לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-12-2012, 20:35
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
כתב "הארץ" מאשים את שגרירותנו באירלנד ב"פרובוקציה"

בבלוג שלו, העוסק במתרחש במשרד החוץ, כותב העיתונאי ברק רביד כך:
ציטוט:
היום, לרגל חג המולד הממשמש ובא, העלתה השגרירות לדף הפייסבוק שלה תמונה של ישו ושל אמו מריה הקדושה. לצד התמונה הופיע הכיתוב הבא: "מחשבה לחג המולד… אם ישו ואמו מריה היו חיים כיום, הרי שכיהודים ללא הגנה שגרים בבית-לחם הם היו נרצחים בלינץ' ע"י פלסטינים עוינים. רק מחשבה…".

רביד טוען ש"מדובר בטיעון נמוך ופשטני" ושהוא "פוגע בקודשי הנצרות". משרד החוץ המבוהל מיהר לסלק את הסטטוס, והבהיר שיחקור מה קרה...

http://blogs.haaretz.co.il/barakravid/238/

------------------------------------------------------------------------

מעבר לדמגוגיה השמאלנית המשעממת שיש בטענות של ברק רביד בנוגע לפוסט של שגרירות ישראל (שאין דרך בעולם לערער על היותו עובדתי לגמרי - אני חושש שברק רביד לא היה מעז להכנס לבדו לבית לחם מבלי שיחכו לו שם אנשים שקיבלו הודעה מראש על הגעתו), הרי שיש בעייה גדולה יותר עם תגובתו של משרד החוץ: ההיסטריה של האנשים שם, והרצון ההיסטרי שלהם לרצות כל תומך שמאל קיצוני בחו"ל או בארץ, כאשר ברור לגמרי שהללו יבקרו אותנו, לא משנה מה נעשה, חייבת להפסק.
משרד החוץ ככללו הוא משרד מיותר, ואם קורה בטעות שגוף מייצג מטעמנו אשכרה מנסה לדברר את עמדתנו, לא צריך להפריע לו. הגיע הזמן שילמדו שההתנצלויות הבלתי פוסקות הללו, לא מוסיפות לנו תומכים. ייתכן שכאשר אנחנו מביעים עמדתנו, מעמדנו לא משתפר - אבל הוא בוודאי לא נהיה גרוע יותר...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-12-2012, 00:18
צלמית המשתמש של rubber_duck
  rubber_duck מנהל rubber_duck אינו מחובר  
מנהל פורומי מטיילים ותרמילאים, תעופה אזרחית ופורומי הלוחות

חבר מתאריך: 01.05.03
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "כתב "הארץ" מאשים את שגרירותנו באירלנד ב"פרובוקציה""

יש להיות צודק ויש להיות חכם. במקרה הזה מי שהעלה את הפוסט לדף השגרירות צדק במיליון אחוז, אבל אני לא בטוח שהוא הייתה חכם כל כך. אני דיי משוכנע שאם שגריר זר היה משתמש בדמויות מהתנ"ך כדי להוכיח אותנו לגבי היחס שלנו לפלסטינאים למשל, אז הייתה קמה זעקה גדולה וכנראה שבצדק. סביר מאד להניח שגם פה בפורום היינו נכנסים בו - ושוב כנראה שבצדק. אני חושב שיש דרכים הרבה יותר חכמות כדי להסביר ולהראות לעולם את הסכנה שבה אנחנו חיים. לגבי הטרמינולוגיה שבה בחר כתב הארץ אני לא מבין למה אתה מופתע. הרי מבחינת העיתון הזה כל מי שמביע דעה שלא מתאימה לקו הקיצוני של הארץ הוא פרובוקטור, קיצוני, פשיסט, או מזכיר תקופות אפלות.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:43

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר