחלט יכול להבין אם כדי לאפשר למערכת "להתגונן", מוציאים "פקודה" כזו לחרם...

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Carl Sagan
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"

ישן 19-08-2012, 00:26
  מיקיטל מיקיטל אינו מחובר  
מערכות מודיעין חוזי (IMINT), מערכות חישה גילוי והתרעה - חלל, אויר, ים ויבשה. התנהלות ביטחונית, תעשייתית וחוזית בינלאומית

חבר מתאריך: 08.03.05
מצטרף אליך b.a
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי b.a שמתחילה ב "FANG היקר. תקשורת מחד והמסמך..."

אני לא מנוי על אלה הסבורים כי קיימת איזושהי קנוניה תיקשורתית נגד צה"ל. אני כן מנוי על אלה החוששים מהעברת ביקורת ציבורית חשובה גם על "פרות קדושות" - אישים וגופים כאחד.

אין כאן עניין של שמירה על סודות מדינה. אין כאן סיוע לאויב לא באופן עקיף ולא באופן ישיר. מדובר בביקורת על תהליכים שאסור, כך דעתי, שישתרשו בצה"ל או במוסדות מדינה אחרים - אגב. לטובת כולנו - ימין שמאל ומרכז.

אינני מתייחס לנושא סיווג החוזר הפנים צה"לי. זה אכן נושא בדיקה לביטחון שדה. אני מתייחס לתהליך הדחוי, שספק אם מבחינה משפטית ואטית צבאית הינו כשר גם אם הוא בתוך המערכת - ה"חרם".

גם לי אין גישה לפרטים Fang ובכל זאת - גם לו ידעתי אותם ספק גדול אם הייתי מצדד ב...."חרם". קיימות דרכים אחרות אטיות ותקינות להעיר ולאתגר את בעל הדעה שבנושא הנידון. במנהל תקין - ציבורי או צבאי-ביטחוני, הליך "חרם" פסול לגמרי לטעמי . הליך כזה מטרתו אחת - סתימת פיות ואזהרה לאחרים. אין כאן הסבר "תלמודי" ומתפלפל אחר המתקבל על דעת.

אנחנו מתקרבים, כך אני חושש, בצעדי ענק למדיניות טוטאליטארית ולהלך רוח אנטי דמוקראטי בציבור. בשם הביטחון. כחברה, כמדינה, טוב יהיה אם ניזהר מהמערבולת המסוכנת הזאת. העיתונות אינה אויב העם או אויבו של צה"ל כפי שרבים בינינו ממהרים לזרוק לחלל העולם. יש כתבים טובים ויש כתבים טובים פחות. העיתונות הינה אספקלאריה (ראי) העם. לטוב ולרע. עיתונות ימנית, עיתונות מאוזנת ועיתונות שמאלית - חשוב מאד שישמע קולן.

גם כשמדובר בצה"ל - ואולי דוקא כשמדובר בו.

כל זמן שאין פגיעה ברורה ואנטי חוקית בעליל בבטחון המדינה.

תוספתא - אינני מצליח להוריד את שתי ההודעות העקרות שקדמו להודעתי זאת. אינני יודע גם כיצד עלו לרשת. מתנצל על העריכה המשולשת...

נערך לאחרונה ע"י מיקיטל בתאריך 19-08-2012 בשעה 00:50.
ישן 19-08-2012, 01:21
  מיקיטל מיקיטל אינו מחובר  
מערכות מודיעין חוזי (IMINT), מערכות חישה גילוי והתרעה - חלל, אויר, ים ויבשה. התנהלות ביטחונית, תעשייתית וחוזית בינלאומית

פילוסופית !? - כלל לא...
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי Fang שמתחילה ב "מיקי ידידי אתה רואה את הדברים..."

זו אינה שאלה "טכנית". המערכת הצהל"ית הגיבה לאיש חוץ. תא"ל במיל., אזרח המועסק בחברה בבעלות התע"ש - חברה בבעלות המדינה (משרד הביטחון אמון עליה כמדומני).

זו אינה סתימת פיות בתוך המערכת הצה"לית שם אכן ההתנהלות אינה דמוקראטית.

האם נראה לך Fang כי ביקורת דומה בדמות "חרם" גורף בתוך צה"ל כלפי מנכ"ל אלביט למשל היתה מתקבלת על הדעת?
האם נראה לך כי נוהלי משהב"ט זהים לאלה של צה"ל?

מה ומי יעצור "חרם" צהל"י על מנהל בית חולים ממשלתי שיתריע על מחדלים בתחומו בהיבט הצה"לי או יציע שיפורים לפתרון הבעיות.

היכן בדיוק ומתי - בהתנהלות ה"טכנית" של צה"ל הונהג נוהל "חרם" בפקודות מטכ"ל....

תגובת דובר צה"ל אליה התייחסת הינה תגובת הגוף עליו הוא אמון לשמור מבחינת הסברה. כמשל החתול וחלב.... לא ציפיתי לתגובה שונה.

יש נהלים בצה"ל ואתה בוודאי לא זר לרוחם . אם זו פירצה בנוהלים - זה הזמן לתקנה.

ההתנגדות להצדעה בסך - אינה "פילוסופית" ואינה "התפלספות" - מקורה בחשיבה והערכת הנושא הרציני הזה. גם אם הוא לבוש מדי צה"ל.

נערך לאחרונה ע"י מיקיטל בתאריך 19-08-2012 בשעה 01:25.
ישן 19-08-2012, 01:42
  מיקיטל מיקיטל אינו מחובר  

אני לא מתעסק בפרטים שמאחורי ה"חרם"
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי emile-a שמתחילה ב "שוב אני שואל, מאיפה אתה כלכך..."

בנושא שכזה מתחייב לדון ברמת העיקרון קודם לכל.

לשאלתך "מאיפה אני כל כך נחרץ..." - מנסיון אדוני. משנים רבות מאד במערכת. משנים רבות מולה גם כן. מהבנת המושג "מדרון חלקלק", מדאגה גוברת והולכת לשילטון תקין וליחסים בין צה"ל לבין מערכות אזרחיות יחסים אותם אני חווה לא מעט.

ומה הסימוכין לתהייתך שלך? מדוע לדעתך מותרת הקצנה לכדי "חרם" מול ביקורת, תהה אשר תהה (ובלבד שאינה פוגעת בביטחון המדינה!!!). ביקורת שמשמיע איש בדרגה ובתפקיד אותם הערכנו כששרת בצה"ל. ועתה הוא מחוצה לו.

מה אתה יודע שאני אינני יודע?

האם אזלו "מקלות הלקאה "קבילים אחרים לפיקוד הצהל"י - שיחה, התרעה, איתגור, וויכוח, ועוד ?

באילו "הרבה מאד אירגונים" מכיר אדוני התנהלות "החרמה" מהסוג הנידון ? (אינני מתייחס להיבט ביטחוני כרגישות להעברת מידע לגורמים עוינים)

אני דוקא מכיר ציבור כזה - הוא אינו לובש ירוק... הוא לבוש שחורים....
ישן 19-08-2012, 12:52
  emile-a emile-a אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.05.06
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי מיקיטל שמתחילה ב "אני לא מתעסק בפרטים שמאחורי ה"חרם""

ציטוט:
במקור נכתב על ידי מיקיטל
בנושא שכזה מתחייב לדון ברמת העיקרון קודם לכל.

לשאלתך "מאיפה אני כל כך נחרץ..." - מנסיון אדוני. משנים רבות מאד במערכת. משנים רבות מולה גם כן. מהבנת המושג "מדרון חלקלק", מדאגה גוברת והולכת לשילטון תקין וליחסים בין צה"ל לבין מערכות אזרחיות יחסים אותם אני חווה לא מעט.

...

אה?? אז למה לא אמרת שמנסיון אתה כל כך נחרץ....
הרי בגלל שיש לך ניסיון ברור שבכל דיון בעיתונות בין אדם בודד לבין צה"ל צה"ל הוא הפושע והאדם הבודד בסדר...ברור, כי הרי לך יש "ניסיון".
שמע הוכחת את הטענה..
אני כבר מודיע למח"א לשחרר מהכלא את החברה שהרביצו לרס"ן לא מזמן..שהרי הוא זה בכלל שקילל אותם קודם בצורה גזענית וכו'....אין סיכוי שהם משקרים, הרי היה כתוב בעיתון ולך יש ניסיון.
תודה על ההסבר.

ישן 19-08-2012, 20:19

בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי מיקיטל שמתחילה ב "רות סוף...."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי מיקיטל
קראתי לא מעט הודעות סרקאסטיות ומתנשאות שלך בפורום אמיל. בדרך כלל לא התערבתי בשיח הפשטני והארוגאנטי שיזמת.

תגובתך וסיגנונך אינם מתאימים לדיון רציני.

לא אוסיף להתכתש איתך ברמת התגובה שהצגת.

עד כאן.

פשטני אני מסכים.
אבל לקבל הערות על ארוגנטיות ממי שמצפה שנקבל את דבריו (שאין בהם כלל רציונל) רק כי הוא בעל "ניסיון" ,בעוד אנו פשוטי העם רק קוראים בעיתונים על מה שקורה, זה קצת מצחיק.
אתה אכן כותב ברמה יפה ומושקעת.
אבל אל תשלה את עצמך לגבי ההתנשאות וארוגנטיות שבהודעתך שלך, חטאת בזה כאן ובפעמים רבות בעבר.
חזרה לפוסט הזה, ההערה שלך כאמור שנקבל את דעתך שצה"ל טועה והבחור צודק רק כי יש לך "ניסיון" היא מגוכחת ומתנשאת... תביא מעט מידע ספציפי במקום סיסמאות ונשמח לקבל את דעתך...

ישן 19-08-2012, 02:02
  מיקיטל מיקיטל אינו מחובר  

דעתי ברמה העקרונית של המעשה...
בתגובה להודעה מספר 29 שנכתבה על ידי Fang שמתחילה ב "[QUOTE] תגובת דובר צה"ל אליה..."

את מה שברור לי - הבעתי. אין צורך לסכם את דעתי. גם אם סימן שאלה בסופו....

הכתבה לדידי אינה רדודה, ואינה מגמתית (כיצד הגעת למסקנה שכזאת!?).

גם אותי מסקרנים פרטי הפרשה, אבל עד אז אני דן כאן ברמה העקרונית בלבד. נוהלי צה"ל נובעים מדיונים עקרוניים ולא מהתייחסות פרטנית למגוון עצום של משתנים. לא ידוע לי נוהל "חרם" כלשהו מהסוג הנידון.

את המשך המשפט שלך לא הבנתי. מה עושה שם המילה "שלילי" ? סייע לי להבין בבקשה. האם אינך מטה את הנושא ואת מסקנתך בעצמך?

ובנוגע לתגובות דו"צ - מציע לקרוא שוב במאמר בזהירות את מהלך ההתיחסות ותוכנה מכוון לשכת הדובר ואת תשובת הדובר האחרונה. איש איש רשאי למסקנותיו הוא.

נערך לאחרונה ע"י מיקיטל בתאריך 19-08-2012 בשעה 02:28.
ישן 19-08-2012, 01:17

בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי sh_woll שמתחילה ב "אתה במיעוט המפוכח, יופי כי..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי sh_woll
אתה במיעוט המפוכח,
יופי כי אתה מפוכח,
גרוע כי אתה במיעוט,
מפוכחים במיעוט = איבוד יתרוננו האיכותי = סכנה לביטחון המדינה

שום דבר לא השתנה מאז שצה"ל הוקם בנושאים המדוברים כאן בשרשור..
לא לטובה, לא לרעה..לא בפרצי הנוסטלגיה שאתה מייצג ולא בביקורת חסרת נתונים הנפוצה במחוזותינו..
לעניין השרשור..
למרות ההערות הפומפוזיות של עמיתי..הכל בשרשור הזה בפרטים הקטנים שלא נמצאים כאן..
הסיפור הזה יכול להיות מחדל צה"לי ויכול להיות קשקוש גמור...להבדיל מדבריהם החדים וחסרי הדילמות של אחדים כאן אני לא חושב שאפשר להכריע ללא הפרטים שאין כאן..
"

ישן 18-08-2012, 23:35
  sh_woll sh_woll אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.12.06

אני לא מופתע,
מדובר בתיפקוד המערכת,
ביעילות תגובותיה,
ביכולת המערכת לקלוט אינפורמציה, ולהשתמש בה כהלכה,
נפגשי כבר עם המערכת, כמה דוגמאות:
-כתבתי מכתב ובו -אפשר לומר- הצעת יעול,קיבלתי מכתב תודה מרב"ט אתי, וזהו.
-פניתי לדובר צה"ל,וקצין חינוך,לשם קבלת פרטים על ההצהרה כי צה"ל הינו הצבא המוסרי ביותר בעולם,רציתי לראות עבודה ,מחקר, משהו...קבלתי רק תשובות לא רלוונטיות.
-לפני ימים אחדים בקשתי מדובר צה"ל לדעת מה הפקודות שעברו עליהם החיילים שביקרו אצל נערת ליווי ביוון,אמרו לי שיחפשו, אני עדיין מחכה.
אני רואה קשר בין הדברים,
חשיפת מקרה קיצון בודד כשהדבר נוגע לתא"ל רב זכויות, אין בכוחו לגרום לשינוי.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:48

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר