06-10-2012, 20:58
|
|
|
חבר מתאריך: 11.06.11
|
|
בתגובה להודעה מספר 56 שנכתבה על ידי b.a שמתחילה ב "מי שמדבר על זה שהם בכיינים שינסה לחשוב שהוא יהיה באותם תנאים כול השירות שלו"
ציטוט:
במקור נכתב על ידי b.a
אני למשל, שירתתי שנתיים רצוף במחנה קבע בסיני. תנאי המגורים שלי היו כדלקמן: מגורים באהלים 11, שירותי בול - פגיעה, חפורים בקרקע המדבר, מקלחות שדה, בד"כ רק עם מים קרים, סופות חול יום- יומיות (מי מכיר את הציקלון המסתובב במרחבי המליז?). באימונים (והיו לפחות 5 בשנה, ישנים על קרקע המדבר. לא היו שק"שים נורמליים וגם לא מזרוני צוות. עכברים וחולדות, מים קפואים החורף....וזה עוד כלום לעומת מה שעברנו בשבעת חודשי המילואים של 73-74.
אני לא חושב שתנאים כאלה צריכים להיות גם לחיילי צה"ל כיום, אך מכאן ועד תנאי הבכי ששומעים כאן, רב המרחק.
ואתה, לפני שאתה שולח אותנו "לחשוב שהוא יהיה באותם תנאים", תחשוב טיפה מה עברו חיילים שנלחמו במלחמות אחרות.
|
והמשפט שחיכיתי לו - זה המשפט האחרון שכתבתה , ואם אתה חיית בתנאים כאלה שנתיים , וכול אחד שחיי בתנאים כאלה ירשום שהוא חיי בתנאים כאלה - זה בסדר?אם אין אפשרות אחרת וזה מה יש אז אין בעיה (סה"כ צבא ולא קייטנה) , אבל מדובר כולה בכמה מכולות מקלחות שדה ואוכל אני בטוח שצהל הגדול יכול לארגן את זה בלי בעיה.
דרך אגב , אם מדברים על בכי , שנינו יודעים שמי שכתוב בעיתון לא תמיד נכון , סיכוי גבוה מאוד שהכתב ניפח את זה . רוצה לראות בכי אמיתי תסתכל על כתבות שנעשו בגדודים על ביטול הפז"ם (וכן יש גם כמה כתבות על התנאים , גם מחירניקים גיבורים ולא רק נ"מ)
|