"מצחיק מאוד הסרטון של ג'ימי קימל - שזה קטע מוזר, כל פעם שאני רואה תוכנית שלו היא ממש גרועה, אבל סרטונים שיוצא לי לראות ממש טובים.
מה שכן, זה מוזר, את האדם השני החודש שמפרסם סרטון של ג'ימי קימל כהוכחה למשהו.
זאת תוכנית בידור, היא לא מתיימרת להיות משהו אחר..."
לא הבאתי את זה כהוכחה לכלום.
מין הסתם, זה הצחיק אותי - אז חשבתי לשתף כאן.
אני יודעת שזו תכנית בידור, אתמול הסתכלתי כי דון ריקליס היה שם...
" - הם בוחרים את הקטעים שהם רוצים לשדר והם מעבירים את הרעיון שהם רוצים להעביר (גם פעם שעברה שמישהו צירף סרטון של קימל זה היה בידיוק אותו רעיון - אמריקאים יתלהבו מאייפון חדש, גם אם זה בעצם אייפון ישן) המסקנה היא מאוד פשוטה: כל האמריקאים שרואיינו לכתבה הם אנשים שמוכנים לשקר כדי לקבל את רגע התהילה שלהם בטלוויזיה -"
לדעתי אנשים לא שקרו בשביל רגע התהילה, אלה כי לא רצו להודות שלא צפו בעימות.
יש לא מעט לחץ להתעניין בבחירות - ולבחור במועמד ה"נכון".
אני למשל לא אומרת למי אצביע (כי אני לא) - ומרגישה שאנשים מסכלים עלי כאילו משהו לא בסדר איתי, שאני לא מכריזה בפירוש שאובמה הוא האחד והיחיד...
כל מסקנה אחרת היא סך הכל תוצאה של עריכה טלוויזיונית שנועדה לגרום לך לקבל הוכחות למשהו שמראש חשבת שהוא נכון. (את לא יודעת כמה אנשים רואיינו באותו יום, את לא יודעת כמה מהם ענו שהם לא ראו או אפילו תיקנו את המראיין ואמרו שזה יהיה היום בכלל וכו...)
בכל מקרה, אני יכול להגיד שיכלתי לצפות מראש את התגובות פה באשכול עוד לפני ששודר משהו - אנשים נוטים להיות מאוד משוכנעים במה שהם מאמינים בו.
אני לא טוען שאני שונה פה ממישהו אחר, אבל אני כן חושב שזה קצת מגוחך לבקר התנהגות מסויימת ובאותו זמן להתנהג בידיוק באותה צורה.