היא בלעה לתוכה את המפלגה והפכה את כל סיפור הבחירות למבחן אמון אישי בה"
בקיצור, הולך להיות שמח. יחימוביץ הימרה על מצע כלכלי חברתי בלבד, וקיבלה רק עוד שני מנדטים. האם היתה מקבלת עוד כמה לו היתה משחקת על הקלף המדיני, כמו לבני? וכמה היתה מפסידה אז מהצד השני?
בכל מקרה, קשה לי להאמין שהיא תישאר בצמרת. במיוחד אם העבודה תשב באופוזיציה, כך שלסכינאים לא יהיו ג'ובים.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "הסכינים בעבודה נשלפות "שלי התנהגה כמו בדיקטטורה""
יחימוביץ' (מתקן השגיאות מכיר אותה ) סחטה את לימון מצביעי השמאל עד תום. זהו. אין עותר מזה! פחות מחמישית המגזר היהודי הם אנשי שמאל, ןהעבודה קיבלה את חלקם הארי. הם פשוט מסרבים להאמין שזה מה שהם שווים אז רוצים להדיח מנכ"ל...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "הסכינים בעבודה נשלפות "שלי התנהגה כמו בדיקטטורה""
עוד מעט השמאל יתחיל להשתמש נגד שלי במאגר המושגים שהוא מכיר- "דיקטטורית פשיסטית", "גל עכור", "מקארתיזם וכו'". ואז שלי תצטרך למצוא גירסה משלה ל"אל תירו בנגמ"ש", שתהיה מובנת לכל קהל מצביעיה, ולא רק לחלק הקיבוצי. משהו בסגנון- "אל תשימו לי מיונז ברוטב סויה" או "אל תפזרו את הקססה בכל החדר".
וזו הסיבה שמפגר מי שמצביע לעבודה - המפלגה הזו היא יצור חולה למדי. היא תקבל כל אדם (כולל את אהוד ברדק פעם שנייה) אם תחשוב שהוא יחזיר אותה ל"תהילת העבר" ובדרך היא פונה על עצמה, על מצביעיה ועל מדינת ישראל...