לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-01-2013, 21:03
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
פוליטיקאים - ספאמרים של טלפונים קוויים

יש לנו בבית טלפון קווי. איש לא מתקשר מלבד ערבי קבוע שמדי יום ששי מבקש להתקשר אלינו גוביינא, ואלמלא האינטרנט (יש לנו חיבור של בזק), סביר שלא היה לנו מכשיר קווי כלל.
כל זה היה נכון עד השבוע. התופעה שקורית אצלנו, אינה חריגה - אבל הניסיון שלנו מכלי ראשון גורם לי להתייחס למה שקרה אצלנו (ואני משער שאצל לא מעט גולשים).

בשבוע האחרון צלצלו אלינו מטעם שלוש מפלגות, והקלטות של "שלום, כאן בנימין נתניהו", "היי, זאת שלי", וממש עכשיו "מדבר אריה דרעי", ועוד היד נטוייה - יש עוד שבועיים פלוס עד הבחירות.

-------------------------------------------------------------

התופעה הזו של הrobocalls היא לא פחות מעיקה מספאם מייל, שנגדו נחקקו חוקים, ושכל מפעילות הדואלים למיניהן, מפעילות מסננים שנועדו לחסוך מאיתנו את העונש הזה.
העובדה שפוליטיקאים מעיקים עלינו ככה בבית, היא לא רק חוצפה. מדובר בטירדה של ממש, וכשם שיש לנו הזכות לא להיות מוצפים בדואר זבל, כך זכותנו שהקו הפרטי שלנו יישאר דבר שרק בינינו ובין חברינו הטוב מוסטפא-חובב-הקולקט.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-01-2013, 21:43
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "אממ.. אני לא משלם על קו טלפון..."

מכיר את הכתבה

ניסיתי לעשות מה שכתוב שם (אחרי שהכתבה פורסמה)

בזק אמרו לי שבאסה לי, יש הוראה של משרד התקשורת, והם מצפצפים עליה. התנתקתי מהם...

אני שמח לשמוע שזה השתנה (אם זה אכן השתנה, רצוי לבדוק אם לא בדקת...)

אגב, הם מתקשרים אלי כל שבועיים בערך, שאתחבר אליהם חזרה. ספרתי כבר עשר שיחות (אני לא מגזים!). אני כל פעם אומר להם "יש לכם קו טלפון בלי תשלום חודשי על 'אחזקת קו', הרי אין אף עובד של בזק מחוץ לבית שלי שמחזיק את הכבל?". והיא: "לא." ואני: "טוב, אז אל תדברו איתי עד שיהיה לכם". וכל פעם אותה שיחה. אני צריך להתחיל להקליט אותן ולהגיש תלונה במשטרה על הטרדה באמצעות מתקן בזק ו/או לפי חוק הספאם...

ישן 15-01-2013, 10:16
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
הפוליטיקאים הם לא הספאמרים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "פוליטיקאים - ספאמרים של טלפונים קוויים"

הספאמרים הם אנשי השיווק והפרסום... עכשיו הם עסוקים עם ביפי ליבנימוביץ' אולי, מה שמסביר את העובדה התמוהה שכבר משהו כמו חודש אני לא מוזעק משיגרת "להשכיב הילדים" בערב בשביל :

סקרים על חיתולים
שאלות מוקלטות על ביטוח המשכנתא
ראש העירייה שמספר לי שהארנונה יורדת בשנקל החל מעוד שלושה חודשים

ועוד ועוד...

ככה זה... נפלאות הטכנולוגיה מאפשרות לשלל ארגונים לבזבז את הזמן היקר שלנו, במקום שאנו נבזבזב את שלהם. ניסית לאחרונה להגיע למחלקה הנכונה+מענה אנושי בחברת אשראי? בחברה סלולארית? (פרט כמובן למענה אנושי של מי שמגייס לקוחות חדשים). תתכונן למשהו כמו 1-2 דקות של עינוי עוד לפני עצם ההמתנה לנציג.. למעשה אתה מדמיין אותם אומרים לך "אנחנו נלמד אותך ימניאק מזה לחפש את הנציג האנושי שלנו! ". זו אותה גישה בדיוק: אני אטריד אותך ממנוחתך/אבזבז את זמנך הפנוי - ולך אין מה לעשות נגד זה.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:23

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר