לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-02-2013, 17:20
צלמית המשתמש של rubber_duck
  rubber_duck מנהל rubber_duck אינו מחובר  
מנהל פורומי מטיילים ותרמילאים, תעופה אזרחית ופורומי הלוחות

חבר מתאריך: 01.05.03
בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי efekt שמתחילה ב "לא ברור לי העיניין הזה - האם גילויי גזענות, כמו שעושים האוהדים - הם אסורים עפ"י החוק?"

יש מה שנקרא חוק איסור אלימות בספורט, אחד הסעיפים שלו (סעיף 15) אוסר על גזענות והופך אותה לעבירה פלילית:

ציטוט:
המתבטא התבטאות גזענית במהלך אירוע ספורט, דינו – מאסר שנתיים; בחוק זה, "התבטאות גזענית" – קריאה של מילים, צלילים או נהמות, וכן התבטאות חזותית, על ידי אדם, לבדו, יחד עם אחר או במקהלה, שיש בהם משום איום, השפלה, ביזוי, גילוי איבה, עוינות, אלימות או גרימת מדנים כלפי אדם, ציבור או חלקים של האוכלוסייה, והכל בשל צבע או השתייכות לגזע, לדת או למוצא לאומי-אתני.

אני לא עורך דין, אבל אני מניח שעל סמך הסעיף הזה אפשר גם לעצור אוהדים שמתבטאים בגזענות במהלך משחקי כדורגל.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-02-2013, 09:08
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
כתבה/ראיון מעניין ב'ישראל היום' עם שלושה אוהדים עושי צרות של בית"ר
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי עופר123 שמתחילה ב "עשרות אוהדי בית"ר באו לאימון הקבוצה כדי לקלל את השחקנים המוסלמים, אוהד אחד נעצר"

http://www.israelhayom.co.il/site/n...tter=01.02.2013

אם הראיונות והציטוטים אמיתיים הרי שמדובר בשוליים האלימים של החברה שהסכנה שבהם חורגת מגבולות המגרש. די מזכיר את תחושת 'השייכות' ושכרון הכח בתופעת 'הנחשול'.

נראה שאותם 150 [?] המכנים עצמם לה-פמיליה מהווים בעיה של בית"ר ושאר אוהדיה הרבה יותר מאשר של ההתאחדות או הקבוצות האחרות.

למיטב הבנתי גם להפועל תל אביב יש גרעין אלים שכזה שזוכה לחיפוי תקשורתי מסוים.מדובר ב'לקוחות' של ענף בידורי שמטילים אימה על לקוחות אחרים ועל בעלי העסק. זו נבלה וזו טרפה. בכל אופן מה שעולה מהאשכול הזה הינו ענין לטיפול משטרת ולא לסתם ויכוח מחנאי בפורום.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:48

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר