21-12-2012, 09:42
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.12.05
|
|
|
מה נשמע מוכר?
זה?
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי gps
זרם הפליטים המגיעים ללבנון יוצר לחץ על הממשלה "צריך ליצור מנגנון לפיזור הפליטים במדינות שכנות"
"הבריחה לתוך לבנון משפיעה על המבנה הדמוגרפי"
.
|
או זה?
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי gps
ז
"النهار": اقتراح بتوزيع اللاجئين على دول مجاورة تجنّباً لخلل ديموغرافي لا يتحمّله لبنان
الجمعة 21 كانون الأول 2012
يتحمل لبنان أكبر قدر من نتائج الاقتتال الذي لم يتوقف ساعة واحدة في سوريا، حتى في هدنة عيد الاضحى التي كان اقترحها الموفد الاممي والعربي الاخضر الابرهيمي. ولفت المسؤولون قادة كل من الدول الكبرى والدول العربية المؤثرة الى خطورة النزوح الكثيف للاجئين السوريين الى لبنان، والذين استقبلهم سكان قرى الشمال أولا في منازلهم، ومع ازدياد اعدادهم سارعت تنظيمات الاغاثة للاجئين الى ايوائهم في المدارس واماكن اخرى. والمطلوب ليس فقط تقديم المبالغ المالية، بل وضع استراتيجية لتوزيع هؤلاء على العراق والاردن وتركيا ومن يرغب من الدول،
.
|
החלק השני מאוד מזכיר לי קשקושים שאני רואה בטוקבקים של סרטונים מסוריה ביוטיוב... נראה לי שהקישקושים האלו זה כתב ערבי, אבל עוד לא מצאתי הוכחה לכך שניתן לקרוא את הספגטי הזה.
לגבי זה שהלבנונים חושבים שהפליטים הללו יצרו בעיות, הם אכן צודקים במאה אחוז, גם אם זב"שם. בין הבעיות שיווצרו אפשר למנות:
הפרת איזון דמוגרפי ועדתי
הלם וזעזוע נפשי קשה שיגרם לעובדי אונר"א כאשר הם יתקלו לראשונה בחייהם בפליטים אמיתיים.
עוד כמה עשרות אלפי נוצרים יעזבו לקנדה, צ'ילה וצרפת.
לגבי הקמת "מנגנון" - יאחים שלנו! שכחתם? אתם מאמינים בשפת הכוח - ככה זה עם גופות שחטפתם לנו, איומים על שליטה בשדות גאז, חוות שבעה המסתוריות הללו, מחלוקת על מטר פה-מטר שם בגבול (רוצחים לנו חיילים בשם כך) - גם כאן הכוח ידבר. רוצים שנקבל חלק מהפליטים? תכריחו אותנו! עד אז? תרקבו לכם בהנאה בבוץ שלכם! אני בטוח שהקפה בג'וניה טעים פחות הבוקר, לא? זבש"כם.