לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-10-2012, 13:09
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
מי היה האפיפיור שלהם אותו הזמן?
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "הידעת שבועידה האקומנית השלישית של אורתודוכסית מרצ הוחלט לבטל את הטבילה בבריכת המזרקה"

בטח מישהו ממשפחת הבורג'ומס... בזמנו של האפיפיור יוסף רליקיוס זה לא היה קורה...

האמת שאתמול כמה "ניו בורן לפטיז" כאלה תפסו אותי ואת הגברת ברחבת היכל התרבות ברישון (AKA-"מסלול הסקייטבורדס ד'רישון"). בהיותינו מאוד אשכנזים נראינו ללובשות החולצות הכחולות (לא זוכר האם אלה היו ממסדר ה"עובדיים", "שמו"ציים" או שמא היו מה"מחנותיים") כקליינטים מתאימים לקצת "מייסיון" בריא.

"שלום לכם אני רוצה לעניין אתכם ב..." אמרה העלמה והגישה פלאייר עם איקונת הקדוש.

"לא תודה אנחנו לא מעוניינים וגם מאוד ממהרים כי תיכף שבע וסוגרים את החנות אליה אנו צריכים להגיע" עניתי לה בנימוס (שאני מקפיד עליו עם כל המיסיונרים: שמאל/נ-נח-החמ-נחמן/זכויות הגרב במשפחה וכו', למרות שאיש מהם לא ממש עושה לי את זה, בהיותי חילוני).

"זו בדיוק הבעיה! שלאנשים אין כבר זמן לדברים כאלה - לדמוקרטיה ולשלום" ענתה העלמה צחורת השיניים ושאת ראשה מעטרת רעמת שיער יהודית למהדרין (גלית, חומה ושופעת - בלי שמץ שיפוצי "שיקסע-לייק" האופיינית למתייוונים).

רציתי לשתוק ולהמשיך (היא בת 16-17: לא הגיל הנכון להטיף מוסר) אבל בח"ל, שאין לה "פורום פרש" לשפוך בו תסכולה אודות מעללי הצלבנים משמאל או מימין (נוער הגבעות/נוער הכיכרות/נוער הנרות) לא שתקה: "אנחנו היינו פה כשהוא עוד היה חי וראש ממשלה - תנסי למכור למי שלא היה פה אולי תצליחי".

ב"פרש" הייתי קורא לה טוקבקיסטית, אבל בעולם החיצון היא הצודקת...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-10-2012, 10:06
  משתמש זכר shruki shruki אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.10.08
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "ואיך בדיוק כל זה מוכיח שישראלים מתעניינים בכלכלה?"

כי הם גרמו לשינוי בסדר היום הציבורי. במיוחד, אגב, כשהביטחון פחות מעניין אנשים כיום (מתי התפוצץ אוטובוס או קניון? קסאמים כמובן לא מעניינים אף אחד.). לפני תחילת המחאה, אף אחד לא חשב להתחיל להשוות מחירי מוצרים בישראל ובחול. מפלגת העבודה התעסקה בקמפיין מדיני ולא בכלכלי, והיום אף אחד בכלל לא יודע מה שלי חושבת על הפלסטינים. אני אישית רואה יותר ויותר הדיוטות לכאורה שקוראים עיתונים כלכליים, או מתחילים שיחות חולין ומערבבים מילים שהם לא ממש מבינים כמו קפיטליזם.

ישן 26-10-2012, 12:42
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
לא אני לא מסכים אתך...
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "נו, אז אתה מסכים איתי.. לא..."

אני טוען שהישראלי כלל לא מתעניין במה שאתה מדבר עליו. פחות אפילו מפעם-או יותר נכון "יותר אנשים מתעניינים בצורה יותר שטחית" (פעם פחות אנשים היו מתעניינים יותר לעומק).

"לדבר" על עניין ממש לא הופך אותו למקובל יותר. לפעמים אפילו פוגם מאוד ביכולת להניע מהלכים: לדוגמא... כל המחאה של לפני שנה וחצי... סתם גל עכור של טיפשות ורדידות שלא שונה מהבהלה לצבעונים בהולנד לפני כמה מאות. שום-כלום בריבוע. אתה יותר מדי אופטימי בקשר למצב. במקומך דווקא הייתי חרד... התעניינות בכלכלה אמורה להיות משהו בריא, לא סוג של אמונה טפלה. *

* חוסר ההבנה הבסיסת בכלכלה, או ניהול, היא מגרעת ישראלית מולדת כמעט. אני רואה את זה היטב בכל תחום שנגעתי בו בחיי (פרט ליהלומנות, שהיא ענף גילדתי וכמעט מאפיוזו במאפייניו). ישראלים בדרכות של סמנכ"לי שיווק, או כספים, עולים על מטוס לחו"ל ונראים בפגישות כמו חאפרים מוחלטים-אפילו ליד קולגות מיוון, טורקיה או ירדן (מדינות שלא משתוות לנו ביעילות או תחכום של מערכת). זה קשור לאדישות המוחלטת כלפי הנושא: שנתפס כעוד "שחור".

ישן 27-10-2012, 10:12
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
יש לך הערכה כמה מהישראלים מתענינים ומתעמקים [במידה בינונית] בפוליטיקה, בטחון והסטוריה
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "לא אני לא מסכים אתך..."

לעומת עמיתיהם האמריקאים?

אני סבור שהישראלי ה'בלתי מעורב' גם אם הוא צפונבון/חרדי/ערבי עדיין ידע יותר על אישים בפוליטיקה המקומית, על הגאוגרפיה וההסטוריה של ארצו ועל ההתפתחויות בסביבתו ובעולם מאשר האמריקאי 'הבלתי מעורב'.

מה שלא ניתן לומר על תחום הכלכלה.

נ.ב

אתמול בערב ביומן החדשות היתה כתבה שבה הסתבר שהמפלגות גילו בזכות צעיריהם שקיים כזה דבר אינטנרט. במהלך הכתבה צולמה 'פעילה' בתא העבודה באוניברסיטת ת"א המסבירה מחוייכת ומדושנת למצלמה שהיא 'לא חושבת שהיא לשלם שכר דירה ולא חושבת שהיא צריכה לגור עם ההורים' ולכן היא פעילה ב'עבודה'. קצת אח"כ היא או מישהי דומה לה התרגשה מכך ש'אנשים מוכנים להפסיד שיעורים וסימסטרים שלמים בשביל פעילות פוליטית כי אכפת להם' שזה במילים אחרות 'ממי ופפי בין כה שורפים כסף על התואר המצ'וקמק שלנו ועל הדירה בדיזינגוף רק שנתעסק בפוליטיקה ונעזוב אותם בשקט - אז מה,
שלא נעשה את מה שבאנו בשבילו לקמפוס?' [טל"ח לגבי דיוק הציטוטים אבל זה מה שהיה בערך]
ישן 27-10-2012, 14:47
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
כן. אותי לפחות לימדת לא מעט דברים בנושאי כלכלה.
בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "משהו שתמיד רציתי לשאול- האם..."

הדיון כאן בד"כ נעשה מול מוחות מבוססי דעה אבל פתוחים. אני מוצא עצמי לא אחת מהרהר ולעיתים מקבל ולו חלק מדברים שאומרים קגנס, אשלי, אמיל וגם אורחים פחות תדירים.

זה שאני מחייך מול התמימות של אלון והציניות של רוג או זועף מול הריחוק של 'המורה' והבטחון העצמי של עופר123 - לא אומר שאני לא מקשיב לכל לדבריהם בטרם איני מסכים עימם ולפי זה שאתה לוקלוק וכן הלאה שבים לכאן אז כנראה שגם אתם.

כך גם בנושאי דת ומדינה. גם מעורבות של תגרנים מקצועיים משני הצדדים מושכת את העין ומאתגרת את המחשבה ובטח ובטח פוסטים מושקעים כמו של צ'אנב.

נ.ב

אבל אין כמו להעביר דאחקות עם אורי וגל

נערך לאחרונה ע"י .ישראלה היפהפיה בתאריך 27-10-2012 בשעה 14:55.
ישן 27-10-2012, 14:13
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
אגב, אני ממליץ על הסרט הזה לכולם, למרות ההשקפה הפוליטית שבבסיסו
בתגובה להודעה מספר 40 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "remember remember the forth of november"

יוצרי הסרט הם שמאלנים קיצוניים ואנטי ממסדים קיצוניים, נראה שמטרת הסרט היא למצוא הצדקה מוסרית לאלימות ולטרור ולמרות זאת אני ממליץ עליו משתי סיבות א. "דע את האויב" ב. הוא פשוט עשוי מאוד טוב. בניגוד לאמני השמאל הקיצוני אצלנו, בארצות הברית הם כנראה יודעים לעשות יותר מאשר לחתום על עצומות.

שמו של הסרט הוא "v for vandetta" הוא מבוסס על קומיקס אנרכיסטי, במקור v הייתה A (סמל האנרכיזם)

מישהו פה ראה את הסרט?

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

נערך לאחרונה ע"י looklook בתאריך 27-10-2012 בשעה 14:18.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:26

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר