לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ●●● ברוכים הבאים אל פורום צבא וביטחון ●●● לפני הכתיבה בפורום חובה לקרוא את דבר המנהל ●●● עקבו אחרינו! ●●● חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > צבא ובטחון
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-01-2013, 18:43
צלמית המשתמש של Narion
  Narion Narion אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.12.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי G_Zhukov שמתחילה ב "חדש: שרשרת החיול למילואים תתחיל בחו"ל"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי G_Zhukov
חדש: שרשרת החיול למילואים תתחיל בחו"ל

המראות של ישראלים בחו"ל בעתות מלחמה מתחננים לכרטיס טיסה כדי להצטרף ליחידות המילואים שלהם - עומדים לחלוף מהעולם. תוכנית חדשה של משרד הביטחון ואל על: חיילי המילואים יעברו סינון בחו"ל לפי תעדוף, ורק ההכרחיים יוטסו לארץ ויצטרפו ללחימה

המשך:

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/...&cat=875&loc=15

מענין איך זה יעבוד בשעת חירום אמיתית. לי דוקא עולים בדימיון מראות לא סימפטיים מימי מלחמת יום הכיפורים...

או במילים אחרות:

אם היית רק קרבי מושתן, ואתה חאס וחלילה מעוניין להצטרף למחלקה שלך שאוטוטו נכנסת לעזה/בינת ג'בל/חור כלשהוא במזה"ת, עלייך לממן בכוחות עצמך כרטיס טיסה באלפי דולרים.

הידד לצה"ל, ומשרד האוצר.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-01-2013, 18:47
צלמית המשתמש של golani_2
  golani_2 golani_2 אינו מחובר  
מנהל 20+, מו"ס

חבר מתאריך: 27.07.05
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Narion שמתחילה ב "..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Narion
או במילים אחרות:

אם היית רק קרבי מושתן, ואתה חאס וחלילה מעוניין להצטרף למחלקה שלך שאוטוטו נכנסת לעזה/בינת ג'בל/חור כלשהוא במזה"ת, עלייך לממן בכוחות עצמך כרטיס טיסה באלפי דולרים.

הידד לצה"ל, ומשרד האוצר.

1) אם היחס עלות-תועלת שצה"ל מפיק מהשירות שלך לא משתלם להטיס אותך חזרה מחו"ל על חשבון מערכת הבטחון, למה שיעשו את זה?

2) ככה היה עד עכשיו וככה צריך להיות. כבר עשורים שלמים שחבר'ה בחו"ל חוזרים ארצה על חשבונם כדי להשתתף במלחמות, רק עכשיו אתה נזכר להלין על משהו שלא צריך בכלל להלין עליו?

3) אלפי דולרים? איפה אתה נופש, במאדים?

אראל סג"ל

ותודה לדורון

ישן 11-01-2013, 19:35
צלמית המשתמש של Narion
  Narion Narion אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.12.08
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי golani_2 שמתחילה ב "[QUOTE=Narion]או במילים..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי golani_2
1) אם היחס עלות-תועלת שצה"ל מפיק מהשירות שלך לא משתלם להטיס אותך חזרה מחו"ל על חשבון מערכת הבטחון, למה שיעשו את זה?

2) ככה היה עד עכשיו וככה צריך להיות. כבר עשורים שלמים שחבר'ה בחו"ל חוזרים ארצה על חשבונם כדי להשתתף במלחמות, רק עכשיו אתה נזכר להלין על משהו שלא צריך בכלל להלין עליו?

3) אלפי דולרים? איפה אתה נופש, במאדים?

1.ממתי חסרים לוחמים בזמן מלחמה???
ומלחמה מבחינתי זה לפחות משהו ברמה של לבנון 2 (להזכירך היינו מאוד קרובים לחזית עם סוריה...).

2. זה באמת נראה לך הגיוני שלוחם שמגיע מחו"ל (עוזב את המשפחה ו/או את הפרנסה שלו) ומסכן את חייו, גם צריך לשלם מאות דולרים לכרטיסי טיסה?

3. בכוונה הקצנתי, ישנם יעדים בעולם שטיסה הלוך ושוב עולה מעל 1000$, אבל זה לא רלבנטי, גם הוצאה של מאות דולרים היא גבוהה, והמדינה היא זו שצריכה לממן את זה או לכל היותר לסבסד אחוז ניכר מההוצאה.

ישן 11-01-2013, 20:42
צלמית המשתמש של golani_2
  golani_2 golani_2 אינו מחובר  
מנהל 20+, מו"ס

חבר מתאריך: 27.07.05
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Narion שמתחילה ב "[QUOTE=golani_2]1) אם היחס..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Narion
1.ממתי חסרים לוחמים בזמן מלחמה???
ומלחמה מבחינתי זה לפחות משהו ברמה של לבנון 2 (להזכירך היינו מאוד קרובים לחזית עם סוריה...).

אז אני לא מבין מה אתה טוען.
ציטוט:
2. זה באמת נראה לך הגיוני שלוחם שמגיע מחו"ל (עוזב את המשפחה ו/או את הפרנסה שלו) ומסכן את חייו, גם צריך לשלם מאות דולרים לכרטיסי טיסה?

הוא לא מחויב להגיע אם הוא לא רוצה. אם אתה בחו"ל, אפילו אם יש מלחמה, אתה פטור משירות מילואים.
ציטוט:
3. בכוונה הקצנתי, ישנם יעדים בעולם שטיסה הלוך ושוב עולה מעל 1000$, אבל זה לא רלבנטי, גם הוצאה של מאות דולרים היא גבוהה, והמדינה היא זו שצריכה לממן את זה או לכל היותר לסבסד אחוז ניכר מההוצאה.

לא היא לא. אתה עושה משהו מרצונך החופשי, הוא מבורך וחשוב, אבל אתה לא מחויב לעשות אותו.

אראל סג"ל

ותודה לדורון

ישן 11-01-2013, 23:33
  vitaman vitaman אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.01.09
ידיעה מענינת ועוד יותר הכוונה או העיתוי שלה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי G_Zhukov שמתחילה ב "חדש: שרשרת החיול למילואים תתחיל בחו"ל"

זה מאוד מוזר שרק אתר חדשות אחד הביא זאת.

אם לא היה מדובר בימי בחירות שברור שלא יקרה כלום הייתי קצת חושב בכיוון של "המערכת מתכוננת" ומכינים גם אנשים בחו"ל למקרה ויקרה.

לגופו של ענין ואם מדובר בשגרה הרי שכל זה קשקוש. כמו תמיד החל מהסדיר ועד המילואים, חיילים בצהל דאגו בעצמם לתת מכספם וזמנם את מה שאף אחד במדינה לא חושב או רוצה לתת. גם אם זה נעלי ספורט למדסים ועד הגעה למילואים ברכב פרטי או טלפונים פרטיים.

הפיאסקו האחרון בעזה עלה לי $2000 ולא הייתי הטמבל היחיד על המטוס. ככה כנראה זה גם ימשיך להיות.

במקרה אמת לאף אחד לא יהיה את הזמן לעשות כל מיני בירורים וחישובים ואת מי באמת צריך או לא צריך. בצבא שמביא 70 אלף איש מהבית בצו 8/חריג ולא דואג להם למזון, תחמושת, מטווחים וכו' אני גם לא מצפה לארגון בנושא למי מגיע לעלות על המטוס. זה בטח יהיה בשיטת הסמוך, נראה לי ומי מקורב לאנשי אלעל והשגרירות במקום.

אני כבר חוסך לחופשה הצהלית הבאה
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:37

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר